OBN Star Model
Moderator: _BataZiv_0809
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#326 Re: OBN Star Model
jel ono u šiblju ....sijevnulo je lijevog guza.......Emerik....vala nedam mu Jelu
...ša misliš jel ovaj foto Jasmin neš ima s nekom od njih.....nešto mi se pali
- karanana
#327 Re: OBN Star Model
moguce je da je bio dio lijevog guza. brzo se pojavi pa se nisam koncentriso ni vidio jeli lijevi ili desni.
i ja se nesto kontam ima li ko iz ekipe nesto sa nekom od cura. mozda dejana.
ma ako nista, onda ovi fotografi definitivno opipaju mnogo stosta a i vjerovatno vide kad nekoj djevoci slucajno nesto izleti odnekle. a obn nama to ne pokaze.
i ja se nesto kontam ima li ko iz ekipe nesto sa nekom od cura. mozda dejana.
ma ako nista, onda ovi fotografi definitivno opipaju mnogo stosta a i vjerovatno vide kad nekoj djevoci slucajno nesto izleti odnekle. a obn nama to ne pokaze.
- PticaTrkachica
#328 Re: OBN Star Model
Da, facebook je ipak najrelevantniji. Prvo pitaj facebook, a onda razbaci grah i kašikeRaspored wrote:Momci eno cure su u Zagrebu bile povremeno na facebook-u i prihvatale prijatelje. Po profilima se vidi da je jedino Maja "single". Ostale su u vezama od kojih čini se najozbiljnije imaju Urukalo i Jugović (zbog broja slika sa momcima)...naravno to nikako ne znači da su zadnja 2 mjeseca bile vjerne i fine, kako sa ekipom a poslije i sa fanovima sa foruma
- karanana
#329 Re: OBN Star Model
ima li majra frajera?
kako se ona uopste i preziva, kako je mogu naci na facebooku?
kako se ona uopste i preziva, kako je mogu naci na facebooku?
-
lilimon
#330 Re: OBN Star Model
Pa ako su vam vec one prijateljice na facebooku daj malo sllika
- pici
#331 Re: OBN Star Model
stvarno dajte maljo slika ....ša ste se stisli.......a dje je ležo od Majre buraz
....ja sam ležo na Koševu....dje je on
Jelena Jugović nema garant nekog kuronju......previše je dobra riba,ja mislim da ona voli da šara kao i Dejana....ovo je Čist moje mišljenje ...nije trač .....oka mi mojijeh mubarek....
Jelena Jugović nema garant nekog kuronju......previše je dobra riba,ja mislim da ona voli da šara kao i Dejana....ovo je Čist moje mišljenje ...nije trač .....oka mi mojijeh mubarek....
- karanana
#332 Re: OBN Star Model
necu da kazem da je jelena j. laka riba, ali kolega pici, opet bih se slozio sa konstatacijom i rekao da bi se jelena dala smuntati uz odredjene nagrade prema njoj i obecanja da bi to za nju bilo dobro u finansijskom i elementarnom smislu. pretpostavljam da ima nekog deliju ali krhko je to.
sta je majrin buraz odlezo? jel mu neko diro sestru pa zaplatio?
sta je majrin buraz odlezo? jel mu neko diro sestru pa zaplatio?
-
lilimon
#333 Re: OBN Star Model

A ja mislim da joj je ovo momak

- pici
#334 Re: OBN Star Model
bez veze joj je kuronja.......jedino ako je pun para ko brod,valja udovoljit njenim prohtjevima,šo reĆe MegaMan Emerik ona je Damica i tako se ponašala u zadnjem fotkanju.....neg kod Jelene Urukalo mi je došlo do nekih poboljšanja u grudnom košu.....mora da je od Kivija kažu da nadolazi mlijeko u CiCe kad se jede redovno....
- ja.neron
#336 Re: OBN Star Model
što više gledam ove nazovi modele sve mi se više gade bolja od njih je ona što vodi vijesti Irena Barbarić ima i sise i guzu i voli jesti a ne ko ove anoreksične izuzev one urukalo
- rado_vidjen
#337 Re: OBN Star Model
pici wrote:stvarno dajte maljo slika ....ša ste se stisli.......a dje je ležo od Majre buraz....ja sam ležo na Koševu....dje je on
![]()
....
jelena j. ..ima taj bludnicki pogled...ummmm..prespremna je
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#338 Re: OBN Star Model
beze cure
mislim OK su
ali beze za modela
mislim OK su
ali beze za modela
- karanana
#339 Re: OBN Star Model
zamjeram obn-u sto vise nisu snimali cure u fazonu big brothera. ovo sto puste sedmicno je sve dobro izrezirano i svi neki "ispadi" su prikriveni. puste fotoshooting, puste cure kako vjezbaju ujutro a ne puste ih da cujemo sta rade u slobodno vrijeme, o cemu pricaju, kako izgledaju kad se tek ujutro probude. jednostavno nisam dobio utisak niti sliku jednog njihovog cjelokupnog dana.
- Deeney
#340 Re: OBN Star Model
Pa mozes zamisliti kakav im je dan kad su na pocetku jedna drugoj ostavljale poruke na tabli tipa "zabranjeno vrijedjanje na nacionalnoj osnovi"! 
- karanana
#341 Re: OBN Star Model
nemoj zajebavati? eto nisam to znao. jeli bilo takvih vrijedjanja na pocetku?Deeney wrote:Pa mozes zamisliti kakav im je dan kad su na pocetku jedna drugoj ostavljale poruke na tabli tipa "zabranjeno vrijedjanje na nacionalnoj osnovi"!
eto, upravo o tome pricam, to bih volio da vidim i svadje i vrijedjanja i slicne stvari koje se desavaju u normalnim zivotima svakoga, a ne sve divno bajno penthouse, dubrovnik, banjaluka, dzenet....
-
štrunfeta
#342 Re: OBN Star Model
Sta je vama ljudi? Kako moze te suditi o nekome koga i ne poznajete?
Imala sam priliku da je upoznam JJ na jednoj modnoj reviji radila sam joj frizuru a vidjeli ste koliko joj je duga kosa. Pa smo ćaskale oko 40 min. U prirodi je mnogo ljepsa i seksibilnija ima fantastičan smisao za humor. Ona je za mene pobjednik u ovoj emisiji,mnogo se trudila i ima veliku moć transvormacije sto je bitno za foto modela ili neko zastitno lice. Druga je Jelena U a treća Jelena B. Ovo je moja procjena

