OBN Star Model
Moderator: _BataZiv_0809
- kurty
#376 Re: OBN Star Model
jel ovo Jelena Jugovic pobijedi????
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#377 Re: OBN Star Model
TTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!! JELENAAAAA JUGOVIĆ TOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!
- pici
#378 Re: OBN Star Model
ma znao sam svega mi a i navijao sam za nju od pocetka!!!!!!!
svaka Čast super Riba samo malo CiCe da nabaci i

-
StupskaBitanga
#379 Re: OBN Star Model
Svaka čast
show za 10
jelena j 10
show za 10
jelena j 10
- karanana
#380 Re: OBN Star Model
pobjedila je ona koja je to najvise zeljela i koja je to i zasluzila. slatka je. ima malo onih smijalica bora koje se vide i ispod dosta sminke, malo nosic da je ispravit i grudi malo povecati. ali i ovako je cura zgodna. malo sam se razocaro u majru i njen gard na kraju. iako mi se svidjala i sve ipak je proradila njena nekultura. a najvise je uzivala uz pjesmu "u zenicu kada podjem ja...." to u familiji?
-
surajaa
#381 Re: OBN Star Model
Iskreno, po meni, pobjedu je zasluzila crnokosa Jelena, ona je djevojka cija je cjelokupna pojava kompletna, ima interesantno lice, skladne proporcije, prelijepu njegovanu kosu i ima stav, sto je jako bitno...
Upratila sam dio proglasenja pobjednice i vidjela sam razocarenje u njenim ocima, ali mislim da ce ona svakako uspjeti ukoliko se nastavi baviti poslom modela...
Upratila sam dio proglasenja pobjednice i vidjela sam razocarenje u njenim ocima, ali mislim da ce ona svakako uspjeti ukoliko se nastavi baviti poslom modela...
-
juuhuu
#382 Re: OBN Star Model
Zaista mislim da je zasluzeno pobjedila Jelena Jugovic! svaka cast za show!
- Lekler
#383 Re: OBN Star Model
Prvi post i domah u kostjuuhuu wrote:Zaista mislim da je zasluzeno pobjedila Jelena Jugovic! svaka cast za show!
Cujem da je druga paljanka bila praaaaaaaaavo razocarana
-
Mozdajerodjenastim
#384 Re: OBN Star Model
Sinocnji show je prevazisao sve dosadasnje, pa onoliko debila se na jednom mjestu nije okupilo jos od Dejtona.Lekler wrote:Kompletan folklor OBN-a okupljen u finalu![]()
![]()
![]()
Emerik,Stoka,nas izbornik,oni plesaci,ona riba sto radi aerobik sa njima,Fadil&Dario,vrh
- TarikSA
#385 Re: OBN Star Model
Sinocnji show je bio prave Seljacke Igre Bez Granica...ko veci krkan to veci aplauz...samo im je jos falio Dodo da im upotpuni scenu...odron da se onako nesto moze i pustiti u program...gdje je sinoc bio RAK sta li oni rade pitam se pitam...pa taj OBN samo zaglupljuje ljude...meni je ono sve fascinantno, volio bi da sam pogledao do kraja, al gledao nekakvu reprizu pa mi se spavalo...odron odrona....fuj, pih, bljak...Mozdajerodjenastim wrote:Sinocnji show je prevazisao sve dosadasnje, pa onoliko debila se na jednom mjestu nije okupilo jos od Dejtona.Lekler wrote:Kompletan folklor OBN-a okupljen u finalu![]()
![]()
![]()
Emerik,Stoka,nas izbornik,oni plesaci,ona riba sto radi aerobik sa njima,Fadil&Dario,vrh
- Lekler
#386 Re: OBN Star Model
Nemojte tako pa "sou" je bio vrhunski sve sljasti,smjeh,lijepe zene,debeli muskarci,par homoseksualaca da to sve fino stave u ram,ma meni je bilo super,a posebno onaj detalj "1000 zasto,1000 zato" sa nasim izbornikom,tako spontana akcija nije izvedena na nasoj televiziji jos od vremena Komunisticke Partije Jugoslavije,super je ono bilo,a i Jan ga fino suknuo Stoki oko "bijelog",ono "ko ce bolje znati da li je taj papir bijeli" aludirajuci na Stokina iskustva sa opojnim sredstvima,jednostavno sve je bilo super jos i taj Janov humor,extra,hocemo jos...
Na jesen Adrijana Kurtisaj
i onaj propali teniser ce biti voditelji ovog "soua" 
Na jesen Adrijana Kurtisaj
-
lilimon
#387 Re: OBN Star Model
Pa ovako realno je bilo da pobjedi Jelena J jer prvo Jelena u ima vec karijeru jelen b njena sestra radi na obn tako da bi ispalo da je namjestaljka majra je ok cim je osvojila 2 mjesto a jelena j se stvarno trudila nekzem da druge nisu ali ok.
Onda ovo je jedina tv koja ima bilo kakav show zato ovi sto govore da ne valja ........
Svako ima svoj ukus i misljenje ali treba iznjeti svoje misljenje takodjer i primiti tudje.
Onda ovo je jedina tv koja ima bilo kakav show zato ovi sto govore da ne valja ........
