prvi mjesec je džabni i na pc-u i tv-u, provjeri da nisi slučajno na dva različita accounta
inače, definitivno se isplati plaćati premium svaki mjesec
Moderator: _BataZiv_0809
ultima_palabra wrote:Šura iz USA posudi šifru...

Da imaju 2 accVelkoski wrote:kada se regaš preko jednog accounta imaš opciju da unutar netflixa napraviš "profil", koji kustomizira serije i filmove koji bi ti mogli biti zanimljivi...
prvi mjesec je džabni i na pc-u i tv-u, provjeri da nisi slučajno na dva različita accounta
inače, definitivno se isplati plaćati premium svaki mjesec
ma nisu to dva acc, nego dva profila unutar accountanema me tamo wrote:
Da imaju 2 acc
Qler pomislio sam isto, al' vjeruj da nisam ja te srece
Joj kad vam pokuca Netflix policija na vrata u cetiri drzave u isto vrijeme.ćiribiribela wrote:Ja placam 13€ mjesecno a gleda nas 4. u dvije drzave, i mislim da moze jos jedan uredjaj. Netflix ftw
Velkoski wrote:pa to su profili unutar registrovanog accounta
bolje pitanje je kako ti to piše ako ti nisi pravio account?![]()
ima l' kakvo log out dugme, mrsko mi paliti tv
Velkoski wrote:svašta... prvi screen ti je trebao biti registracija
mensčini da je takonema me tamo wrote:[
Pa šta misliš onda da li sam na necijem i dok on placa imacu i ja?
Kako nema? Imas Narcos,Daredevil,House of Cards, Jessica Jones,Luke Cage,Stranger Things,Gotham, Fuller House,Shadowhunters, Orange is the New Black sa hr titlovimaPlemenit wrote:dakle nema prevoda nijednog filma ili tv serije?klosar pravi wrote:Naravno da ne.
nelle_tz wrote:Kako nema? Imas Narcos,Daredevil,House of Cards, Jessica Jones,Luke Cage,Stranger Things,Gotham, Fuller House,Shadowhunters, Orange is the New Black sa hr titlovimaPlemenit wrote:dakle nema prevoda nijednog filma ili tv serije?klosar pravi wrote:Naravno da ne.
Imas ovdje cijeli spisak, mozda nisu sve sezone od svih serija titlovane,pogledaj spisak sa hrvatskim titlovima, 30 naslova je titlovano
https://hrflix.eu/lokalizirano