Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

tech10

#26 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by tech10 »

Najvaznije je da ne izbace folciku iz scenarija. :D
armin_tz

#27 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by armin_tz »

a stvarno vise....... Dino i Combe kad se sastanu.... a bilo mi krivo kad im Faruk nije dao da 10 puta odnesu i vrate namjestaj iz sutdija u stan da snime album pa da slusam.. al sta's... nece njima vise LZN imat onaj smek ko prije, sve su ukakili.....
rado_vidjen

#28 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by rado_vidjen »

mIRCerka wrote:
Maxwell2008 wrote:
mIRCerka wrote:Ja ne bih rekla da je do Milana koliko je generalno do produkcije u BiH...niko mu i ne nudi neku karakternu ulogu, vec mora biti neki komicni priglupi debeljko...

pa sunce mu ljubi, Danny DeVito ne moze biti ruzniji i deblji, a ima citavu lepezu uloga...a glumac mora da glumi da bi hljeba imao...stoga, ili im vi obezbijedite pristojnu egzistenciju pa da mogu da biraju samo karakterne uloge, ili spojite gornju usnu sa donjom i ne pustajte zvukove...
Pa i meni izgleda da i Enis i Milan i ostali odlaze iz istih razloga, sad nebitno ko je bolji glumac i da li je neko napravio "pogresan korak u karijeri", pobogu i oni su ljudi i rade za lovu kao i mi. Ali mi jednostavno sposobne ljude ne znamo zadrzati.
Meni sad neko da kaze "evo ti 20 KM po stranici da prevedes 100 stranica materijala koji bi mogli cak i karadzicu sluziti za odbranu", ja bih prevela...jer sam skolovana da radim kao prevodilac i to mi je hljeb!!!! a svi oni koji moralishu JA NE BI MAKAR UMRO OD GLADI...
ja ne bi makar umro od gladi.
Bolt

#29 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Bolt »

Nema više od ove serije ništa, ukakili su je pravo! :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#30 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by mIRCerka »

rado_vidjen wrote:
ja ne bi makar umro od gladi.
Pa ti druze umri od gladi, ja nemam namjeru. Ja postujem svakoga ko se bori za svoj hljeb.
Point.

#31 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Point. »

Sta su napravili od ove nekad haos serije se moze opisati u jednoj recenici Josipa Pejakovica....."Znam ja nas, jebo ti nas"
Nakon što su seriju "Lud, zbunjen, normalan" napustili Jasna Žalica i Milan Pavlović, zbog, kako se govorilo, loših uvjeta i honorara, serija otkaza se nastavila. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora pomenutu, najpopularniju seriju na našim prostorima napustio je i glavni "igrač" Mustafa Nadarević. Navodno ni on, kao i njegove kolege nije bio zadovoljan honorarom, te su sve prilike da će seriju u narednim epizodama koje se tek trebaju snimiti predvoditi neki drugi glumci.

Žalosno je što je jedina serija koja na ovim prostorima ima ogromnu gledanost osuđena na propast, no poučeni prošlim dešavanjima, nije ni čudo da i ono malo kvalitetnog posla što napravimo dovedemo do propasti. Realno govoreći Mustafa Nadarević je bio glavni glumac, čije su glumačke sposobnosti privlačile pažnju publike, pa je upitno može li serija nastaviti sitim tempom bez njega.

Tim povodom smo kontaktirali Mustafu Nadarevića koji nije ni potvrdio, ali ni demantirao priču. Kako nam je rekao, više ne glumi u seriji i sada radi na drugim projektima, te da ne može dati više nikakav komentar vezan za pomenutu seriju.

Jel ovo istina ili je samo avazova patka? AKo jest istina nek komotno prestanu snimati seriju. Bez Izeta je isto ko Prison Break bez jednog od one brace. :)
cocochanel

#32 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by cocochanel »

mircerko jesu li ti to vec crijeva pocela krcati..? vidim kazes..'Meni sad neko da kaze..'
mislim da to nema veze sa krcenjem crijeva..mislim da se ona mogu napuniti i na drugi nacin..ali ocito ima veze sa zaradom od 2000km..
Meho Kodro

#33 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Meho Kodro »

Maxwell2008 wrote:Ni Enisa Beslagica vise ne vidjamo u nasim serijama i filmovima kao do sada.
Izgleda da ce ih sve otjerati i onda poceti uvoziti glumce kao i deterdzente,miljeko,vodu i druge proizvode. :-)
Jes...
Ovo sa Milanom im nije trebalo, vec su troje solidnih glumaca izbacili zbog malo "papirica", nece ova serija jos dugo
Meho Kodro

