Nocna mora - fan club

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Piaty

#1 Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

Kakvih kojestarija ima na forumu, a nema teme o najboljem i jedinom pravom rijalitiju ikad. Vecina legendarnih likova je otisla na drugi svijet, ostali su Jajan, Remzo i Braco, na celu sa Jumbom. Imal nas?

Rip Malnar
Rip Seva
Rip Laki
Rip Tarzan
Rip Stanko
Tip Bakica
markopd

#2 Re: Nocna mora - fan club

Post by markopd »

Jedna od jačih stvari koji su emitovani na TV ikada.Sjećam se da je NTV 101 Sanski Most često reemitovala Z1 i njihovu emisiju.
hali gali halid

#3 Re: Nocna mora - fan club

Post by hali gali halid »

Upravo gledam Jajana na kvizu Dabogda imao pa neimao. Jarebica naturalis :D
Piaty

#4 Re: Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

hali gali halid wrote: 05/11/2021 19:41 Upravo gledam Jajana na kvizu Dabogda imao pa neimao. Jarebica naturalis :D
Pretpostavljao sam da ce neko napisati "bas pregledah" i slicno.
Ja sam subskrajbo svaki moguci kanal na youtube vezano za NM :) tako da svako jutro jos na solji uz cigaru pocinje sa Sevom i kompanijom.

Braco je bas pokrenuo neku novu emisiju ali tek cemo vidjeti hoce li sta valjati.
Piaty

#5 Re: Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

markopd wrote: 05/11/2021 19:26 Jedna od jačih stvari koji su emitovani na TV ikada.Sjećam se da je NTV 101 Sanski Most često reemitovala Z1 i njihovu emisiju.
:thumbup:
markopd

#6 Re: Nocna mora - fan club

Post by markopd »

hali gali halid wrote: 05/11/2021 19:41 Upravo gledam Jajana na kvizu Dabogda imao pa neimao. Jarebica naturalis :D
Hahahaha,kad se sjetim bakice u onoj epizodi koju su premašili sa emitovanjem do ranog jutra.Kašlje i psuje sto na sat. :)

Gledao sam neke emisije koje su radili krajem 2016. i početkom 2017. sa Jaranom,Bracom,Lakijem i Remzom.Nisu loše,ali naravno one od prije 20 godina je nemoguće nadmašiti. :D

Dosta ima antologijskih trenutaka po meni,od onog kada Jarana bude u pola noći da odjavi emisiju a u pozadini tehno razvaljuje,pa do onih dijaloga Ševe i Lakija. :D
Piaty

#7 Re: Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

Evo ja cu po sjecanju napisati jedan. Dijalog vode Predrag Raos i Mladen Schwartz, intelekt ispunio prostoriju i pojavljuje se Seva i sjeda izmedju njih. Razgovor ide ovako otprilike:

Seva: Ti nisi u pravu to sto govoris!
Schwartz: Ko nije u pravu? Ja ili on (Raos)?
Seva: Mmmmmm...ne znam!

:lol:
džakailibu

#8 Re: Nocna mora - fan club

Post by džakailibu »

Moram priznati opasan idiotluk.nisam ih nesto pratio u vrijeme kada su radili ali sada cesto na yt nadjem zanimljiva ludila. Recimo kada zovu onueku zenu- djevojku od Jarana i oni se svadjaju u emisiji tipa ona mu nikada neda a on ode u wc da ga baci. Ili one dijaloške zatvoreno. Čista blago ludila.
Piaty

#9 Re: Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

džakailibu wrote: 20/11/2021 01:49 Moram priznati opasan idiotluk.nisam ih nesto pratio u vrijeme kada su radili ali sada cesto na yt nadjem zanimljiva ludila. Recimo kada zovu onueku zenu- djevojku od Jarana i oni se svadjaju u emisiji tipa ona mu nikada neda a on ode u wc da ga baci. Ili one dijaloške zatvoreno. Čista blago ludila.
Dijaloske emisije "Zatvoreno" pod voditeljskom palicom Cro-Roma Hasanovica :lol: .

Kakva ozbiljnost i elokventnost. Dal je tema "Hrvatska u NATO-u" ili "Tajkuni u Hrvatskoj", opet se to svede sve na Jajana i na pricu o njegovom odrastanju u popravnom domu u Sarajevu.

Veci kult, siguran sam, nece vise nikada biti prikazan na televiziji.
Piaty

#10 Re: Nocna mora - fan club

Post by Piaty »

džakailibu wrote: 20/11/2021 01:49Recimo kada zovu onueku zenu- djevojku od Jarana i oni se svadjaju u emisiji tipa ona mu nikada neda a on ode u wc da ga
Zapravo zovu Dubravku. Inace je i Dubravka bila dijelom Nocne more tj njihov clan.
Post Reply