OBN Star Model

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#1 OBN Star Model

Post by karanana »

:shock: :shock:

Shminka. Mogo bi ovo biti dobar show i mogla bi desnica da radi prekovremeno. Piciiiiiiiiii!!!!!!!!! Jesi gledooooooooo?

Moj preliminarni favorit: Jelena Jugovic iz Pala, mada ima jos solidnih materijala.
Nadam se da ce u iducih 10 sedmica u onoj kuci biti slucajnih izlijetanja cica i guza.

Nakon bezbroj propalih projekata, OBN bi konacno mogao i nesto dobro da izbaci sa ovim showom za nas, nesto ozbiljniju, odraslu publiku.
*mima*

#2 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Odron.
lolo_lolo

#3 Re: OBN Star Model

Post by lolo_lolo »

ja neke guzove vidjoh
ProbuseniDolar

#4 Re: OBN Star Model

Post by ProbuseniDolar »

Konacno nesto za gledati na OBNu ... samo je malo jeben prenos kad karad ide sa Jelenine sise, na zvaljavog Emerika .... al valjda cemo se navici na taj horor ... :D
karanana

#5 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

ProbuseniDolar wrote:Konacno nesto za gledati na OBNu ... samo je malo jeben prenos kad karad ide sa Jelenine sise, na zvaljavog Emerika .... al valjda cemo se navici na taj horor ... :D
ma sad je 12-13 maca u kuci i zhvaljo se vjerovatno nece toliko pojavljivati. vecinom ce biti prenos iz kuce. uh jedva cekam, presvlacenja, hodanje po kuci, odlasci u wc. ma bit ce odlicno. ali me cudi kako nisam vidio nikakvu reklamu za ovaj show, ali to sad nije bitno, njegov sam vjerni gledalac. :dance:
paral0c0

#6 Re: OBN Star Model

Post by paral0c0 »

Super emisija Bosnians next top model :thumbup: :bih:
StupskaBitanga

#7 Re: OBN Star Model

Post by StupskaBitanga »

paral0c0 tj nino
kako u NL gledaš OBN? preko satelita

ugl
Svaka čast OBN
tematika show svima znana samo što je jako očito PRODUKCIJA je za BiH uslove europska
svaka čast

ovo će biti hit na TV-u
Loulou

#8 Re: OBN Star Model

Post by Loulou »

karanana wrote:Shminka. Mogo bi ovo biti dobar show i mogla bi desnica da radi prekovremeno.
Kod tebe je stanje baš alarmantno...
Jadan ne bio.... :roll:

:D
animal_love

#9 Re: OBN Star Model

Post by animal_love »

ma oni samo kopiraju projekte........ cure nula bodova... stvarno svako ima samopouzdanja da se prijavi...
*mima*

#10 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Najinteresantniji su bili komentari clanova zirija.....zajebavaju se.....Stvarno odron.....a kakvi su im tek roditelji pa su ih pustili da na televiziji pokazuju koja ima bolje sise ili guzice.....nidje veze....
karanana

#11 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

mima wrote:Najinteresantniji su bili komentari clanova zirija.....zajebavaju se.....Stvarno odron.....a kakvi su im tek roditelji pa su ih pustili da na televiziji pokazuju koja ima bolje sise ili guzice.....nidje veze....
pa mima, to se trazi u velikoj tirazi. sex se prodaje, nema puno filozofije o tome.
zna li neko kad ce poceti prenosi iz kuce?

piciiiii, pa gdje si jebote?
*mima*

#12 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Sto ti je rec ugrozen cojk..... :run:
dast.stanislav

#13 Re: OBN Star Model

Post by dast.stanislav »

mima wrote:Najinteresantniji su bili komentari clanova zirija.....zajebavaju se.....Stvarno odron.....a kakvi su im tek roditelji pa su ih pustili da na televiziji pokazuju koja ima bolje sise ili guzice.....nidje veze....
Aj' ne kenjaj vise zivota ti...
*mima*

#14 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

dast.stanislav wrote:

