Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- Joey Tribbiani
#626 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Bjezite sa fax-a ko ja, ili sa posla pa gledajte u 14.05h. Karte kupio 30min prije projekcije, tridesetak ljudi u kinu. Ne znam za danas, ja mislim da je i djeci neradni dan. Ja cu i sutra, za Bajram u kino (ako bude radilo), valjda nece bit guzve. Ujutro vidim familiju i rodbinu, popodne film.
2012-jbg, dobar je film ali nekako poslije Prorocanstva sa Nick Cage-om ovaj mi dodje kao prosjecan. Sta ja znam, dobro je sto je happy end ali moglo je bolje.
PS:specijalni efekti su dobri
2012-jbg, dobar je film ali nekako poslije Prorocanstva sa Nick Cage-om ovaj mi dodje kao prosjecan. Sta ja znam, dobro je sto je happy end ali moglo je bolje.
PS:specijalni efekti su dobri
-
sa2101
#627 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
2012 ima sjajne efekte...i to bi otprilike bilo to. scenario pomalo razocaravajuci, kao i gluma. na prste jedne ruke mogu izbrojati scene koje su izazvale nesto u meni. mogao je biti sjajan, epski film, ovako je ispao samo jos jedan blockbuster koji vrijedja inteligenciju.
- Eweleen
#628 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
prije 2 dana sam gledao 2012 u ovom kinu, bilo puno kino haman skroz
Film je tipični američki blokbuster, napucani efekti pravo, priča krah odron, totalno predvidiv film, svaku scenu znaš unaprijed šta će se desit, milion puta prežvakana tema apokalipse sa čudesnim happyendom.
Trebam li napomenuti da glavni likovi čitav film bježe pred provalijama i apokalipsom koji su 2 metra iza njih i jako je neizvjesno hoćel se uspjet izvuć. Naravno izvuku se u zadnoj sekundi.
Film vrijeđa inteligenciju, ali društvo je neinteligentno. Ali sve u svemu film je gledljiv gledao sam mnogo mnogo gore filmove u ovom kinu
Čak sam jednom i zaspo kad je bio neki Uspon Kobre, e to je već za film za priče 
Film je tipični američki blokbuster, napucani efekti pravo, priča krah odron, totalno predvidiv film, svaku scenu znaš unaprijed šta će se desit, milion puta prežvakana tema apokalipse sa čudesnim happyendom.
Trebam li napomenuti da glavni likovi čitav film bježe pred provalijama i apokalipsom koji su 2 metra iza njih i jako je neizvjesno hoćel se uspjet izvuć. Naravno izvuku se u zadnoj sekundi.
Film vrijeđa inteligenciju, ali društvo je neinteligentno. Ali sve u svemu film je gledljiv gledao sam mnogo mnogo gore filmove u ovom kinu
- Loulou
#629 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
2012 - video igrica
Primjedbe by @Eweleen - na mjestu.
EDIT: Iako su pojedine scene mrak. Kažem, dobra video igrica
Primjedbe by @Eweleen - na mjestu.
EDIT: Iako su pojedine scene mrak. Kažem, dobra video igrica
- Neelix
#630 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
sad evo dodjoh sa 2012
film je
nastranu ofirni americki patriotizam i malo nerealan nacin na koji dodju do broda
efekti su
sve sam cekao kad ce mi zemlja puknut pod nogama 
iznenadio me dr phlox

i jack gallo (just shoot me)

dva i po sata zacas protekose
iznenadio me dr phlox

i jack gallo (just shoot me)