Svako ima svoj ukus i misljenje ali treba iznjeti svoje misljenje takodjer i primiti tudje.
-
štrunfeta
#388 Re: OBN Star Model
Besana Wenn Sie möchten, sprechen Sie mit der deutschen Tell richtige kleine to znaci ako zelis da pricas njemacki onda ga pisi pravilno
Last edited by štrunfeta on 29/06/2009 11:28, edited 1 time in total.
-
štrunfeta
#389 Re: OBN Star Model
Cestitam Jeleni J. zasluženo je pobjedila! 
- sodom
#390 Re: OBN Star Model
Hajd sad iskreno, šta je gore, ovaj šou ili onaj zlate mi? 
- tatjanamster
#391 Re: OBN Star Model
Čestitke Jeleni, mislim da je pobjeda zaslužena, ali da li sam jedina kojoj je Majra imala najbolje 'fotografije'?karanana wrote:pobjedila je ona koja je to najvise zeljela i koja je to i zasluzila. slatka je. ima malo onih smijalica bora koje se vide i ispod dosta sminke, malo nosic da je ispravit i grudi malo povecati. ali i ovako je cura zgodna. malo sam se razocaro u majru i njen gard na kraju. iako mi se svidjala i sve ipak je proradila njena nekultura. a najvise je uzivala uz pjesmu "u zenicu kada podjem ja...." to u familiji?
Kad se sjetim zadatka 'a la Mulan Ruž' sve su izgledale kao seljanke osim Majre, koja se potpuno uklopila u čitavu tematiku zadatka.
Što kaže karanana, Jelena mi ima starljikavu facu
U svakom slučaju, probili smo led,
aBd će naredne godine biti bolji 'šou'
- tatjanamster
#392 Re: OBN Star Model
Zlata je bez konkurencijesodom wrote:Hajd sad iskreno, šta je gore, ovaj šou ili onaj zlate mi?
- pici
#393 Re: OBN Star Model
uhhhhhhh crvenoooo...uhhhhhlilimon wrote:JOS JEDAN SET SLIKA
- tatjanamster
#394 Re: OBN Star Model
ovo se tražikomi wrote:beze cure
mislim OK su
ali beze za modela
- jasko_ba
#395 Re: OBN Star Model
favorit mi je pobjedio
....al ono sinoć sam jedva gledao, sve neke "zvijezde", a tako loše urađeno
je*o ih više i stoka i blažević i onaj kvazi tenisač, i silni idiotski voditelji
majra
majra
-
BOSNA JE ZAKON
#396 Re: OBN Star Model
meni su inace realiti poput zvijezde plesu , zvijezde pjevaju bezveze, ovaj nije bio tako los
al jbg trebalo je biti malo glamuroznije a ne... snima se u nekoj sobi i tu se sakupilo masa debila od kojih je pola iz Hrvatske koje i ne poznajem, jos ona Dejana, pa ona ne zna pricati, kako ono moze biti voditeljica ( zaista ne zna L izgovoriti ) previse skljokica ( inace i u drugim njihovim realitijima )...
cisti neukus
al jbg trebalo je biti malo glamuroznije a ne... snima se u nekoj sobi i tu se sakupilo masa debila od kojih je pola iz Hrvatske koje i ne poznajem, jos ona Dejana, pa ona ne zna pricati, kako ono moze biti voditeljica ( zaista ne zna L izgovoriti ) previse skljokica ( inace i u drugim njihovim realitijima )...
cisti neukus
- tatjanamster
#397 Re: OBN Star Model
BOSNA JE ZAKON wrote:meni su inace realiti poput zvijezde plesu , zvijezde pjevaju bezveze, ovaj nije bio tako los
cisti neukus
Šuti bolan
Oni su nivo za 'Hayat traži zvijezdu'...
- stochar
#398 Re: OBN Star Model
karanana wrote:![]()
![]()
Moj preliminarni favorit: Jelena Jugovic iz Pala, mada ima jos solidnih materijala.
Nadam se da ce u iducih 10 sedmica u onoj kuci biti slucajnih izlijetanja cica i guza.
samo da pohvalim struchnjaka koji je ovo napisao 19/04/2009 20:10...
- karanana
#399 Re: OBN Star Model
stochar wrote:karanana wrote:![]()
![]()
Moj preliminarni favorit: Jelena Jugovic iz Pala, mada ima jos solidnih materijala.
Nadam se da ce u iducih 10 sedmica u onoj kuci biti slucajnih izlijetanja cica i guza.
samo da pohvalim struchnjaka koji je ovo napisao 19/04/2009 20:10...
zahvaljujem, zahvaljujem. nisam htio sam sebi da laskam.....
mada moram si uputiti kritiku konto ove moje druge recenice i procjene, ne bi nesto previse izlijetanja cica i guza.
- pici
#400 Re: OBN Star Model
@sthocar kakva je to diskriminacija medju kolegama
..........pa i ja citavo vrijeme pjenim,ujedam,grebem za Jelu J i vid sad kolega karanana pobra lovorike
de .Ba imal ko sliKica od ovih cura još....da upotpunim kolekšn.......
de .Ba imal ko sliKica od ovih cura još....da upotpunim kolekšn.......