meni je vec ovo dovoljno da show ne bude odron. joj kako branim show mislice raja da radim u OBN-u ili da sam emerikov momak.musac wrote:Show je odron, kao i djevojke. Pa jebote, gdje ih nadjose? Naleti tu i tamo neka dobra sisa, ali sve u svemu, odron zesci.
OBN Star Model
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#76 Re: OBN Star Model
- nineinchnails
#77 Re: OBN Star Model
HTV OBN u principu NE GLEDAM.
Mogu mislit' kakav je to "show" gledati Emerika GuNdelja i njegove zvalje........
Mogu mislit' kakav je to "show" gledati Emerika GuNdelja i njegove zvalje........
- nineinchnails
#78 Re: OBN Star Model
Kad je ta "eme"sija na televizhnu?
- karanana
#79 Re: OBN Star Model
samo nedeljom navecer ide.
ZA OBN:
e moj OBN-u, koji ste vi kreteni. mogli ste one debile iz debele mame pustati jedno 5 sati svaki dan. trpili smo i gledali hanu sa onom njenom vilicom - sakupljacem kisnice, gledali smo njihove gluposti kako sjede i prde i ostale dosade onog debilnog showa koji je trajao mjesecima.
sada kad eventualno i imate nesto interesantno i inovativno, kada mozete preuzeti mnogo gledatelja od pinka i slicnih, vi ovaj show pustate samo 2 sata hefticno. katastrofa ste, grupa pijacara i amatera koji bi da vode uspjesnu televiziju, a koji ce je svojim uzasnim potezima unistiti.
ZA OBN:
e moj OBN-u, koji ste vi kreteni. mogli ste one debile iz debele mame pustati jedno 5 sati svaki dan. trpili smo i gledali hanu sa onom njenom vilicom - sakupljacem kisnice, gledali smo njihove gluposti kako sjede i prde i ostale dosade onog debilnog showa koji je trajao mjesecima.
sada kad eventualno i imate nesto interesantno i inovativno, kada mozete preuzeti mnogo gledatelja od pinka i slicnih, vi ovaj show pustate samo 2 sata hefticno. katastrofa ste, grupa pijacara i amatera koji bi da vode uspjesnu televiziju, a koji ce je svojim uzasnim potezima unistiti.
-
edis69
#80 Re: OBN Star Model
emerik je u biti jedini gay sa facom neandertalcanineinchnails wrote:HTV OBN u principu NE GLEDAM.
- nineinchnails
#81 Re: OBN Star Model
jel' taj Emerik nosi ARMANI i Dolce & Glabanna?
Jel' se taj Emerik voza Ferrarijem?
Jel' taj Emerik pije kafu u Monte Karlu?
JOK...
E pa nije on GAY, on je obican DERPE
Jel' se taj Emerik voza Ferrarijem?
Jel' taj Emerik pije kafu u Monte Karlu?
JOK...
E pa nije on GAY, on je obican DERPE
- nineinchnails
#82 Re: OBN Star Model
U pravu si...edis69 wrote: Emerik je u biti jedini gay sa facom neandertalcaa naša je sramota što svi ovi kvazi-likovi tipa emerika, vinka štefanca, onog nesretnog kuhara vjeke i ostalih nerealiziranih "zvijezda" hrvatskih reality-showova paradiraju i glumataju nekakve face po OBN-u sa sve afektirajućim purgerskim naglaskom i poslovičnom nadobudnošću, a tamo u zagrebu ne bi imali ni za kiflu sa svim tim njihovim "kvalitetima" i sposobnostima! srećom po njih, tu je svemoćni gosp. ćaleta, vlasnik OBN-a, zagađivač bh-medijskog prostora i sakupljač svih mogućih hr-isprdaka... pih!
Zato sam i prestao da gledam HTVOBN (samo ga izbrisao iz memorije TV-a kao da ne postoji)
- cikcanga
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#84 Re: OBN Star Model
pici wrote: Reč je, naime, o dvomesečnom projektu u kojem će učestvovati trinaest devojaka iz sveta mode i manekenstva.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#85 Re: OBN Star Model
ma to je bila jedna od onih u pričuvi al kad sam vidio sliku ,sjetio sam se da sam imao kontakat s njom ....preko netakaranana wrote:prijatelju, kako si uso na njen profil? jesi joj frend? vidi i uveco si sliku. a vidio si i jos neke? kako ja ne mogu to da uradim?
- Irm@
#86 Re: OBN Star Model
-Jesi li razmisljala koje su tvoje vrline? -Nisam razmisljala...
-Jesi li razmisljala koje su ti mane? - nisam razmisljala...
