Najbolji Ex-YU glumci ?
Moderator: _BataZiv_0809
-
radostan dan
#326 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
jako težak i nasilan film, u kom likove izvrće naopako, ono - koža unutra, a organi i misli - napolje. uz jako dobre scene sirove erotike u svemu tome.
-
kakavdanakneiskustvu
-
dezurni_ucenik
#328 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Mala pomoc.
Kako se zove kratki jugoslovenski horor film, traje 50 minuta. Film pocinje tako sto lik bjezi od nekog u odijelu, neka livada ili suma. I naleti na bolnicu ili psihijatriju. Nisam nikad zavrsio do kraja film, a zaboravio sam naziv.
Kako se zove kratki jugoslovenski horor film, traje 50 minuta. Film pocinje tako sto lik bjezi od nekog u odijelu, neka livada ili suma. I naleti na bolnicu ili psihijatriju. Nisam nikad zavrsio do kraja film, a zaboravio sam naziv.
-
radostan dan
#329 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Raspad SFRJ u 26 slika.dezurni_ucenik wrote:Mala pomoc.
-
dezurni_ucenik
#330 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
radostan dan wrote:Raspad SFRJ u 26 slika.dezurni_ucenik wrote:Mala pomoc.
-
kakavdanakneiskustvu
#331 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
radostan dan wrote:Raspad SFRJ u 26 slika.dezurni_ucenik wrote:Mala pomoc.
- animals
#332 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Rade Serbedzija u Prosijaci i Sinovi..
neponovljiv i strasna serija sa Fabijanom Sovsgovicem, jednim od najbolji..
neponovljiv i strasna serija sa Fabijanom Sovsgovicem, jednim od najbolji..
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#339 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Zbogom "Arandjele". ...
Zivjeces dok zivimo mi kojima si bio lični heroj.
Pozdravi druga Starog

Pozdravi druga Starog

- Radio Sarajevo
#341 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Get a life, čovječe. Živiš u najljepšoj zemlji na svijetu, ostavi ljude na miru.insomnia78 wrote:Slobu jel?
Bata je bio i ostaće heroj, i džaba ti sva priča.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#342 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
_BataZiv_0809 wrote:Zbogom "Arandjele". ...
Pozdravi druga Starog![]()
Obojica su bili heroji Yuge, voljeli ih i u Kini... Jedan partizan, drugog proslavile uloge partizana.
Obojici amputirana noga.
I da, sad se pljuje po obojici
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#343 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
plain vanilla wrote:![]()
Obojica su bili heroji Yuge, voljeli ih i u Kini... Jedan partizan, drugog proslavile uloge partizana.
Obojici amputirana noga.
I da, sad se pljuje po obojici
Dva istinska velikana, svako u svom fahu. Moja dva lična heroja. I ne samo moja.
Zato i smetaju pljuvacima.
A oni zapravo najvise govore o sebi. Uzasava ih nebitnost njihovog suda, donesenog po uskim arsinima. Uzasava ih nebitnost sopstvenog postojanja. Za zaljenja su, kao i svi koji zadovoljstvo pronalaze u tudjoj nesreci.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#344 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
_BataZiv_0809 wrote:plain vanilla wrote:![]()
Obojici amputirana noga.
I da, sad se pljuje po obojici![]()
Dva istinska velikana, svako u svom fahu. Moja dva lična heroja. I ne samo moja.
Zato i smetaju pljuvacima.
A oni zapravo najvise govore o sebi. Uzasava ih nebitnost njihovog suda, donesenog po uskim arsinima. Uzasava ih nebitnost sopstvenog postojanja. Za zaljenja su, kao i svi koji zadovoljstvo pronalaze u tudjoj nesreci.
- ultima_palabra
#345 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Kako ti Bata Živojinović može biti idol? Eto i da nije bio član srpskog ekvivalenta NSDAP i ljubio skute Karadžiću... glumački samo, to je u rangu da ti je Bud Spencer idol. Nešto što se prevaziđe kad se krene u srednju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#346 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Ne znam stvarno sta vas dvojica hocete od mene? Eto ono iskreno i ljudski. Ako jebac implicira da nisam vidio snimak i da o istom nemam formiran stav, grijesi.
Isto ko i ti ultima, postoje neke stvari koje se zavole u djetinjstvu i ostanu lijepa uspomena i podsjetnik.
Opustite se malo, nije zivot da se zivi po mistriju i vaservagu.
Mislim znate vi to, pametni ste ljudi.
Isto ko i ti ultima, postoje neke stvari koje se zavole u djetinjstvu i ostanu lijepa uspomena i podsjetnik.
