OBN Star Model

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
tatjanamster

#426 Re: OBN Star Model

Post by tatjanamster »

Neelix wrote:ne, ono je adrijana kurtisaj

Image
Image

jel rekoh da radi na tv-u,
čini mi se vodila je nekad i ono popodne sa OLiverom
ja.neron

#427 Re: OBN Star Model

Post by ja.neron »

Neelix wrote:ne, ono je adrijana kurtisaj

Image
Image

pici i karanana su mala maca za tebe kakvih ti imaš slika i snimaka sa obn-a :-D
Rz88

#428 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

OBN televizija je najgluplja televizija koja postoji. Oni su primjer kako ljudi mogu raditi koji imaju štelu. Nemaju 4-5 lika koji imaju završen fakultet. Većina ih još studira ccc. Svaka čast Hadžiću te bivšem članu OBN-a Edinu Avdiću, oni su izvlačili OBN, ali radi slovenki kao adrijane, saše smiješnog vugdalića OBN nema smisla. Cura studira pravo a tamo vodi šou o manekenkama, niđe veze. Tu je i polužensko emerik gudelj, završio 2 godine faksa i ufuro se, jao ti debilizma.
Lekler

#429 Re: OBN Star Model

Post by Lekler »

Ni rijeci kontra Adrijane :x :dance: :D
lilimon

#430 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

EVO SLIKA FRANCUSKIH SOBARICA
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Jos neki fotosuting zelite?
jasko_ba

#431 Re: OBN Star Model

Post by jasko_ba »

samo stavljaj _D, slike su extra
:thumbup:
Rz88

#432 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

Lekler wrote:Ni rijeci kontra Adrijane :x :dance: :D

ccc :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#433 Re: OBN Star Model

Post by pici »

lilimon......davaj,davaj..........jooooojjj Jela je HoT .....ma sve su HoT....ma joj odo uzet kocke leda iz zamrzivaČa i da ohladim........ :dance: :thumbup:
Neelix

#434 Re: OBN Star Model

Post by Neelix »

Rz88 wrote:OBN televizija je najgluplja televizija koja postoji. Oni su primjer kako ljudi mogu raditi koji imaju štelu. Nemaju 4-5 lika koji imaju završen fakultet. Većina ih još studira ccc. Svaka čast Hadžiću te bivšem članu OBN-a Edinu Avdiću, oni su izvlačili OBN, ali radi slovenki kao adrijane, saše smiješnog vugdalića OBN nema smisla. Cura studira pravo a tamo vodi šou o manekenkama, niđe veze. Tu je i polužensko emerik gudelj, završio 2 godine faksa i ufuro se, jao ti debilizma.
a za onaj posao, voditeljice muzickih emisija, laprdanja o modi i sl, fakultet je inace neophodan :D

adrijana ima veze sa slovenijom kao ti sa dzibutijem
Lekler

#435 Re: OBN Star Model

Post by Lekler »

Rebeca samoprozvana glumica,pjevacica,misica itd. je Slovenka ali ne i Adrijana :x :D
Rz88

#436 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

Neelix wrote:
Rz88 wrote:OBN televizija je najgluplja televizija koja postoji. Oni su primjer kako ljudi mogu raditi koji imaju štelu. Nemaju 4-5 lika koji imaju završen fakultet. Većina ih još studira ccc. Svaka čast Hadžiću te bivšem članu OBN-a Edinu Avdiću, oni su izvlačili OBN, ali radi slovenki kao adrijane, saše smiješnog vugdalića OBN nema smisla. Cura studira pravo a tamo vodi šou o manekenkama, niđe veze. Tu je i polužensko emerik gudelj, završio 2 godine faksa i ufuro se, jao ti debilizma.
a za onaj posao, voditeljice muzickih emisija, laprdanja o modi i sl, fakultet je inace neophodan :D

adrijana ima veze sa slovenijom kao ti sa dzibutijem

Adrijana Kurtišaj Lijepa i uspješna voditeljica OBN televizije rođena je prije 25 godina u Sloveniji. Nakon mnogo godina provedenih diljem bivše države zadnje odredište joj je Sarajevo. Tu je završila srednju ekonomsku školu te nakon nekoliko godina rada u struci, sasvim slučajno dospijeva u televizijske vode gdje karijeru započinje kao voditeljica vremenske prognoze. Na OBN televiziji je već četiri godine i kako sama priznaje “tu želim i ostati jer je OBN mlada, urbana i moderna tv kuća koja svojim gledateljima nudi brojne sadržaje, te time zadovoljava svačije “apetite’”.

Nemaš ti veze :mrgreen:
lilimon

#437 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

Evo malo padanja
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Rz88

#438 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

Odlične slike, ali ar ima nekih osoba koji mogu da gledaju sponzoruše što im je neko rekao da su lijepi i oni povjerovali u to. Neki nemaju za hljeba a ovi nekakvu modi i Europu predstavljaju. Neka nađu prvo ljude za završenim faksom i oneka onda rade neke stvari.

