Neprevaziđenoslavkoimamodilera wrote:I NEED A HEROOOO, I'M HOLDING OUT FOR HERO 'TIL THE END OF THE NIIIIGHTJulianna wrote:NA TAJNOM ZADATKU
Mi ove malo starije generacije se sjećamo

Moderator: _BataZiv_0809
Neprevaziđenoslavkoimamodilera wrote:I NEED A HEROOOO, I'M HOLDING OUT FOR HERO 'TIL THE END OF THE NIIIIGHTJulianna wrote:NA TAJNOM ZADATKU

Julianna wrote:NA TAJNOM ZADATKU
Iako je trash serija, meni je jedna od drazih.chaos158 wrote:A ko se sjeća MacGyver-a? E to je bila serija...
Taj je mogao od čačkalice i alu-folije napraviti jet-engine.in33sa wrote:Iako je trash serija, meni je jedna od drazih.chaos158 wrote:A ko se sjeća MacGyver-a? E to je bila serija...
Svojevremeno sam kontaktirao OBN da ih pitam hoce li dati reprizu, kaze meni zenska sa OBN-a "ne, nasa politika je da ne repriziramo serije i filmove"![]()
rece uposlenica tv kuce koja svaki film od veceras obavezno reprizira sutra iza ponoci
fringeeasy wrote:
U svakom slucaju za ljubitelje scfi predlazem da obavezno provjere gore navedeno, naravno nije sve za svaciji ukus! A vi?! Hajmo fanovi imate li vi neke svoje favorite koji nisu izlistani ovdje?
nisam jos cuo za fringe, ali evo se vec skida s netafaye wrote:
fringeiako je tek pocela, serija obecava
za sada, pa vidjecemo
tako trebaeasy wrote:nisam jos cuo za fringe, ali evo se vec skida s netafaye wrote:
fringeiako je tek pocela, serija obecava
za sada, pa vidjecemo

encian wrote:ma sve su to glupost. treba reprizirati passions. nakon toga sunset beach, a onda santa barbaru

encian wrote:ove serije stvarno vrijedjaju inteligenciju
Istina, stvarno.Zezao se čovjek na svoj račun i zeznuo sam sebe...karanana wrote:i ja sam cuo da je pogino na snimanju. navodno pistolj bio napunjen pravim mecima.
d2 wrote:najbolja serija a nikad reprizirana - sledge hammer
![]()
![]()