Najgora reklama
Moderator: _BataZiv_0809
- Pooll
r_faruk wrote:haha, danas sam gledo jednu jako glupu reklamu, kaze sekretarica "da stavim na papir", a direktor na putu u WC kaze "salji mailom, kome jos danas treba papir", i kad izadje iz WC-a kaze "ma stavi na papir"
Jel neka nasa? ccc
- sicky
Stara tema...nove/glupe reklame 
Da dodam jos pokoju koja me iz carapa izbaci
EH one tri glupacice na reklami za NIVEA gel nakav
sto vriste 
Vanish da ne spominjem..s onom babom u robnoj kuci i njenom bijelom majicom "Ali ja hocu novu majicu......."
Hm..ima toga jos
Da dodam jos pokoju koja me iz carapa izbaci
EH one tri glupacice na reklami za NIVEA gel nakav
Vanish da ne spominjem..s onom babom u robnoj kuci i njenom bijelom majicom "Ali ja hocu novu majicu......."
Hm..ima toga jos
- morti
Mene nevjerovatno nervira ona sa Venišom(mislim;):
Kao ona njegovu majcu pospe čokoladom il tintom(ne znam sad),a on kaže "Moja majca!"...hahahahahhahahahahahhaha...
U stvarnom svijetu j*bo bi joj sve po spisku...
Al štaš,to ti je advertajzing...

Kao ona njegovu majcu pospe čokoladom il tintom(ne znam sad),a on kaže "Moja majca!"...hahahahahhahahahahahhaha...
U stvarnom svijetu j*bo bi joj sve po spisku...
Al štaš,to ti je advertajzing...
-
Kompljikator
sve reklame za uloske,
da ti se ogadi zenski rod
al' specijalno me nervira na Pinku kad djevojka detaljno opisuje kako se ona i "njen" (ulozak) slazu
al' specijalno me nervira na Pinku kad djevojka detaljno opisuje kako se ona i "njen" (ulozak) slazu
- Qler
ma ima i simpaticnih reklama, meni je na primjer fina ona kad one male ko nesto prave neku predstavu u kuci, kad sipaju onu vodu u novine. Onaj mali, beba ona mi je najludju, onaj polged
a i ona za perfex, sa onim pacicima
mi je isto fina
a i ona za perfex, sa onim pacicima
-
BigusDickus
Blendamed Complete...vrhunska... 
-
edu
Evo nekoliko super reklama..sto nasih sto stranih...
Firma Iskra Imeco..reklama za elektricna brojila:
Slogan: Racunaj na mene..a brojke ispisane po zenskom tijelu..za 10!
Autor Anur Hadziomerspahic..on je radio i ovo "Idemo F D S..trazim maaaaaaaajko spas u casi..."
Zatim, reklama za Kumho gume i slogan "Prilagodljiva svakoj podlozi"..ne bih o etici ali reklama je postigla zeljeni cilj...
Dobar mi je i Arix.."Fakat mirise bijelo"..ali samo zbog Djurine karizme..jer da on nije odradio tu reklamu bila bi bezze..
Sto se tice stranih..dobre su mi Pepsijeve ali to ste vec spomenuli pa da se ne ponavljamo...
Najgore?
Ma ima ih tona...
Beton sa Sanelom Trnkom..eno plakata na Spadovoj zgradi iznad izmedju Poste i Asa..fuj...
Zatim stara reklama FDS-a Jedina..sa onom trebicom i onim pederom frizerom..fuj...
Zatim Hayatove reklame..tipa "Uvijek na broju 1"..ili "Ona gleda"..takodjer fuj...
Narodno grijanje..katastrofa
Reklama za onu gradjevinsku firmu..BB..ili kako se vec zove..sa Sasom Petrovicem..Kuricem..Grbicem..fuj...
Ma ima ih tona losih...
Firma Iskra Imeco..reklama za elektricna brojila:
Slogan: Racunaj na mene..a brojke ispisane po zenskom tijelu..za 10!
Autor Anur Hadziomerspahic..on je radio i ovo "Idemo F D S..trazim maaaaaaaajko spas u casi..."
Zatim, reklama za Kumho gume i slogan "Prilagodljiva svakoj podlozi"..ne bih o etici ali reklama je postigla zeljeni cilj...
Dobar mi je i Arix.."Fakat mirise bijelo"..ali samo zbog Djurine karizme..jer da on nije odradio tu reklamu bila bi bezze..
Sto se tice stranih..dobre su mi Pepsijeve ali to ste vec spomenuli pa da se ne ponavljamo...
Najgore?
Ma ima ih tona...
Beton sa Sanelom Trnkom..eno plakata na Spadovoj zgradi iznad izmedju Poste i Asa..fuj...
Zatim stara reklama FDS-a Jedina..sa onom trebicom i onim pederom frizerom..fuj...
Zatim Hayatove reklame..tipa "Uvijek na broju 1"..ili "Ona gleda"..takodjer fuj...
Narodno grijanje..katastrofa
Reklama za onu gradjevinsku firmu..BB..ili kako se vec zove..sa Sasom Petrovicem..Kuricem..Grbicem..fuj...
Ma ima ih tona losih...
- manijak1
- irfan2
znam da su u pitanju tv reklame al ona na radiju za narodno grijanje je uBJEdljIvo najjaca, i u (velikoj) konkurenciji tv reklama
"hej kolegice jesil ti cula za narodno grijanje..."
svaki, ali bas svaki put se uzasno izaspem i pukne me neki srklet...ono, ne bude mi mrsko ustat i smanjit ton samo dok prodje
a ok su reklame na efm-u...
npr "nakon dugotrajnog ispitivanja uspjesno je dokazano da se mamjunska vrsta razvila...prije je majmun bacao toner nakon sto se isprazni, a danas to vise ne radi"
ili ona:
ona njemu: da samo znas, ja se vec 18 godina spremam da te napustim ali ni torbe eto nemam...
on: pa bona nebila sto mi prije ne rece...
i onda kao neka robna kuce ili tako nesto
"hej kolegice jesil ti cula za narodno grijanje..."
svaki, ali bas svaki put se uzasno izaspem i pukne me neki srklet...ono, ne bude mi mrsko ustat i smanjit ton samo dok prodje
a ok su reklame na efm-u...
npr "nakon dugotrajnog ispitivanja uspjesno je dokazano da se mamjunska vrsta razvila...prije je majmun bacao toner nakon sto se isprazni, a danas to vise ne radi"
ili ona:
ona njemu: da samo znas, ja se vec 18 godina spremam da te napustim ali ni torbe eto nemam...
on: pa bona nebila sto mi prije ne rece...
i onda kao neka robna kuce ili tako nesto
-
razrooki_jastog
Ima ona prahistorijska koja kaže:
"...jesen stiže, ja se ne oženih, ali novu BC kulturu ja primjenih,
jel´l to java ili samo privid, tako zrno daje BC hibrid,
jel´l to java ili samo privid, budi dobra kao BC hibrid..."
reklama iz emisije "Znanje-imanje".
"...jesen stiže, ja se ne oženih, ali novu BC kulturu ja primjenih,
jel´l to java ili samo privid, tako zrno daje BC hibrid,
jel´l to java ili samo privid, budi dobra kao BC hibrid..."
reklama iz emisije "Znanje-imanje".
-
vaginalna_manipulacija
Meni je ubjedljivo najbolja reklama za Zvijezda biljni mrs.
- Jesu'l iste ko kod nane?

- Evo vam kabina pa probajte...
- Jesu'l iste ko kod nane?
- Evo vam kabina pa probajte...