johnnykola wrote:Imaš i drugi dio na Dailymotion.kakavdanakneiskustvu wrote:
našao sam,hvala,ovo tvoje je 36 minuta,ne vidim da ima dalje
odgledao,bas dobar film,hadžihafizbegovic me skoro natjerao na suze
Moderator: _BataZiv_0809
johnnykola wrote:Imaš i drugi dio na Dailymotion.kakavdanakneiskustvu wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:valja li ovaj muskarci ne placu?
Eto, i to smo riješili, a jesi vid'o kako ga moj imenjak spasi?kakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Imaš i drugi dio na Dailymotion.kakavdanakneiskustvu wrote:
Eto, i to smo riješili, a jesi vid'o kako ga moj imenjak spasi?johnnykola wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Imaš i drugi dio na Dailymotion.johnnykola wrote:
Greška. Četalji, ikona, Idoli, Odbrana i poslednji dani.kakavdanakneiskustvu wrote:
hm,imenjak ti je moamer?

Čini se da nema. Si gled'o Nebo iznad krajolika?kakavdanakneiskustvu wrote:@johnny,muskarci ne placu,ima li se taj gdje pogledati?
kakavdanakneiskustvu wrote:aaa,da,imenjak si onda i mom pokojnom tati,ne znas ima li gdje za gledati muskarci ne placu?
johnnykola wrote:Čini se da nema. Si gled'o Nebo iznad krajolika?kakavdanakneiskustvu wrote:@johnny,muskarci ne placu,ima li se taj gdje pogledati?
johnnykola wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:aaa,da,imenjak si onda i mom pokojnom tati,ne znas ima li gdje za gledati muskarci ne placu?
Za tatu imenjaka pobjednika naroda (to naša imena znače). Nike patike i to, božica pobjede grčka Nika itd.
Akakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Čini se da nema. Si gled'o Nebo iznad krajolika?kakavdanakneiskustvu wrote:@johnny,muskarci ne placu,ima li se taj gdje pogledati?
jesam
potpisujem od do, Žaba je besmislen film jer je samo snimljena predstava, nažalost, napravili film samo da uzmu pare i to je tokaranana wrote:da, - da jednostavno nije uzeta i copy/pasteirana predstava od rijeci do rijeci i od scenografije do scenografije. ovako, zabu ni ne racunam da je film nego je predstava.
kakavdanakneiskustvu wrote:nisam,mozda pogledam,moze li preporuka nekog ex yu filma?
gledaojohnnykola wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:nisam,mozda pogledam,moze li preporuka nekog ex yu filma?
01:38:38johnnykola wrote:
Zezam se.kakavdanakneiskustvu wrote:pa vidi se da nije to taj,ovo gore je vili matula
Ono ona ode u snajperiste pa je onda sretne on u tramvaju iza rata? Gledo sam to davno volio bih opet...kako se zove tacno?dezurni_ucenik wrote:i onaj jel se se zove hop skip jump, kad zena od msutafe nadarevica pobjegne u cetnike.
_BataZiv_0809 wrote:Ono ona ode u snajperiste pa je onda sretne on u tramvaju iza rata? Gledo sam to davno volio bih opet...kako se zove tacno?dezurni_ucenik wrote:i onaj jel se se zove hop skip jump, kad zena od msutafe nadarevica pobjegne u cetnike.
Bravo danak lutka moja beg mojkakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ono ona ode u snajperiste pa je onda sretne on u tramvaju iza rata? Gledo sam to davno volio bih opet...kako se zove tacno?dezurni_ucenik wrote:i onaj jel se se zove hop skip jump, kad zena od msutafe nadarevica pobjegne u cetnike.
ovaj?
https://www.imdb.com/title/tt0239469/?r ... lmg_act_35
Ovdje se može pogledati:_BataZiv_0809 wrote:Bravo danak lutka moja beg moj