Posto je tema novi filmovi evo rekoh da predlozim nekoliko ovih novih koje sam gledao.
`Bad News Bears`- Novi film sa Billy Bob Thorton-om i Greg Kinnear-om u glavnim ulogama. Komedija na fazon `Mighty Ducks`, trener luzer preuzme najlosiju bejzbol ekipu u cijelom gradu, sastavljenu od djece koja nemaju veze s vezom i na kraju od njih napravi..e za to morate pogledati film. Uopsteno jedan dobar film posebno za ljubitelje crne komedije Billy Boba, iako u ovom filmu ne pretjeruje kao u nekim drugim. Garantovan smijeh u barem nekoliko situacija.
`16 Blocks`- Mos Def i Bruce Willis glume u novom akcionom trileru i to bas ovim redoslijedom. Po mom misljenju Willis se nije vidio od Mos Defa koji bi kao trebao da bude amater. U svakom slucaju fina prica, prosjecna gluma, ukratko preporucujem vam ovaj film samo ako ste ljubitelji Mos Defa i onoga sto on radi na filmu.
`UltraViolet`- Jos jedna glupost na bazi stripa. Akcione scene neuvjerljive, kostimi do duse pravo cool ali sve skupa ispodprosjecan film. Ponovo, preporucujem ga samo extremnim ljubiteljima lika i djela Mile Jovovich..u koje se i sam ubrajam

..ili ljudima kojima je bitno da na ekranu stvari explodiraju i da se puno puca iz svakakvih utoka.
`Hostel`- Extra horor. Veoma jednostavan, upecatljiv, dobro odglumljen..u svakom pogledu film koji se, ako ste ljubitelji zanra, isplati pogledati. Steta sto ga nema u kinima

.
`Underworld Evolution`- Ovo sam morao da pogledam jer nisam mogao da vjerujem da prvi dio ima nastavak..tome se nisam nadao. Ali ocito je Les Wiseman odlucio da sebi i zeni (glavnoj glumici Kate Beckinsale) napravi trilogiju o ovim vampirima, jer ima jos jedan nastavak..vjerovali ili ne. U svakom slucaju mogu da vam nablatim ovaj film ali, bez obzira na sve njegove mane, meni se svidio. Mislim da se vise i ne moze ocekivati od ovog zanra koji je unisten zahvaljujuci glupostima koje su snimljene o vampirima u posljednjih 10tak godina, da ih ne nabrajam. Znaci solidan film koji bi vjerovatno bio 10 puta bolji za pogledati u kinu

Preporucujem vam soundtrack ovog filma ako ste ljubitelji muzike iz filma kao sto su Vrana ili Matrix.
Svi se ovi filmovi isplate gledati jer ako sam ja za njih platio ne vidim razloga zasto ne biste i vi