i da ćete uživati
ja neću to gledati
Moderator: _BataZiv_0809
Sto ba?komi wrote:![]()
![]()
nadam se da vam neće biti loš
i da ćete uživati
ja neću to gledati
tenk ju kiki. sta radis u cetvrtak? ostala im slobodna samo ona dupla sjedista pa sam uzeo jedno to, pa ako nisi uzela kartu, eto imam viska mjesto.kiki-miki wrote:Karte za 2012. se od danas mogu kupiti,a film počinje igrati od slijedećeg četvrtka.

kiki-miki wrote:Karte za 2012. se od danas mogu kupiti,a film počinje igrati od slijedećeg četvrtka.
Cuo sam da su sve karte za premijeru rasprodale. Nisam znao da ima toliko histericnih tinejdzeraca u gradukiki-miki wrote:Info za one koji gledati premijeru Twilight-premijera je sa četvrtka na petak.
clav wrote:a to je razlog zbog kojeg djevojke na fejsu mijenjaju prezime u cullen![]()
![]()
![]()
bilo mi je neugodno pitati
ma vlaa izgledaš ko da ti je 13, al etoIrm@ wrote:kupljene karte za 2012 vec u nedjelju![]()
bas se radujem...
a danas ja govorim ljudima na kafi kak idem gledati 2012 i sad oni kao idemo i mi..i sad govori prijateljica 1 ovoj drugoj koja tek sjeda: idemo na premijeru u cetvrtak...kaze ova: pa prije 7 dana su rasprodate karte za tvajlajt..ja onakkakav tvajlajt bona pa nije nam 16 i po
![]()
![]()
mislim ko voli nek izvoli ne volim ja to...
Obzirom da im program važi od četvrtka do srijede, sutra češ moći da vidiš termine za 2012 za narednih 7 dana.ladyblue18 wrote:Hajd nek mi neko kaze, jesam li ja corava ili na stranici multiplexa nema termina jos uvijek postavljenih za 2012![]()
Hocu da idem gledati u nedjelju a ne znam u kojim terminima ce se prikazivati, ako ko zna bila bih zahvalna.