moja tv

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
edin_kovachi

#1 moja tv

Post by edin_kovachi »

nedavno sam se prijavio na uslugu moja tv i vrlo sam zadovoljan. Uz to sto se dobije br sa kojeg se moze pricati bespl prema fiksnim brojevima i interneta preko tv-a dobije se i flat adsl. sve 5 samo me zanima da li neko ima isto ovu uslugu ii da li se na neki nacin mogu downloadovati tv programi jer u ovoj ponudi iam samo 50 tak od kojih je pola nasih tv kuca kao sto su tv zenica, kiss, behar i ostali nepotrebni a sam cuo da su to neki vec uspjeli :D
karanana

#2 Re: moja tv

Post by karanana »

imas drugu temu o mojoj tv. haj nek je neko i zadovoljan. ja prvi put cujem za opciju downloadovanja tv programa. mozes ici na one sajtove koji prenose strane programe, utakmice i filmove na primjer i onda ih streamovati na televiziju, ali ne znam da postoji nesto unutar moja-tv aranzamana preko kojeg nesto downloadujes i dobijes vise programa.
kako je sve za 5 kad od 50 programa imas 20 koji ne valjaju nista i kad trazis downloadovanje dodatnih programa?
Last edited by karanana on 05/10/2010 15:24, edited 1 time in total.
alcho

#3 Re: moja tv

Post by alcho »

Moze, moze...dowloadujes TV programe sa interneta i instaliras ih na televiziju. Samo ti TV mora imati touch screen i polarizator cestica. Mozes negdje naci i crack pa da ne placas ni tv pretplatu ni racun za telefon
Locked