zmijaIzmaj wrote:a nije mi jasno zasto nije odustao sa pola miliona u dzepu...nije ni njemu jasno pa pokusava na sve nacine da ispravi svoju glupost...u svoj odgovor je bio siguran sa par % i prokockao lovu, i sad pokusava da tuzbom dobije "izgubljeno"...mah, a cinio se kul lik

I meni je zao sto je ful'o zadnje pitanje. Pokazao se vrlo inteligentnim takmicarem, pogotovo kad je objasnjavao kako se odlucio za odgovor "Rupe" u, cini mi se, 14-tom pitanju...
Onaj glas iz publike se mogao dobro cuti. Medjutim, covjek se poziva na propozicije koje kazu da osim njega i Tarika (i vjerovatno, telefonskog dzokera) niko ne smije naglas pricati kad se otvori pitanje. Eh sad, postavlja se pitanje sta bi bilo da je saptac dao ispravan odgovor a on pogodio? Da li bi onda organizatori ponistili taj odgovor?
Ma zayebani su oni sa tim pravilima. Evo nedavno moj jaran isao na snimanje kviza "Ruski rulet". Objasanjava mi da je ugovor koji se potpisuje ustvari tekst na 5-6 kucanih stranica. Zanimljiva tacka je ona u kojoj pise da organizatori ne moraju emitovati emisiju ako im se iz bilo kojeg (recimo tehnickog) razloga ne svidi. A ucesnik potpise da je saglasan sa tim da ukoliko pobijedi u toj emisiji (koja se ne bude emitovala) organizator NEMA OBAVEZU ISPLATITI (zaradjeni) NOVAC!!! Pa gdje to ima???