#34 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Meho Kodro »

Point. wrote:Sta su napravili od ove nekad haos serije se moze opisati u jednoj recenici Josipa Pejakovica....."Znam ja nas, jebo ti nas"
Nakon što su seriju "Lud, zbunjen, normalan" napustili Jasna Žalica i Milan Pavlović, zbog, kako se govorilo, loših uvjeta i honorara, serija otkaza se nastavila. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora pomenutu, najpopularniju seriju na našim prostorima napustio je i glavni "igrač" Mustafa Nadarević. Navodno ni on, kao i njegove kolege nije bio zadovoljan honorarom, te su sve prilike da će seriju u narednim epizodama koje se tek trebaju snimiti predvoditi neki drugi glumci.

Žalosno je što je jedina serija koja na ovim prostorima ima ogromnu gledanost osuđena na propast, no poučeni prošlim dešavanjima, nije ni čudo da i ono malo kvalitetnog posla što napravimo dovedemo do propasti. Realno govoreći Mustafa Nadarević je bio glavni glumac, čije su glumačke sposobnosti privlačile pažnju publike, pa je upitno može li serija nastaviti sitim tempom bez njega.

Tim povodom smo kontaktirali Mustafu Nadarevića koji nije ni potvrdio, ali ni demantirao priču. Kako nam je rekao, više ne glumi u seriji i sada radi na drugim projektima, te da ne može dati više nikakav komentar vezan za pomenutu seriju.

Jel ovo istina ili je samo avazova patka? AKo jest istina nek komotno prestanu snimati seriju. Bez Izeta je isto ko Prison Break bez jednog od one brace. :)
Ako nastave seriju bez Mustafe Nadarevica to ce biti najgluplji potez MILENIJUMA :D
papacja

#35 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by papacja »

Meho Kodro wrote:
Point. wrote:Sta su napravili od ove nekad haos serije se moze opisati u jednoj recenici Josipa Pejakovica....."Znam ja nas, jebo ti nas"

Ako nastave seriju bez Mustafe Nadarevica to ce biti najgluplji potez MILENIJUMA :D
Neće nastaviti, 8. marta na RSG gost bio Elmir Jukić i kaže kako posljednje epizode idu u aprilu. Po njemu teško da će se nastaviti sa snimanjem, kaže da bi daljnje snimanje bilo na silu, bolje sada završiti, a napraviti neku drugu seriju. A što se mene tiče sigurno ova serija bez Mustafe ne bi imala ovaj šmek, ali i bez njegovog kreveljenja bih mogao preživjeti. Meni lično je najbolji Senad, pa Muamer, Tatijana, Emir i dok je bila Gordana, mada u posljednje vrijeme ni "predsjednikov dobar prijatelj" nije loš. :-)
Meho Kodro

#36 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Meho Kodro »

papacja wrote: A što se mene tiče sigurno ova serija bez Mustafe ne bi imala ovaj šmek, ali i bez njegovog kreveljenja bih mogao preživjeti. Meni lično je najbolji Senad, pa Muamer, Tatijana, Emir i dok je bila Gordana, mada u posljednje vrijeme ni "predsjednikov dobar prijatelj" nije loš. :-)
Zan Marolt je odlican kao Hadziethemcumurovic, "moj dobar prijatelj" :D
Jedan od boljih "totalno sporednih" likova u serijama koje se vrte po TV kanalima :thumbup:
Mikado

#37 Re: Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan

Post by Mikado »

Meho Kodro wrote:
papacja wrote: A što se mene tiče sigurno ova serija bez Mustafe ne bi imala ovaj šmek, ali i bez njegovog kreveljenja bih mogao preživjeti. Meni lično je najbolji Senad, pa Muamer, Tatijana, Emir i dok je bila Gordana, mada u posljednje vrijeme ni "predsjednikov dobar prijatelj" nije loš. :-)
Zan Marolt je odlican kao Hadziethemcumurovic, "moj dobar prijatelj" :D
Jedan od boljih "totalno sporednih" likova u serijama koje se vrte po TV kanalima :thumbup:
Zan Marolt se u zadnje vrijeme nepojavljuje na TV-u jer je ozbiljno bolestan. Trenutno lezi na Torakalnoj klinici KSUS i iscekuje rezultate Patohistoloskog nalaza. :sad:

Nadam se da ce mu nalaz biti uredan i da ce se uskoro oporaviti.
Post Reply