OBN Star Model

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
hidrant

#226 Re: OBN Star Model

Post by hidrant »

Igranje gume treba uvrstiti u olipijske sportove!
karanana

#227 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

veceras ce biti kostima sa shootinga sa mora iz dubrovnika
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#228 Re: OBN Star Model

Post by pici »

Image
kako bih se voljeo zaljetljet i BUČ medj njiha :dance: :thumbup:

DOOOOOBBREEEE !!!!!! :dance: :thumbup:
musac

#229 Re: OBN Star Model

Post by musac »

Jelena Urukalo je fakat jedna od najljepših djevojaka koje sam vidio. 8) (to je ova u ljubičastom :) na slici iznad)
karanana

#230 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

musac wrote:Jelena Urukalo je fakat jedna od najljepših djevojaka koje sam vidio. 8) (to je ova u ljubičastom :) na slici iznad)
ova u sredini? iz rijeke?
imamo definitivno razlicite ukuse. po meni je ona 2. odozada poslije sashane, deblja je, kosa mi se ne svidja, sva je nekakva gruba. ali opet...svak ima svoje ukuse. nekome je mozda sashana najbolja.

e, definitivno me ova majra sve vise i vise privlaci. malo me one tetovaze nerviraju ali ok. jos ako navija za velez....
pici

#231 Re: OBN Star Model

Post by pici »

Image
Image

pa Jela ima svoje adute...... :dance: :thumbup:

Image

naljepša i najfotogeniČnija.....sam da ima veČe sike bila bi Atomick Bombe :dance: :thumbup:
musac

#232 Re: OBN Star Model

Post by musac »

karanana wrote:
musac wrote:Jelena Urukalo je fakat jedna od najljepših djevojaka koje sam vidio. 8) (to je ova u ljubičastom :) na slici iznad)
imamo definitivno razlicite ukuse. po meni je ona 2. odozada poslije sashane, deblja je, kosa mi se ne svidja, sva je nekakva gruba. ali opet...svak ima svoje ukuse. nekome je mozda sashana najbolja.

e, definitivno me ova majra sve vise i vise privlaci. malo me one tetovaze nerviraju ali ok. jos ako navija za velez....
Da, ova iz Rijeke. 100% je po mom ukusu...

A ova Jelena J. je najjebozovnija, LOL, ali ne i najljepsa. A ova Majra me odbija zato sto lakira nokte u neke drecave boje. Naravno, rokno bih je, da se razumijemo, ali ima nekih stvari koje me odbijaju.
pici

#233 Re: OBN Star Model

Post by pici »

Ćek .BA sve su one Jebozovne.....tu nema dileme :shock: :dance: ...sam sad je pitanje koju bi mogao u facu da gledam duže.....
musac

#234 Re: OBN Star Model

Post by musac »

pici wrote:Ćek .BA sve su one Jebozovne.....tu nema dileme :shock: :dance: ...sam sad je pitanje koju bi mogao u facu da gledam duže.....
Nisu sve. Sašana nije po mom ukusu. Ili ona Jelena Blagojević. Ni ona Maja.
karanana

#235 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

da se razumijemo, ja bi ih sve poj..o. ali ako bi morao birati po redu onda bi islo ovako:

jelena j
majra
jelena b
dejana
.
.
.
.
maja (nije zadnja ili predzadnja samo zato sto ima fenomenalno prkno)
jelena, rijeka
sashana
hidrant

#236 Re: OBN Star Model

Post by hidrant »

karanana wrote:

Tetovaze su,opcenito,cool.
karanana

#237 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

hidrant wrote:
karanana wrote:

Tetovaze su,opcenito,cool.
Opcenito, jesu. Ali one njene izmedju lakata i sake su mi nekakve beze, onako gengsterski moderne, mogu se vidjeti natijelima kosarkasa i fudbalera i repera. jos je objasnjavala da je to ime ili inicijali njenog brata....glupost.

ali jebozovna mala, nema se sta reci.
pici

#238 Re: OBN Star Model

Post by pici »

karanana wrote:da se razumijemo, ja bi ih sve poj..o. ali ako bi morao birati po redu onda bi islo ovako:

jelena j
majra
jelena b
dejana
.
.
.
.
maja (nije zadnja ili predzadnja samo zato sto ima fenomenalno prkno)
jelena, rijeka
sashana

kolega karanana neslažem se sa dejanom na četvrtom mjestu....stavi je na prvo...... :dance:
pici

#239 Re: OBN Star Model

Post by pici »

vid .BA ovo...... :shock:

Image

Zbog fanova prekidana snimanja u Dubrovniku

Na atraktivnim lokacijama djevojke pripremale emisiju koja će na programu biti u nedjelju u 20 sati...
30.05.2009. 06:10

Finalistice šoua "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš" Jelena Blagojević, Majra Demirović, Jelena Jugović, Nehla Hasanhodžić, Jelena Urukalo, Maja Miletić i Saša Najvanović, zajedno s članovima žirija Janom Štedulom i Emerikom Gudeljom, snimale su protekle sedmice u Dubrovniku novo izdanje ovog takmičenja, koje je na programu u nedjelju u 20 sati.

