Srpska i Hrvatska verzija ovog reality-a a nigdje bosanske
Mijenjam ženu vs menjam ženu
Moderator: _BataZiv_0809
-
StupskaBitanga
#1 Mijenjam ženu vs menjam ženu
Nakon što je PinkBiH preuzeo ovu emisiju sa Pink Srbija OBN je učinio isto preuzevši je od RTL HR.

Last edited by StupskaBitanga on 26/07/2007 13:54, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
ne
Bošnjačka-reflektira jedan narod
Bosanska-Sve građane BiH
KONTAŠ
Bošnjačka-reflektira jedan narod
Bosanska-Sve građane BiH
KONTAŠ
-
HiBreeD
primjetio sam ja da ti dosta gledas televiziju i pratis raznorazne karafeke...nemoj se ba sikirat, ko ih ebe, meni je cijeli koncept te emisije seljakluk teski, a poznato je da sve unaprijed rezirano, iscenirano, gledaocima se pustaju samo takvi smisljeno snimljeni kadrovi kako bi bilo zanimljivije... 
-
StupskaBitanga
#4 s
da
ali me stvarno nervira što mnogi stavljaju svakakve pridjeve.
Čuj bošnjačke hajd da je to normalan naziv ali nije. I na našim TV kućama to je otišlo predaleko. Npr
BN-Bijeljina toliki neprofesionalizam kriza sa velikim srpskim pridjevom
Pink-Šta će uvoze jadni od Srbijanaca////Katastrofa
Hayat-Toliko tog bošnjačkog( da prevedem muslimanskog) pridjeva
OBN- nije ni čudo vlasnik zagrepčanin i RTL pa to je to
FTV-većina priča hrvatski i hrvati
E to je to
Što se ovdje svi nabrojani stvarli TV konfuziju pa predstavljali BiH a ne jedan dio. Ovo ode u domen politike ali nažalost takvo je stanje.
Možete me krivo shvatiti ali nije gijeh ako se osječaš Bosancem i Hercegovcem. Iako sam rođen u Splitu.
Ali ovako podjeljeni niti ćemo u europu niti nigdje.
Da se mi vratimo na mjenjam ženu, jeste da je sve iscenirano ali po kvaliti i tipu produkcije RTL-ov je 100 puta bolji i nisam pristrasan.
eeeee to je BiH
i da napomenem ako vam je to tako važno
po vjeroispovijesti sam musliman i ponosim se time ali kao što rekoh maloprije po nacionalnosti sam Bosanac i Hercegovac!!!!!!!
Čuj bošnjačke hajd da je to normalan naziv ali nije. I na našim TV kućama to je otišlo predaleko. Npr
BN-Bijeljina toliki neprofesionalizam kriza sa velikim srpskim pridjevom
Pink-Šta će uvoze jadni od Srbijanaca////Katastrofa
Hayat-Toliko tog bošnjačkog( da prevedem muslimanskog) pridjeva
OBN- nije ni čudo vlasnik zagrepčanin i RTL pa to je to
FTV-većina priča hrvatski i hrvati
E to je to
Što se ovdje svi nabrojani stvarli TV konfuziju pa predstavljali BiH a ne jedan dio. Ovo ode u domen politike ali nažalost takvo je stanje.
Možete me krivo shvatiti ali nije gijeh ako se osječaš Bosancem i Hercegovcem. Iako sam rođen u Splitu.
Ali ovako podjeljeni niti ćemo u europu niti nigdje.
Da se mi vratimo na mjenjam ženu, jeste da je sve iscenirano ali po kvaliti i tipu produkcije RTL-ov je 100 puta bolji i nisam pristrasan.
eeeee to je BiH
i da napomenem ako vam je to tako važno
po vjeroispovijesti sam musliman i ponosim se time ali kao što rekoh maloprije po nacionalnosti sam Bosanac i Hercegovac!!!!!!!
