Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote:Ma dzaba vam sve ja cu ga otici gledat pa makar.
A i ja cekam Law abiding citizen i paranormal activity.
ma ok je 2012, nije materijal za oskara ali se moze pogledati ako volis takve filmove.
a law abiding citizen je u americkim kinima vec od oktobra tako da i nije bas nov. ima ga i u videotekama. ne znam da je nesto znacajno uradio u americkom box officu sto se love tice, tako da ne znam kakav je film, mada je onaj trailer pravo interesantan.
Eh pa dok dodje iz Amerike do nas...
Inace Avatar mi se ne svidja nista bar sudeci prema traileru, nije moj fazon.
2012 je dosao dan prije do nas od amerike. valjda katastrofe nas prvo zapadnu.
avatar i meni izgleda bas bezveze, ko crtani film. vjerovatno je dobar ali nije ni moj fazon.
karanana wrote:
2012 je dosao dan prije do nas od amerike. valjda katastrofe nas prvo zapadnu.
avatar i meni izgleda bas bezveze, ko crtani film. vjerovatno je dobar ali nije ni moj fazon.
gledo sam lopove u petak. Cuo sam i ovdje da je beze al jebi ga, omaklo se. Kreno da pišam, bbi ne radi. Haj reko, hodam po cinema city-u a nikako nisam uso u wc. Sjo ne znam, pale ona svjetla ko kad se u noci zeznes pa otvoris frizider umjesto klozeta (dobro, skontam uvijek na vrijeme).
Glumacka ekipa odlicna ali fakat ne kontam koji je klinac bio onom reziseru i scencaristi. Sta je postigao onim filmom? Kontas da je svako svakog zajebo, odgledas jos 10 minuta filma i vidis da nije nikog. Svi su sve ranije znali osim Antonia Banderasa. On na kraju opet dobije curu, Rade dobije jaja i svi sretni.
komi wrote:ja ne
samo paranormal
zombiland i avatar
Komi, za*ebi filmove, jesi ti za kafanu mozhda?!
nisam usut će mi neko nešto u piće
elem tako ti je to Čuuuuj avatar vam se ne sviđa
komi ne bi da te sjebajem, ali bolje sacuvaj novce za koju drugi film (jeste da nisu neki novic ali ipak), paranormal moze prepasti dijete od 6 godina ili amerckog tinejdzera iz luizijane, kojim se moze prodati da je fim istinit dogadjaj
balir wich (btw meni pojam dobrog horora) je 100000 puta "strasniji" film koji te konstantno drzi "zategnutim", paranormal je interesantan nekih 20min ored kraj filma
necu namjerno da ti prepricava sta je radnja i detalje u slucaju da ipak odlucis da ga gledas
Joey Tribbiani wrote:gledo sam lopove u petak. Cuo sam i ovdje da je beze al jebi ga, omaklo se. Kreno da pišam, bbi ne radi. Haj reko, hodam po cinema city-u a nikako nisam uso u wc. Sjo ne znam, pale ona svjetla ko kad se u noci zeznes pa otvoris frizider umjesto klozeta (dobro, skontam uvijek na vrijeme).
Glumacka ekipa odlicna ali fakat ne kontam koji je klinac bio onom reziseru i scencaristi. Sta je postigao onim filmom? Kontas da je svako svakog zajebo, odgledas jos 10 minuta filma i vidis da nije nikog. Svi su sve ranije znali osim Antonia Banderasa. On na kraju opet dobije curu, Rade dobije jaja i svi sretni.
kad smo kod odronjavajucih jaja:
pitaju muju kako se cundras kaze na engleskom.
mujo ce:"dik."
a kako se kazu jaja?
"do-dik."
A što je tolika pomama za ovim Paranormal Activity kada na imdb piše da je snimljen 2007? Jel' to tek sad krenula distribucija, šta?
Što se tiče Pandorum. Ja sam pogledao taj snimak i mogu ti reći da ne gledaš džaba. Loš je, a većina radnje se odvija u mraku,tako da je meni pokvaro ugođaj. Inače, film je dobari vrijedi ga pogledat u kinu.
Miki123 wrote:A što je tolika pomama za ovim Paranormal Activity kada na imdb piše da je snimljen 2007? Jel' to tek sad krenula distribucija, šta?
Što se tiče Pandorum. Ja sam pogledao taj snimak i mogu ti reći da ne gledaš džaba. Loš je, a većina radnje se odvija u mraku,tako da je meni pokvaro ugođaj. Inače, film je dobari vrijedi ga pogledat u kinu.
zbog boldirang necu da ga skidam sa neta ili da kupujem dvd na pijaci, i ja sam na "trejlerima" vidio da se vecina radnje desava u mraku, pucen prijansnjim iskustvom ovakve filmove cu pogledati u kinu, djaba i original dvd i lcd opet slika kaka
Miki123 wrote:A što je tolika pomama za ovim Paranormal Activity kada na imdb piše da je snimljen 2007? Jel' to tek sad krenula distribucija, šta?
Snimljen s pravo malo para i prikazan u par dvorana i lom napravio, pravo trazen bio..
Kao sto to obicno biva, dobili malo vise para, doradjen(valjda) i s marketingom krenuo u world-wide..