Jel i tebe zabolila ruka?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#15 Re: OBN Star Model

Post by mIRCerka »

dast.stanislav wrote:
mislim fakat...
slavkoimamodilera

#16 Re: OBN Star Model

Post by slavkoimamodilera »

Cuj ima i to? :mrgreen: Koji termin, sta, gdje, kako? :D
karanana

#17 Re: OBN Star Model

Post by karanana »

slavkoimamodilera wrote:Cuj ima i to? :mrgreen: Koji termin, sta, gdje, kako? :D
sinoc bila prva epizoda. odlican show. dosle cure u hotel evropu i prvi zadatak im bio da u roku od 3 minute odu i presvuku se u nesto sexi. mnoge izasle polugole, guzovi i tangice sijevnule. kasnije izasle u bikinijima. ima fakat nekoliko dobrih i nekoliko onako.....dvije paljanke su dobre, dobra je go-go plesacica andrea koja hoce da postane model, dobra maja iz mostara, visoka, odlicno tijelo i zagu. ima jedna mala sa ilidze najla, vrlo solidna, samo malo stidna i mlada, 18 godina ja mislim, ali jebaji ga, legalna je. ako ima trave na stadionu-igrajmo lopte.

sto sam ba ugorzen? pa svak voli pogledat lijepo zeMsko. gdje je onaj pici vise da me brani? a opet kazem, sex se prodaje i sve vezano za sex tako da mislim da ce ovaj show dobro proci.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#18 Re: OBN Star Model

Post by grunt »

Ima li kakvih slika :D !
paral0c0

#19 Re: OBN Star Model

Post by paral0c0 »

StupskaBitanga wrote:paral0c0 tj nino
kako u NL gledaš OBN? preko satelita

ugl
Svaka čast OBN
tematika show svima znana samo što je jako očito PRODUKCIJA je za BiH uslove europska
svaka čast

ovo će biti hit na TV-u
Gledao sam na internetu, ali sa OBN trebam tanjir okrenuti, ali nece onda nemogu gledati druge kanale.

Od BH kanala ima NTV Hayat(L), BHRT, Jasmin(Koji trenutno neradi), RTV BN.
le piaf

#20 Re: OBN Star Model

Post by le piaf »

jos jedna parada seljakluka, kicha....
odron :roll:
slavkoimamodilera

#21 Re: OBN Star Model

karanana wrote:sinoc bila prva epizoda. odlican show. dosle cure u hotel evropu i prvi zadatak im bio da u roku od 3 minute odu i presvuku se u nesto sexi. mnoge izasle polugole, guzovi i tangice sijevnule. kasnije izasle u bikinijima. ima fakat nekoliko dobrih i nekoliko onako.....dvije paljanke su dobre, dobra je go-go plesacica andrea koja hoce da postane model, dobra maja iz mostara, visoka, odlicno tijelo i zagu. ima jedna mala sa ilidze najla, vrlo solidna, samo malo stidna i mlada, 18 godina ja mislim, ali jebaji ga, legalna je. ako ima trave na stadionu-igrajmo lopte.
Zahtijevam krivicno gonjenje protiv neodgovornih pojedinaca koji me nisu obavijestili o ovome do sad!! :evil:

Karanana imas pivu u BBI-u od mene za ovo! :D
*mima*

#22 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Karanana i slavko....dogovorite se da skupa gledate.... :D
slavkoimamodilera

#23 Re: OBN Star Model

mima wrote:Karanana i slavko....dogovorite se da skupa gledate.... :D
Karanana voli na kontra-navoj da ga zadaje, tako da bih propustio tu priliku, hvala na ponudi :mrgreen:
*mima*

#24 Re: OBN Star Model

Post by *mima* »

Ja bih vam donijela gajbu pive.
slavkoimamodilera

#25 Re: OBN Star Model

mima wrote:Ja bih vam donijela gajbu pive.
Neka hvala, jos uvijek imam para sebi da kupim piva! :mrgreen:
Post Reply