- pici
#347 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
_BataZiv_0809 wrote:Ne znam stvarno sta vas dvojica hocete od mene? Eto ono iskreno i ljudski. Ako jebac implicira da nisam vidio snimak i da o istom nemam formiran stav, grijesi.
nemoj mi se sad vadit ko ekser, služba je služba a družba je družba
evo samo za tvog idola našHe mladosti...
http://www.lupiga.com/vijesti/razgovor- ... -sam-radio
DANI: U posljednjoj sceni filma Valter brani Sarajevo, nacistički oficir rezignirano pokazuje rukom na grad i kaže: “To je Valter”. Da li ste, tokom tih sedam mjeseci na Palama, nekada pomislili da Karadžićeve ubice, pucajući na Sarajevo, zapravo pucaju na Valtera, na vas?
ŽIVOJINOVIĆ: Kao dečak od deset, jedanaest godina, u svom dvorištu, u selu na Kosmaju gde sam odrastao, gledao sam kako četnici kolju mladića, partizanskog kurira. Na deset metara od njih, stajali su dečakovi roditelji i rodbina… Znate, ljudi misle da čoveka možete zaklati tako što mu stavite nož pod grlo i presečete vodoravno. Ne. Nožem morate da uđete u ovu rupu na vratu, između dve kosti i... Na mestu gde je mladić ubijen, moj deda je zasadio višnju. Bujala je, ali niko nikada sa tog drveta nije ploda ubrao. Evo, skoro sedamdeset godina je prošlo, a taj događaj ne mogu da izbacim iz glave. Pokušavao sam…
DANI: Zašto mi to pričate?
ŽIVOJINOVIĆ: Zato što tu traumu još uvek nosim. Kao što nosim i topove uperene na Sarajevo.
DANI: Da li ste se tokom rata vidjeli sa Hajrudinom Krvavcem? Jeste li nekada dolazili u iskušenje da siđete dolje, da ponovo pokušate da odbranite Sarajevo?
ŽIVOJINOVIĆ: Nisam izmislio taj rat i taj sukob. Šta sam mogao?! Bio sam svestan da je Šiba dole, a dole su bili mnogi moji prijatelji. Čuo sam se sa njima, razgovarali smo… Šiba je povremeno izlazio iz Sarajeva, pa smo se i viđali. Bio je šećeraš i jedva da je mogao da preživi u mirnodopskim uslovima. Molio sam ga da izađe, nudio da mu organizujem dolazak. Hteo sam da ga smestim u svoju kuću u Šumadiji, u onu u kojoj sam ga venčao. Odbio je, želeo je da ostane sa svojim narodom. To sam razumeo.
DANI: Mislite da je on razumio vas?
ŽIVOJINOVIĆ: Mislim da jeste. Nadam se… Dugo smo se poznavali, znao je kakav sam čovek, da od mene ništa ne zavisi… Zato je razumeo. Šiba je znao da na Pale nisam došao da ratujem, radio sam svoj posao. Nisam delovao politički…
DANI: Bili ste član Miloševićeve Socijalističke partije Srbije.
ŽIVOJINOVIĆ: Bio sam, tačno je. Ali, na Pale nisam došao kao član SPS-a, nego kao glumac. Niko me ništa nije pitao, nisam donosio nikakve odluke…
DANI: Zašto ste uopće ušli u tu partiju?
ŽIVOJINOVIĆ: Vrata su bila otvorena, pa sam ušao.
DANI: Pitam vas ozbiljno.
ŽIVOJINOVIĆ: Ozbiljno vam odgovaram… Takvo je bilo vreme. Radio sam u selu, sa zemljacima brao grožđe, pekao jagnje, kada je došao čovek i dao mi da potpišem nekakav papir. Kaže – potpiši za Slobu, on je naš. Bilo mi je svejedno, nisam ni čitao. U to sam vreme bio u dobrim odnosima sa Vukom Draškovićem. Ali, njegov “predstavnik” je u naše selo došao kasnije. Da je stigao pre ovog Slobinog, verovatno bih bio u Srpskom pokretu obnove.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#348 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
I sta je pisac htio da kaze?
- Muhamed Đakmić
#349 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
Smiješno je Bato što stavljaš u istu rečenicu svog idola i Tita, a on se popišao po Titu kao ker kad zapišava svoju teritoriju.
Ne može kult ličnosti niti nešto što je nama zanimljivo i lijepo za oko biti iznad pravde i istine.
To što Živojinović predstavlja sretni dio tvog djetinjstva je lijepo, a ako je to tebi značajnije od činjenice da je taj čovjek svjesno stao na stranu politike koja je milione ljudi unesrećila, dosta govori i o tebi.
Ne može kult ličnosti niti nešto što je nama zanimljivo i lijepo za oko biti iznad pravde i istine.
To što Živojinović predstavlja sretni dio tvog djetinjstva je lijepo, a ako je to tebi značajnije od činjenice da je taj čovjek svjesno stao na stranu politike koja je milione ljudi unesrećila, dosta govori i o tebi.
- pici
#350 Re: Najbolji Ex-YU glumci ?
pa valjda ti najbolje znaš_BataZiv_0809 wrote:I sta je pisac htio da kaze?