Inače odlične slike za dijecu kojim je do drk.... =)
lolo_lolo

#439 Re: OBN Star Model

Post by lolo_lolo »

Rz88 wrote:Odlične slike, ali ar ima nekih osoba koji mogu da gledaju sponzoruše što im je neko rekao da su lijepi i oni povjerovali u to. Neki nemaju za hljeba a ovi nekakvu modi i Europu predstavljaju. Neka nađu prvo ljude za završenim faksom i oneka onda rade neke stvari.

Inače odlične slike za dijecu kojim je do drk.... =)
a ti si inace stari lisac koji to vise ne radi :lol:
Rz88

#440 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

NA slike, hahaha, nisam to nikada ni radio, nti ću. Ko je toliko perverzan da to čini na slikama. Neka uzme poster, isto cura samo šuti :D
tatjanamster

#441 Re: OBN Star Model

Post by tatjanamster »

lilimon wrote:Evo malo padanja
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

užasa
šta je ovo jebo te :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi Jugovićeve kakva je ispala :lol: :lol: :lol:
Rahitična :shock:
lilimon

#442 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

ako vam se en svidjaju slike ja ih necu postavljati a sto se tice adrijane.k ona je rodjena na Kosovu
lolo_lolo

#443 Re: OBN Star Model

Post by lolo_lolo »

lilimon wrote:ako vam se en svidjaju slike ja ih necu postavljati a sto se tice adrijane.k ona je rodjena na Kosovu
ne svidjaju nam se
jbt,nema ni jedna lijepa cura,pomalo jelena u i jelena b,ostalo odron
tatjanamster

#444 Re: OBN Star Model

Post by tatjanamster »

lilimon wrote:ako vam se en svidjaju slike ja ih necu postavljati a sto se tice adrijane.k ona je rodjena na Kosovu
ama postavljaj ti :D
inače je bilo bezveznih fotosessiona kao ovaj 'padavičarski' :-)
ali molim te postavi 'Moulin Rogue' :oops: Majru u HQ :-D
Tu mi je baš ispala najljepša :oops:

:)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#445 Re: OBN Star Model

Post by pici »

ma kome se ne svidja ne svidja se....ko ih ŠiŠa i brije :mrgreen: ......sam ti davaj,davaj.......meni je EXTRA :thumbup: ....

ove s padom ....UH UH dosta toga se vidi.....imaju prekrasne none....samo su Jela U i Jela J bile malo dezorjentisane a ostale su :dance: :thumbup:
Neelix

#446 Re: OBN Star Model

Post by Neelix »

Rz88 wrote: Adrijana Kurtišaj Lijepa i uspješna voditeljica OBN televizije rođena je prije 25 godina u Sloveniji. Nakon mnogo godina provedenih diljem bivše države zadnje odredište joj je Sarajevo. Tu je završila srednju ekonomsku školu te nakon nekoliko godina rada u struci, sasvim slučajno dospijeva u televizijske vode gdje karijeru započinje kao voditeljica vremenske prognoze. Na OBN televiziji je već četiri godine i kako sama priznaje “tu želim i ostati jer je OBN mlada, urbana i moderna tv kuća koja svojim gledateljima nudi brojne sadržaje, te time zadovoljava svačije “apetite’”.

kao sto rece kolega lilimon, adrijana je rodjena na kosovu :) zna joj moj kolega starog :) dakle - ti nemas veze :P
DaysleepeR

#447 Re: OBN Star Model

Post by DaysleepeR »

ako imaš više slika sa photo sessiona Motori volio bih a ih staviš jer mi koji smo obezbjedili motore nismo dobili ništa :)
Rz88

#448 Re: OBN Star Model

Post by Rz88 »

Neelix wrote:
Rz88 wrote: Adrijana Kurtišaj Lijepa i uspješna voditeljica OBN televizije rođena je prije 25 godina u Sloveniji. Nakon mnogo godina provedenih diljem bivše države zadnje odredište joj je Sarajevo. Tu je završila srednju ekonomsku školu te nakon nekoliko godina rada u struci, sasvim slučajno dospijeva u televizijske vode gdje karijeru započinje kao voditeljica vremenske prognoze. Na OBN televiziji je već četiri godine i kako sama priznaje “tu želim i ostati jer je OBN mlada, urbana i moderna tv kuća koja svojim gledateljima nudi brojne sadržaje, te time zadovoljava svačije “apetite’”.

kao sto rece kolega lilimon, adrijana je rodjena na kosovu :) zna joj moj kolega starog :) dakle - ti nemas veze :P

Zaboli me briga što ti kolega zna starog. Znaš li ti čitati, hvala Bogu znaš pa evo ti.

Sa OBN.ba ako neko zna onda oni, tamo i rada, i opet ti ni tvoj kolega nemate veze....

http://www.obn.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=63
lilimon

#449 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

Evo motora
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image