Nip-Tuck konacno dobra serija i kod nas!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
skyspy
#1 Nip-Tuck konacno dobra serija i kod nas!!!
Gleda li iko ovu seriju na hajtu u 10 navece - super je???!!
Poslije Izgubljeni najbolja serija zadnjih godinu dana....
-
Wednesday
#3 Re: Nip-Tuck konacno dobra serija i kod nas!!!
dje me nadje! bash sinoc upalim TV, kad eto to..skyspy wrote:Gleda li iko ovu seriju na hajtu u 10 navece - super je???!!
svaka spanska sapunica je bolja od ovog sranja. samo sam potvrdila svoju cvrstu odluku da ne gledam TV.
najdebilniji mi je bio onaj momenat kad nekog lika jedna plava treba zavezala za krevet i ostavila tamo da lezi dok ne umre. stvarno je serija fuuujjj...
sta je tamo dobro ili zanimljivo??
- le piaf
dobrodosao lepiaf....hvala... 
gledam ja. bas je luda serija.mada me je privuklo to sto glumi baltazar ( ex demon ) . nekako je nova...tema prepoznatljiva, prepricana, ali sad nekako drugacije obojena...jos kad dodamo krvi,mesa, nozeva,operacija uh na te scene okrecem glavu...
gledam ja. bas je luda serija.mada me je privuklo to sto glumi baltazar ( ex demon ) . nekako je nova...tema prepoznatljiva, prepricana, ali sad nekako drugacije obojena...jos kad dodamo krvi,mesa, nozeva,operacija uh na te scene okrecem glavu...
-
skyspy
svako ima pravo na svoje misljenje , ali ipak rekao bih samo kratko jos nesto -NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA!le piaf wrote:dobrodosao lepiaf....hvala...
-
skyspy
#7 Re: Nip-Tuck konacno dobra serija i kod nas!!!
svako ima pravo na svoje misljenje , ali ipak rekao bih samo kratko jos nesto -NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA!Wednesday wrote:dje me nadje! bash sinoc upalim TV, kad eto to..skyspy wrote:Gleda li iko ovu seriju na hajtu u 10 navece - super je???!!
svaka spanska sapunica je bolja od ovog sranja. samo sam potvrdila svoju cvrstu odluku da ne gledam TV.
najdebilniji mi je bio onaj momenat kad nekog lika jedna plava treba zavezala za krevet i ostavila tamo da lezi dok ne umre. stvarno je serija fuuujjj...![]()
![]()
sta je tamo dobro ili zanimljivo??![]()
-
monicageller
hej serija jeste malo morbidna i malo vise puna krvi i svega ostalog..
al meni je super.. za razliku od onih 'jo te amo mi amor' ne znam kako se pise na spanskom, al mislim da je svima jasno na sta mislim... nadam se da ce se nastaviti i dalje