Imala sam priliku da je upoznam JJ na jednoj modnoj reviji radila sam joj frizuru a vidjeli ste koliko joj je duga kosa. Pa smo ćaskale oko 40 min. U prirodi je mnogo ljepsa i seksibilnija ima fantastičan smisao za humor. Ona je za mene pobjednik u ovoj emisiji,mnogo se trudila i ima veliku moć transvormacije sto je bitno za foto modela ili neko zastitno lice. Druga je Jelena U a treća Jelena B. Ovo je moja procjena
- PticaTrkachica
#343 Re: OBN Star Model
izvini, nemam inace običaj da se smijem zbog nečijeg pravopisa ili gramatike, ali morala samštrunfeta wrote:Sta je vama ljudi? Kako moze te suditi o nekome koga i ne poznajete?
Imala sam priliku da je upoznam JJ na jednoj modnoj reviji radila sam joj frizuru a vidjeli ste koliko joj je duga kosa. Pa smo ćaskale oko 40 min. U prirodi je mnogo ljepsa i seksibilnija ima fantastičan smisao za humor. Ona je za mene pobjednik u ovoj emisiji,mnogo se trudila i ima veliku moć transvormacije sto je bitno za foto modela ili neko zastitno lice. Druga je Jelena U a treća Jelena B. Ovo je moja procjena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#344 Re: OBN Star Model
štrunfeta wrote:Sta je vama ljudi? Kako moze te suditi o nekome koga i ne poznajete?
Imala sam priliku da je upoznam JJ na jednoj modnoj reviji radila sam joj frizuru a vidjeli ste koliko joj je duga kosa. Pa smo ćaskale oko 40 min. U prirodi je mnogo ljepsa i seksibilnija ima fantastičan smisao za humor. Ona je za mene pobjednik u ovoj emisiji,mnogo se trudila i ima veliku moć transvormacije sto je bitno za foto modela ili neko zastitno lice. Druga je Jelena U a treća Jelena B. Ovo je moja procjena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako mi je drago radi tebe.
- karanana
#345 Re: OBN Star Model
necu komentirati ono sto su drugi vec komentirali, ali cu te upitati gdje ti vidis drugacija misljenja o JJ na ovom forumu? uopste ne vidim niti jedan post da JJ ne zasluzuje pobjedu. mi je ovdje vec proglasili pobjednicom (zasluzeno) a ti nas napadas kako je sudimo. ja ovdje vidim samo pozitivne kritike o njoj, a to sto sam ja rekao da bi ona eventualno mogla biti laka za pokupit i maznut, to je moje subjektivno misljenje koje ti ovim tvojim prvim postom uopste nisi demantovala. govorila si o ovom show-u i o pobjednici i tu se slazemo, prema tome ne vidim cemu razlog tvoje kritike prema nama.štrunfeta wrote:Sta je vama ljudi? Kako moze te suditi o nekome koga i ne poznajete?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
štrunfeta
#346 Re: OBN Star Model
izviljavam se zbog pravopisa.živjela sam u njemačkoj 16god. i nije mi pravopis jača strana.iznjela sam svoje mišljenje kao i ostali.besana je možda pismena ali iz prošplih komentara se vidi da je iskompleksirana i ljubomorna.zna li neko od vas da li je jelena u.plaćena da bude u kući i da li se ona uopšte bori za pobjedu?
-
mikelandjelo
#348 Re: OBN Star Model
mima wrote:Pitaj je.....ti dobra sa njom.
sta nas pitaš....
- pici
#350 Re: OBN Star Model
karanana lave jesil upratio ovu plavku šo vodi ajrobik....imal ko saznanja o njoj ....kakve su cijene....dje joj je vježbaona......radili privatno kucna posjeta i to.....trebam skinut stomaka.......ljubazno moljim info......hvala