dva i po sata zacas protekose
-
melb26sa
#631 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Preporucujem filmove: Old Dogs (John Travolta, Robin Williams) - PG za djecu
i Blind Side (za one koji vole americki fudbal i/ili Sandru Bullock)
i Blind Side (za one koji vole americki fudbal i/ili Sandru Bullock)
- ultima_palabra
#632 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
fakat je ovo kino odron. mislim svake sedmice 8-9 filmova na repertoaru, a ja nakon tarantinovih basterdsa nijedan film nisam imao želju pogledat
znam da se fura komercijala i to, al može li makar 1 film sedmično koji ima naznaku priče? 
-
krusty
#633 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
e haj nek mi neko objasni kako se koristi ovaj besplatan sat parkinga ?
-
drekalica28
#634 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Eto Krusty, da si samo stranicu prije pogledao vidjeo bi jednostavno objašnjenje.
drekalica28 wrote:vrlo jednostavno.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
mjesto da su stavili kabinu i covjeka da naplacuje, nije automatsko placanje za nas.
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
-
lolo_lolo
#635 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
a jel mogu korisiti karte iz kina koja je sa neke ranije projekcije(mislim na datum)?
-
drekalica28
#636 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
mislim da ne može. inače bi raja skupljala svačije karte pa ih kvitala po potrebi.lolo_lolo wrote:a jel mogu korisiti karte iz kina koja je sa neke ranije projekcije(mislim na datum)?
-
lolo_lolo
#637 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ma dobro todrekalica28 wrote:mislim da ne može. inače bi raja skupljala svačije karte pa ih kvitala po potrebi.lolo_lolo wrote:a jel mogu korisiti karte iz kina koja je sa neke ranije projekcije(mislim na datum)?
ali kolko je karata prodano u kinu,toliko treba da bude sobodnih sati na parkingu
sad hocu li taj besplatan sat iskoristiti ja ili cu dati zeni ili drugu,to je moja stvar,i hocu li je iskorisiti sutra ili za 2 godine,opet moja stvar
koristio sam kino,i hocu taj sat besplatno
- Better Man
#638 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ne znam ćemu pomama za filmom 2012 koji je klasični Deja Vu! Prije par godina mogli smo vidjeti sličan film sa Tomom Cruise-om, kao i još dosta sličnih filmova. Dakle riječ je o klasičnom kopiranju nekih prijašnjih filmova bez imalo vlastite orginalnosti. I kad uzmemo u obzir da je 90% filma komkpjuterski urađeno, onda možemo zaključiti da je film obično s...e. Npr. film Gran Torino od Clinta Estwooda je po meni milionima svjetlosnih godina kvalitetom i glumom ispred filma 2012 i sličnih kompjuterskih gluposti.
-
uvijekuformi
#639 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
a gdje se to jos placa parking poslje 8 navece ???karanana wrote:parking jeste tamo super, a nije ni skup posebno poslije 8, ali samo kazem da je sistem naplate malo neorganizovan i da kreira zastoje.
-
uvijekuformi
#640 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
2012 je klasicno sranje za americke mozgove i ovce...nikakva prica...potencira se to da amerikanci kao uvijek spasavaju svijet...americkog predsjednika su predstavili kao mesiju...aman eto on ostaje uz narod...itd itd...animacije i efekti ok a prica za djecu do 10 godina...
- 2407
#641 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
2012
Film katastrofe je jednom rjecju - katastrofalan!!! Nekog koga ne volite i hocete da ga dobro zajebete, obavezno mu preporucite da odgleda ovaj film. Onaj kineski Red Cliff je jedno 10X bolji i interesantniji film od ovog jeftinog americkog sranja.
Jel' neko gledao Law abiding citizen? Po onom traileru mi se cini da je interesantan.
Film katastrofe je jednom rjecju - katastrofalan!!! Nekog koga ne volite i hocete da ga dobro zajebete, obavezno mu preporucite da odgleda ovaj film. Onaj kineski Red Cliff je jedno 10X bolji i interesantniji film od ovog jeftinog americkog sranja.
Jel' neko gledao Law abiding citizen? Po onom traileru mi se cini da je interesantan.
-
zijancer
#642 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ok. skontali smo
2012 u sirokom luku
sta mislite kakav ce paranormal activity biti?

sta mislite kakav ce paranormal activity biti?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#643 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ko hoće da gleda sa mnom paranormal activity nek se javi na pm
jedini uvjet da nije serijski ubica niti crna udovica
jedini uvjet da nije serijski ubica niti crna udovica
-
krusty
#644 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
jbg nije mi se citala citava temadrekalica28 wrote:Eto Krusty, da si samo stranicu prije pogledao vidjeo bi jednostavno objašnjenje.![]()
- kurty
#645 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
placa se na mnogo parkinga za koje znam, s tim da je u BBI-u pola marke, a mislim da je svagdje skuplje...uvijekuformi wrote:a gdje se to jos placa parking poslje 8 navece ???karanana wrote:parking jeste tamo super, a nije ni skup posebno poslije 8, ali samo kazem da je sistem naplate malo neorganizovan i da kreira zastoje.
p.s. malo prije sam usao na parking, i dok sam nasao mjesto na -2 nivou, zvali su me i odmah sam krenuo van parkinga... ubacim ticket u masinu, i pise da imam jos 4 min zadrzavanja, a to je djaba
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#646 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ma dzaba vam sve ja cu ga otici gledat pa makar.
A i ja cekam Law abiding citizen i paranormal activity.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#647 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ja ne
samo paranormal
zombiland i avatar

samo paranormal
zombiland i avatar
- karanana
#648 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ma ok je 2012, nije materijal za oskara ali se moze pogledati ako volis takve filmove.ladyblue18 wrote:Ma dzaba vam sve ja cu ga otici gledat pa makar.![]()
a law abiding citizen je u americkim kinima vec od oktobra tako da i nije bas nov. ima ga i u videotekama. ne znam da je nesto znacajno uradio u americkom box officu sto se love tice, tako da ne znam kakav je film, mada je onaj trailer pravo interesantan.
- burek_in_space
#649 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Komi, za*ebi filmove, jesi ti za kafanu mozhda?!komi wrote:ja ne
samo paranormal
![]()
zombiland i avatar
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#650 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Eh pa dok dodje iz Amerike do nas...karanana wrote:ma ok je 2012, nije materijal za oskara ali se moze pogledati ako volis takve filmove.ladyblue18 wrote:Ma dzaba vam sve ja cu ga otici gledat pa makar.![]()
a law abiding citizen je u americkim kinima vec od oktobra tako da i nije bas nov. ima ga i u videotekama. ne znam da je nesto znacajno uradio u americkom box officu sto se love tice, tako da ne znam kakav je film, mada je onaj trailer pravo interesantan.
Inace Avatar mi se ne svidja nista bar sudeci prema traileru, nije moj fazon.