- johnnykola
mani se ba djeckic toga ko je ko.
iscrpit ces se pre vremena. neg'
uzmi gledaj pythonovce, family guy-a, american
dad-a, (u hrvatskoj si pa si vec gledo)
prison break, strutter-a, extras...
man' se balkanskih sranja. prije bosanca
i hercegovanca, ti si gradjanin sveta,
gladaj radije nesto trinidadsko-tobagonasko
ako je kvalitetnije od """naseg""".
ziveo!
iscrpit ces se pre vremena. neg'
uzmi gledaj pythonovce, family guy-a, american
dad-a, (u hrvatskoj si pa si vec gledo)
prison break, strutter-a, extras...
man' se balkanskih sranja. prije bosanca
i hercegovanca, ti si gradjanin sveta,
gladaj radije nesto trinidadsko-tobagonasko
ako je kvalitetnije od """naseg""".
ziveo!
- johnnykola
i, da, pravilno bi bilo mijenjam skvo.
- hrabren miloradovic
Ahaha , bas me zivo interesuje kako ce izgledati takva emisija na "bosanskom" nivou.
Ako se takvo sto i desi , znaci da Bosna ide napred.
Samo , da neka Vukosava vaspitava neko vreme malog Muja i Halida , ili neka Emina malog Radovana i Vuka npr , nesto mi je malo sumnjivo , ali ko zna?
Takva emisija bi mozda mogla da se snimi u Sarajevu , ali posto se na te stvari primaju seljaci i njihov svetonazor bas i nije "suzivotski" , od toga za sad nema nista , nazalost.
Uostalom , ako promene zene pa ih jos prevare sa drugoverkama , eto pravih novih modernih bosanaca , mozda.
Mozda nova emisija u bosni treba da se zove "Mijenjam muza" ,da odu malo na prevaspitavanje kod neprijatelja u suknji , i za koju godinu eto bosne ko' holandija.
Zene su jedine koje mogu izvesti bosnu na sunce.
Ako se takvo sto i desi , znaci da Bosna ide napred.
Samo , da neka Vukosava vaspitava neko vreme malog Muja i Halida , ili neka Emina malog Radovana i Vuka npr , nesto mi je malo sumnjivo , ali ko zna?
Takva emisija bi mozda mogla da se snimi u Sarajevu , ali posto se na te stvari primaju seljaci i njihov svetonazor bas i nije "suzivotski" , od toga za sad nema nista , nazalost.
Uostalom , ako promene zene pa ih jos prevare sa drugoverkama , eto pravih novih modernih bosanaca , mozda.
Mozda nova emisija u bosni treba da se zove "Mijenjam muza" ,da odu malo na prevaspitavanje kod neprijatelja u suknji , i za koju godinu eto bosne ko' holandija.
Zene su jedine koje mogu izvesti bosnu na sunce.
- hrabren miloradovic
Pozdrav i tebi St.Bitango
Kad covek pogleda stvarno je porazavajuce da je ovakva trivijalna emisija neostvariva u bosni.
Posto je ocigledno da je emisija totalna seljanstina , ali bas kroz ovakav glupanderski show se ostvaruju poveznice.
Dzabe ovi borci za ljudska prava i svi moguci kosmopoliti sto trtljaju o pomirenju , jer samo kroz najzivotnije i najjednostavnije stvari se dolazi do zajednistva i suzivota(mrzim ovu rec jer postoji samo zajednicki zivot).
Jebi ga , meni je malo krivo sto se buduce pomirenje desiti kroz "narodnjake" , ali bilo kakvo je dobro.
Npr. kod "nas" mrze gay-eve i shatro je svima to fuuj , ali ako gay kulturu profuraju narodnjaci sa pinka eto i nas sa ovih prostora naprednih i politicki korektnih.
Ovde je izgleda sudbinski sve pomereno i bukvalno nema pravila kad ce se nesto dobro desiti.
P.S
Gleda li iko mozda onu neverovatnu emisiju "Gledaj majku biraj cerku".
O boze kakav vrhunski trash , cist pakao.
Kad covek pogleda stvarno je porazavajuce da je ovakva trivijalna emisija neostvariva u bosni.
