Po mom misljenju , dva najbolja Ex-YU glumca su :

Vase misljenje , ko je najbolji i zasto ?
Moderator: _BataZiv_0809

Ma samo nek' su , sto se kaze , domacinellington wrote:Je li moraju biti živi? Ako ne moraju, da idem da iskopam Bilija
Cudan ti je izbor... mozda ti se svidjaju... ovi... ali NAJBOLJU GLUMCI??Vernes_AMG wrote:Ja mislim da imamo stvarno dobrih glumaca i glumica u nasoj drzavi i okruzenju.
Vase misljenje , ko je najbolji i zasto ?
Onda top 5 pokojnikaVernes_AMG wrote:Ma samo nek' su , sto se kaze , domacinellington wrote:Je li moraju biti živi? Ako ne moraju, da idem da iskopam BilijaZivi li mrtvi , nebitno je

ahuseino wrote:Cudan ti je izbor... mozda ti se svidjaju... ovi... ali NAJBOLJU GLUMCI??Vernes_AMG wrote:Ja mislim da imamo stvarno dobrih glumaca i glumica u nasoj drzavi i okruzenju.
Vase misljenje , ko je najbolji i zasto ?![]()
![]()
Bolji od:
Rade Serbedzija
Miki Manojlovic
Mustafa Nadarevic
???
A Waltera?Lud i ponosan wrote: I nista drugo, vrijedno pomena, nije ni snimio, nazalost.

Entropio wrote:Meni je najbolja Marija Karan.

nellington wrote:Je li moraju biti živi? Ako ne moraju, da idem da iskopam Bilija

Glumio je Gidra i u seriji povratak otpisanih i to mu bila pravo komicna uloga.Lud i ponosan wrote:AAA... Jel' on bjese Kondor u tom filmu?nellington wrote:A Waltera?Lud i ponosan wrote: I nista drugo, vrijedno pomena, nije ni snimio, nazalost.E i ja lupam gluposti...
![]()
Ma nekako mi je u Zikinoj bio genijalan, sve ostalo me nije toliko oduseviloNo, to je definitivno subjektivna ocjena
Dobar je Gidra, ko kaze drugacije laze
P.S. @kakavdanakneiskustvu
Pa ako cemo gledati objektivno, film ima niz propusta i definitivno ne spada pod neko posebno kvalitetno ostvarenje, ali jednostavno podsjeca na neka ljepsa vremena i definitivno opusta... Gledao sam Zikinu mnogo puta i ne moze mi dosaditi. Naravno epizode 1-6, ostalo je vec smece...
Citaj malo bolje postove, pa ces vidjeti da je spomenut.psydelija wrote:stvarno jako tesko i (ne)zahvalna tema... ne znam koga bih izdvojio, masa je to, nije u pitanju top 10, vec top 50-100... haj neka otvarac teme napravi spisak (uz nasu pomoc) od 50-tak glumaca (pokojnih i zivih) i postavi mogucnost glasanja...
ps: zanimljivo da dosada niko m.petrovic cklalju spmenuo nije.![]()

vazi, u redu!Better Man wrote:Citaj malo bolje postove, pa ces vidjeti da je spomenut.psydelija wrote:stvarno jako tesko i (ne)zahvalna tema... ne znam koga bih izdvojio, masa je to, nije u pitanju top 10, vec top 50-100... haj neka otvarac teme napravi spisak (uz nasu pomoc) od 50-tak glumaca (pokojnih i zivih) i postavi mogucnost glasanja...
ps: zanimljivo da dosada niko m.petrovic cklalju spmenuo nije.![]()