King Kikapu wrote:evo radim i bacam oko na BHTV koji u maniru kokuzne televizije izvlaci naftalinske emisije, ali me Nedjeljni zabavnik kojeg upravo vrte vratio u daleku proslost...u praistoriju mog bica

nedeljni zabavnik...niknik niknik
E kad bi samo imao satelitsku pa da iz Srbije gledam te reprize... Setih se i ja nekih vremena...
Bile su i neke serije,emisije,sad da me ubijete ne secam se.Bila su neka deca,bas tv sarajevo,samo se secam da su pricali da prave deciji program i da ce biti to i dalje,ako budu imali para

Tamo negde pocetkom devedesetih,ako se ne varam...
A onaj kviz,secate se ? "pitam se pitam se,dal je ovo lako znati,ili mene sreca prati,pitam se pitam se"...ja na moru, dijete, kad ona sa starcima.
Ja se posle u skoli kurcio kako sam je vidio.
Bio sam glavni 15
a tek smogovci
znam samo da je producent bio neki strendzer (americko ili britansko ime)
Timoti Dzon Bajford,ako me secanje ne vara."Legenda" kaze da su ga se setili posle oktobarskih promena u srbiji,i da je covek plakao kad je cuo da ga nisu zaboravili.Bio je negde pocetkom ove godine na tv-u.
Bio ja na moru, dijete, kad ona sa starcima.
Ja se posle u skoli kurcio kako sam je vidio.
Bio sam glavni 15 dana Very Happy
Eh sad,& mozda ? 10 ? Mnogo 15,mnooogo
bolja od muzickog tobogana
Nemoj tako,Tobogan je bio zakon.Dirigent joca,imitatori,legendarna tri bambija i ostalo

Sve zavisi od ukusa.Nesto se secam fazona i fora,al izbledeo mi ovaj nedeljni zabavnik,imao je bolje songove,sigurno
ih, jesmo se iskupili...generacija Nedeljnog Zabavnika, Opstanka,
Mister Noa, Marti Misterije
Nemoj martija,i noa,a Zagora ni od korova ? A kapetan Miki ? ajde zaboravi najvaznije ... A Mandrak
cunga lunga i BMX..
Bondi zvake sa slatkom sredinom,i one zvake-cigare.Ima jos da se kupe,i istog su ukusa...
A kinder lada ? ona sto se maze... Proplakah za tim cudom a nema je da se kupi nigde.
Lep je i jupi,al ne trebaju mi kinder lade nema nigde,vec puni 15 godina