Posto je ocigledno da je emisija totalna seljanstina , ali bas kroz ovakav glupanderski show se ostvaruju poveznice.
Dzabe ovi borci za ljudska prava i svi moguci kosmopoliti sto trtljaju o pomirenju , jer samo kroz najzivotnije i najjednostavnije stvari se dolazi do zajednistva i suzivota(mrzim ovu rec jer postoji samo zajednicki zivot).
Jebi ga , meni je malo krivo sto se buduce pomirenje desiti kroz "narodnjake" , ali bilo kakvo je dobro.
Npr. kod "nas" mrze gay-eve i shatro je svima to fuuj , ali ako gay kulturu profuraju narodnjaci sa pinka eto i nas sa ovih prostora naprednih i politicki korektnih.
Ovde je izgleda sudbinski sve pomereno i bukvalno nema pravila kad ce se nesto dobro desiti.
P.S
Gleda li iko mozda onu neverovatnu emisiju "Gledaj majku biraj cerku".
O boze kakav vrhunski trash , cist pakao.
-
StupskaBitanga
Ja jedino na pinku gledam film ako kad i puste
a emisije užasne
i ono jučer u extri da će Pink napraviti show o 100 kilašima i kakao će oni smršati
A nije nit čudo što je Pink među najgledanijima kada je 80% stanovništva seljaci
E zato je i bila ona
P.S jednom šaltam kanale kad na pinku neka
- johnnykola
ma kako mozete i film na pinku odgledati?
kvalitet slike im je ziva karina,
a onaj ziti titl i sam sadrzaj titla su
za isjeci se. po tom pitanju (titla)
samo je ftv gora. ovi potonji
nastoje ama bas svaku rijec
prevesti. odron totalni!!!
kvalitet slike im je ziva karina,
a onaj ziti titl i sam sadrzaj titla su
za isjeci se. po tom pitanju (titla)
samo je ftv gora. ovi potonji
nastoje ama bas svaku rijec
prevesti. odron totalni!!!
-
StupskaBitanga
meni je samo bad što je žuti titl sa slikom kao s VHS-a 
-
cancel
haha, jel tko gleda Mijenjam ženu sad na OBN-u. morate vidjeti sado-mazo babu Jozefinu kako naređuje zamjenskoj ženi da čisti, kuha, pa je vrijeđa da nije normalna da im je loše oprala WC ... e nevjerojatno, hahaha, da pukneš od smijeha
.. a cijelo vrijeme fura ove naočale, čak i po noći ..

- chuchumbamayumbe
Da hoce da naprave "MIJENJAM DRZAVU", odmah bih se prijavio, pa makar i za Ruandu!
Ovo vise nema smisla!
Ovo vise nema smisla!
-
Umjetnik a
gledao sam i jednu i drugu verziju, nema razlike, obe samo neki seljaci
dobro je onaj rekao za Pink BH
dobro je onaj rekao za Pink BH
- TareSA
Ma kod nas ljudi svakako mjenjaju zene i ovako al ne javno tako da nama ne treba Mjenjam zenu, mozda da mi pocnemo sa mjenjam BUMBATRE hehehehehe mozda bi se prijavili sarajevski kurvari, a pored toga ja mislim da to kod nas ne smiju da rade, zamisli kad bi lola iz rogatice zavro u tudju zenu popucali bi se odmah........hahah
-
StupskaBitanga
nivo emisija PINK-a naspram RTL-a je 30000 gori
a u BiH bi bio show s tom emisijom
npr žena iz tuzle ode u grude
heheheheeh a u srbiji pink je postao grozan jer kućanice i lost emitira u 23:30 a u prime terminu narodnjake
pada im gledanost u srbiji jer je došao FOX a avalu će kupiti RTL
a u BiH bi bio show s tom emisijom
npr žena iz tuzle ode u grude
heheheheeh a u srbiji pink je postao grozan jer kućanice i lost emitira u 23:30 a u prime terminu narodnjake
pada im gledanost u srbiji jer je došao FOX a avalu će kupiti RTL