One su u kupaćim kostimima i mornarskim odijelima pozirale na atraktivnim lokacijama modnom fotografu Dejanu Vekiću. Buduće manekenke plijenile su pažnju prisutnih gdje god da su se pojavile na Hrvatskom primorju.

- U Dubrovniku smo četiri dana bile glavna atrakcija. Gdje god su se pojavile naše djevojke, mamile su poglede prolaznika i mnogi fanovi su se htjeli fotografirati s njima ili dobiti autogram, što nam je često otežavalo snimanje. Hrvati su oduševljeni djevojkama iz šoua "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš". Naprosto su otkačili za njima. To je najbolja potvrda da se naš šou gleda i u Hrvatskoj - kaže voditeljica Dejana Rosuljaš.

Rosuljaš s Gudeljom i Adrijanom Kurtišaj
Image

Prije dvadesetak dana želju da učestvuje u ovom projektu izrazila je i hrvatska manekenka Jelena Urukalo, prošlogodišnja učesnica "Farme".

- Njenim dolaskom konkurencija je dodatno pojačana. Drago nam je što je i ona dio našeg šoua - nastavlja Dejana.

Kako se bliži kraj šoua "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš" žiri ima sve teži zadatak i nijanse će, kako kaže Dejana, odlučiti o tome koje će tri djevojke učestvovati u finalu.

- Šou bi trebao završiti 16. juna, a pobjednica će dobiti automobil, snimanje za naslovnicu jednog modnog časopisa, putovanje i novčanu nagradu - ističe Rosuljaš.

Dejana bi definitivno morala nabacit koji slilikon u sike.....mislim kvari joj prosjek malene sikice
Last edited by pici on 01/06/2009 13:36, edited 1 time in total.
karanana

#240 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

pici, dejana je ok, ali mi nekako izlizana riba, kao malo starija iskusnija koka. ove natjecateljke mi nekako izgledaju friskije, nevinije. to me malo vise privlaci

da sam znao da su dole i sam bi zapuco dole prosle sedmice. cuj vec 16. juna kraj. pa kad je pocelo? ja sam konto da ce trajati 3-4 mjeseca.
pici

#241 Re: OBN Star Model

Post by pici »

ma znam da je izlizana al ima neš u sebi za prvo odradit......jer ove ko naizgled nevine su najopasnije.....rasturete ko beba zveČku........a ovo su potajno premjestili u Dubrovnik radi naske fanova izSarajva .....bio bi metež dolje na plaži kad bi mi nahrlili.
16 Juna kraj :(
musac

#242 Re: OBN Star Model

Post by musac »

Image

Al' ovaj u sredini je bio najveća faca u Dubrovniku. Svi se okretali, tražili autograme...
pici

#243 Re: OBN Star Model

Post by pici »

a to je malji od palube........stan .Ba pa ovo je Emerik :shock: ....pa ŠA mu bi sa licem da nije natezan gluho bilo :shock:
lilimon

#244 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

[img]0000685040_l_0_hjip1t.rar[/img]
[img]0000685041_l_0_w9s9gj.rar[/img]
lilimon

#245 Re: OBN Star Model

Post by lilimon »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
samo_ti

#246 Re: OBN Star Model

Post by samo_ti »

ko onom levatu Janu ukrade auto u Sarajevu :D ... oce on barit tudje djevojke.... :lol:
musac

#247 Re: OBN Star Model

Post by musac »

Evo Jelena Urukalo u Mimohodu... Uhhh. :D
Lekler

#248 Re: OBN Star Model

Post by Lekler »

samo_ti wrote:ko onom levatu Janu ukrade auto u Sarajevu :D ... oce on barit tudje djevojke.... :lol:
:lol: :lol: :lol:
Nije valjda...
Majra(valjda se tako zove)daleko najbolja zenska,al' nije bas neka manekenka :D
Ridjobrki

#249 Re: OBN Star Model

Post by Ridjobrki »

Ma ja nikako da izgradim stav po ovom pitanju... Taman mi se malo k'o pođe dizat' i unda uleti onaj žvaljo u kadar i haj' sve ispočetka..

:x :x :x
musac

#250 Re: OBN Star Model

Post by musac »

Ridjobrki wrote:Ma ja nikako da izgradim stav po ovom pitanju... Taman mi se malo k'o pođe dizat' i unda uleti onaj žvaljo u kadar i haj' sve ispočetka..

:x :x :x
:lol: :lol: :lol:
Post Reply