Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
Moderator: _BataZiv_0809
- djejebazapelo
#1 Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
Nisam bas neki ljubitelj narodnjaka ali vrijedi pogledati...
Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic za pogledati online >> OVDJE
Ako zelite imati ovaj zapis u FLV formatu download >> OVDJE (149MB)
Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic za pogledati online >> OVDJE
Ako zelite imati ovaj zapis u FLV formatu download >> OVDJE (149MB)
Last edited by djejebazapelo on 16/06/2009 18:54, edited 1 time in total.
- johnnykola
#2 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
neopisivo mi je drago da se covjek oporavio,<3
ali emisija je bila patetika mrtva.
bosanci merhametli duse, bosaski duh i
ostale ublehe za siroke narodne mase.
- bach
#3 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
Plus ubleha ministar - "kultur-treger" Emirhadžihafizbegović, jesam li napisao dobro.johnnykola wrote:neopisivo mi je drago da se covjek oporavio,<3
Plus onaj netalentirani klinac iz filma Armin
- slavkoimamodilera
#4 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
bach wrote:Plus ubleha ministar - "kultur-treger" Emirhadžihafizbegović, jesam li napisao dobro.
Plus onaj netalentirani klinac iz filma Armin
- johnnykola
#5 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
poznatiji kao hafisbegovic u raji.
lik je fakat truba, to
sekspir, to bodler citati, a iz njega nakav srklet.
volio bih da to nije samo moje misljenje.
lik je fakat truba, to
sekspir, to bodler citati, a iz njega nakav srklet.
volio bih da to nije samo moje misljenje.
-
radeljas
#6 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
a lepa brena (mile voli disko, a ja kolo sumadijsko) na stolujohnnykola wrote:to
sekspir, to bodler citati ...
-
zonbirile
#7 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
----------------------------------------------radeljas wrote:a lepa brena (mile voli disko, a ja kolo sumadijsko) na stolujohnnykola wrote:to
sekspir, to bodler citati ...i mafijaski prsten pechatnjak na ruci. ne da je ljigav, licemjeran i odvratan kao covjek ... a kao ministar dao breni 60 000 za koncert. svako malo daje za tuce koje se organizuju u skenderiji ili zetri onih boraca k1, slobodni stil i sl. novac poreskih obveznika. dno dna, sta reci. da se bavi samo glumom i ne prica budalastine jos bi bio sasvim pozitivan
nije imao rezervni sat na prstu kod Stankovića.Čovjek šupak,sjeća li se ko da je dao uklesati na ploči na Dairama,da je otvorena Kuća sevdaha i svoje ime.Kanton od blama skinuo ploču,ali papak muze Daire i dalje,sada postavio plastični krov i radijatore duž kamenih zidova na spomeniku starom bar 400g.On ministar,koji bi po defautu trebao da štiti spomeničku građu,ali šta će papak kojeg je gladan kurac pravio.
- djejebazapelo
#8 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
E a da promjenimo naslov topika u:
Nedjeljom u 2 - Gost "kultur-treger" Emirhadžihafizbegović, jesam li napisao dobro. Plus onaj netalentirani klinac iz filma Armin.
Jes i da se prebaci u politiku.
Nedjeljom u 2 - Gost "kultur-treger" Emirhadžihafizbegović, jesam li napisao dobro. Plus onaj netalentirani klinac iz filma Armin.
-
zonbirile
#9 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
---------------------------------djejebazapelo wrote:E a da promjenimo naslov topika u:
ma nije do tebe,ali se ospem kada vidim vazelinca.Koji blam,prvo ide talk show ministra pa film s njim.Neki dan poredali gabore i onaj mutavi pjano Duraković ih proglašava,tek tada vidjeh u dnu slajd,kada ono glasanje preko njegovog privatnog portala ** No links **.ba.Pa koji je to đon.
-
lolo_lolo
#10 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
emisija je bila dobra dok nije dosao emir kreten 
-
zonbirile
#11 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
bojovnik HVO-a do 1993g u Mostaru.
-
venividivici
#12 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
ovo šta je uradio u svojoj današnjoj emisiju Šeksu je veličanstven primjer kako se sugovornik ( koji je to zajedno sa svojom politkom apsolutno zaslužio ) "ubija" , urušava, satire. I sve to savršenom mirnoćom, kulturnim pristupom , bez povišenih tonova. On jednostavno vodi svoga gosta , "usmjerava" ga svojim pitanjima i u konačnici poentira na način da se sugovornik dovede u poziciju da sam sebi čini egzekuciju.
Svaka čast majstore !!!!!
- johnnykola
#13 Re: Nedjeljom u 2 - Gost Halid Beslic
potpis.venividivici wrote:nema baš veze sa Halidom , ali moram negdje ispoljiti oduševljenje maestrom Stankovićem a da ne otvaram novu temu.
ovo šta je uradio u svojoj današnjoj emisiju Šeksu je veličanstven primjer kako se sugovornik ( koji je to zajedno sa svojom politkom apsolutno zaslužio ) "ubija" , urušava, satire. I sve to savršenom mirnoćom, kulturnim pristupom , bez povišenih tonova. On jednostavno vodi svoga gosta , "usmjerava" ga svojim pitanjima i u konačnici poentira na način da se sugovornik dovede u poziciju da sam sebi čini egzekuciju.
Svaka čast majstore !!!!!![]()
![]()