-
paral0c0
#87 Re: OBN Star Model
Za dvijet sedmice cu i ja imati OBN na SAT preko total-tv.
Imali neka nasa Bosanka???
Vidim ovde samo neke Natalije i Jelene...
Imali neka nasa Bosanka???
Vidim ovde samo neke Natalije i Jelene...
-
pOZz
#88 Re: OBN Star Model
Misliš na Bošnjakinje? 
- pici
- pici
#90 Re: OBN Star Model
jooooooj veceraske UH UH ....Irma BETON BATAKE ima 
- jasko_ba
#91 Re: OBN Star Model
jelene su haooooos
mala nehla isto,
onda irma iz travnika, brate mili
mala nehla isto,
onda irma iz travnika, brate mili
- pici
#92 Re: OBN Star Model
Velike nedoumice oko toga koja će od stotina prijavljenih djevojaka ući među “12 naj” konačno su nestale! U nedjeljnom showu vidjeli smo uvodnu emisiju OBN Star Model by Dejana Rosuljaš I od 17 djevojaka koje su dospjele u uži krug u predivnom hotelu Europa odabrano je 12 djevojaka koje su već istu večer ušle u veličanstvenu kuću gdje će boraviti tijekom emitiranja showa. U prvom showu djevojke su nam se predstavile odjevene u casual kombinaciju te u kupaće kostime
i oduševile žiri u sastavu: Jan Štedul, poznati producent, Dejana Rosuljaš, voditeljica projekta te Emerik Gudelj, vrsni poznavatelj mode i modne scene
. U sljedećoj emisiji OBN Star Modela by Dejana Rosuljaš djevojke očekuje i prvi veliki izazovi: prvi pravi fotoshooting.
toooooo shoooting...shoooting
toooooo shoooting...shoooting
- cikcanga
#93 Re: OBN Star Model
Veceras ce biti veselo.
Puno,brate,cekat 7 dana.Sav se unervozim.
Puno,brate,cekat 7 dana.Sav se unervozim.
- FAP mashina
#94 Re: OBN Star Model
Ja sam za vecerasnji spektakl,kupio malo ulja da to sve ispratim uz pomfrit.Obecao sam sebi,da ga neispustam iz ruke,naravno daljinski.
- cikcanga
#96 Re: OBN Star Model
Predlazem da uvedemo izbore za
sisa of the week i
guza of the week.
Evo od mene:
sisa of the week:ona sto su joj jaja poljevali preko glave
guza of the week:Jelena,ne znam kako se preziva.Ona sto je bila u rozom na fitnesu.
Takoder predlazem da fitnes u buducnosti rade u tangama ili u onim kratkim sorcevima.
Moj slj. prijedlog je da im pojacaju grijanje.Nek se malo razgolite.
Uh,ona Nehla,il' kako se vec zove, je dobra.Moj favorit.
Prode ona sa kockastom glavom.Isto tabure,brate.
Ko ne voli OBN Star Model ne treba da zivi.
sisa of the week i
guza of the week.
Evo od mene:
guza of the week:Jelena,ne znam kako se preziva.Ona sto je bila u rozom na fitnesu.
Takoder predlazem da fitnes u buducnosti rade u tangama ili u onim kratkim sorcevima.
Uh,ona Nehla,il' kako se vec zove, je dobra.Moj favorit.
-
*mima*
#97 Re: OBN Star Model
cikcanga wrote:Predlazem da uvedemo izbore za
sisa of the week i
guza of the week.
Evo od mene:
Uh,ona Nehla,il' kako se vec zove, je dobra.Moj favorit.![]()
Idem da se samoubijem.
-
dast.stanislav
#98 Re: OBN Star Model
Ma Jelena Jugovic je definitivno najjaca maca u kuci, simpatiziram jos poneku, ali jos uvijek imena nisam zapamtio
Uglavnom, ona i ja u skucenom prosotoru i ostalo je sve nebitno
Uglavnom, ona i ja u skucenom prosotoru i ostalo je sve nebitno
-
dast.stanislav
#99 Re: OBN Star Model
@mima
Ubij' se bona, samo najavi, molim te, taj cin nekim kratkim videom koji ces postaviti na youtube, to je danas moderno...
Ubij' se bona, samo najavi, molim te, taj cin nekim kratkim videom koji ces postaviti na youtube, to je danas moderno...
- karanana
#100 Re: OBN Star Model
fulih citav show. vidio sam reklame sa onom uzasnom sminkom gdje su ih napravili da izgledaju ko vjestice. jeli u 2 sata showa bilo ista bolje? kupaci kostimi? dekoltei? tangice?