a mogu Vizu reprizirat 1585549541 X
nismo svi seljaci, dajte nesta i za nas alternativce, da ne kazem urbanu raju
( e sad u inat nece...nabijem ih)
Moderator: _BataZiv_0809
Na nekom kanalu se prikazuje, na kojem, ne pitaj, neki je hrvatskiMoonlight & Magnolia wrote:Život na sjeveru (Nothern Exposure), išla je (možda još traje) na hrvatskom RTL-u ali je nikad nisam vidjela kod nas
RTL ali nema kod nas taj program na kablovskojtravar wrote:Na nekom kanalu se prikazuje, na kojem, ne pitaj, neki je hrvatskiMoonlight & Magnolia wrote:Život na sjeveru (Nothern Exposure), išla je (možda još traje) na hrvatskom RTL-u ali je nikad nisam vidjela kod nas
Ide na OBN-u...Moonlight & Magnolia wrote:Život na sjeveru (Nothern Exposure), išla je (možda još traje) na hrvatskom RTL-u ali je nikad nisam vidjela kod nas
M-16 wrote:govorim o Dosjeima-X. mislima da je isla na federalnoj, i ovim putem bi zamoliorevnosnu gospodu da repriziraju ovu neprevazidjenu seriju (sve sezone, u ma kojem terminu..po mogucnosti iza 23h)
a mogu Vizu reprizirat 1585549541 X
nismo svi seljaci, dajte nesta i za nas alternativce, da ne kazem urbanu raju![]()
( e sad u inat nece...nabijem ih)
Život na sjeveru ide na Novoj TV oko 1 sat poslije ponoćiMoonlight & Magnolia wrote:RTL ali nema kod nas taj program na kablovskojtravar wrote:Na nekom kanalu se prikazuje, na kojem, ne pitaj, neki je hrvatskiMoonlight & Magnolia wrote:Život na sjeveru (Nothern Exposure), išla je (možda još traje) na hrvatskom RTL-u ali je nikad nisam vidjela kod nas
fakat je bila neprevazidena u to vrijeme, medjutim nedavno sam skinuo prvu sezonu iM-16 wrote:govorim o Dosjeima-X. mislima da je isla na federalnoj, i ovim putem bi zamoliorevnosnu gospodu da repriziraju ovu neprevazidjenu seriju
boston_c wrote:Ma bit će ti sad na hrt-u od pon do pet svako večer negdje oko 00:30 sati... Prikazuju svih 10 sezona...
Prikazuje se na OBN-u već mjesec dana ako ne i duže...Moonlight & Magnolia wrote:Život na sjeveru (Nothern Exposure), išla je (možda još traje) na hrvatskom RTL-u ali je nikad nisam vidjela kod nas

E vala imas pivu od mene za ovo!!d2 wrote:najbolja serija a nikad reprizirana - sledge hammer
![]()
![]()
Najjača scena mi je kad frajer puca u njega, a on zubima zaustavi metak.slavkoimamodilera wrote:E vala imas pivu od mene za ovo!!d2 wrote:najbolja serija a nikad reprizirana - sledge hammer
![]()
![]()
![]()
![]()
Trust me! I know what I'm doin'!
sjeti se obecanja sljedeci put kada dodjes na kuglanjeslavkoimamodilera wrote:E vala imas pivu od mene za ovo!!d2 wrote:najbolja serija a nikad reprizirana - sledge hammer
![]()
![]()
![]()
![]()
Trust me! I know what I'm doin'!

Brko ide na RTL HRcheguevara_k1 wrote:A sjeca li se iko "malog brke"
Sto njega ne repriziraju ?
I NEED A HEROOOO, I'M HOLDING OUT FOR HERO 'TIL THE END OF THE NIIIIGHTJulianna wrote:NA TAJNOM ZADATKU
Mi ove malo starije generacije se sjećamo
Bravo!d2 wrote:najbolja serija a nikad reprizirana - sledge hammer
![]()
![]()