Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S obzirom da se sve više približava Avengers: Infinity War, kakvo je vaše mišljenje o MCU? Šta su najveći uspjesi? Koji su propusti? Koji film vas je najviše dojmijio? Koji razočarao? Šta je sa glumačkom ekipom? itd
Meni je lično najlošiji Spiderman: Homecoming. jednostavno se ne mogu identifikovati sa ovim djetinjstim filmom koji je sa svojim "divesity" totalno uništio koncepciju paukovog svijeta. ili sam previše nostalgičan za Raimijevom trilogijom sa Tobey Maguirem
Najbolji su sigurno Captain America: WInter Soldier, Civil War, Ironman 1 i Guardians of the Galaxy 1. Iako preovaladava nešto drugačije mišljenje, meni se svidio i Incredible HUlk )kamo sreće da su zadržali Nortona).
Yamcha wrote:S obzirom da se sve više približava Avengers: Infinity War, kakvo je vaše mišljenje o MCU? Šta su najveći uspjesi? Koji su propusti? Koji film vas je najviše dojmijio? Koji razočarao? Šta je sa glumačkom ekipom? itd
Meni je lično najlošiji Spiderman: Homecoming. jednostavno se ne mogu identifikovati sa ovim djetinjstim filmom koji je sa svojim "divesity" totalno uništio koncepciju paukovog svijeta. ili sam previše nostalgičan za Raimijevom trilogijom sa Tobey Maguirem
Najbolji su sigurno Captain America: WInter Soldier, Civil War, Ironman 1 i Guardians of the Galaxy 1. Iako preovaladava nešto drugačije mišljenje, meni se svidio i Incredible HUlk )kamo sreće da su zadržali Nortona).
Nisam ljubitelj Spidermana ni stripovski ni filmski, te sam jedva i trilogiju odgledala (loše, loše), a homecoming ugasila nakon 2 minute. Mada mi se lik Spidermana svidio u Civil waru
Sve pregledao i jedva cekam ovaj iw. Valjda opravda ovoliki hype. Nadam se da ce se barem u jednom dijelu okupiti svi zajedno, a ne da se grupice bore sa thanosom po raznim lokacijama.
spree wrote:Sve pregledao i jedva cekam ovaj iw. Valjda opravda ovoliki hype. Nadam se da ce se barem u jednom dijelu okupiti svi zajedno, a ne da se grupice bore sa thanosom po raznim lokacijama.
Yamcha wrote:S obzirom da se sve više približava Avengers: Infinity War, kakvo je vaše mišljenje o MCU? Šta su najveći uspjesi? Koji su propusti? Koji film vas je najviše dojmijio? Koji razočarao? Šta je sa glumačkom ekipom? itd
Jedva čekam da se završe filmovi sa Thanosom, jer su me počeli MCU filmovi smarati... ne znam, nekako mi ih je previše u zadnjih par godina. It's probably just me. Pod završiti mislim na sav ovaj zaplet... biće njih sigurno još i nakon Thanosa (pretpostavljam da neće odmah), a koje vjerovatno neću gledati. Galactus, opet Dormammu itd. - ima tu materijala.
S druge strane, DC nikako da nauči... ali to je priča za drugu temu.
Btw - Thanos or Darkseid - who wins?
Ovo kao Goku vs Superman
MarlboroGold wrote:
Zavisi u kojem univerzumu bi se borili tako da ako se bore u Darkseidovom onda glavati može zaboraviti na infinity stones
Svako je u svom univerzumu najjači.
Ali mislim da bi Thanos pobijedio, uzevši u obzir karakteristike jednog i drugog.
MarlboroGold wrote:
Zavisi u kojem univerzumu bi se borili tako da ako se bore u Darkseidovom onda glavati može zaboraviti na infinity stones
Ali mislim da bi Thanos pobijedio, uzevši u obzir karakteristike jednog i drugog.
Pa evo, ako ćemo uzeti u obzir da se radi o nekakvom neutralnom univerzumu, onda bi to po meni ovako išlo:
Thanos sa gauntletom > Darkseid bez anti life-equation
Thanos bez gauntleta < Darkseid sa anti-life equation
Thanos sa gauntletom vs Darkseid sa anti-life equation - Darkseid, ali je opet bara bara
Thanos bez gauntleta vs Darkseid bez anti-life equation - Thanos ubjedljivo
MarlboroGold wrote:
Pa evo, ako ćemo uzeti u obzir da se radi o nekakvom neutralnom univerzumu, onda bi to po meni ovako išlo:
Thanos sa gauntletom > Darkseid bez anti life-equation
Thanos bez gauntleta < Darkseid sa anti-life equation
Thanos sa gauntletom vs Darkseid sa anti-life equation - Darkseid, ali je opet bara bara
Thanos bez gauntleta vs Darkseid bez anti-life equation - Thanos ubjedljivo
Jebote nije ovo turn based DND na irc skripti
Thanos upija energiju, a Darkseid puca one beams iz očiju..tako je tu sam sebe zajebao.
I da Gauntlet mu uvijek daje opciju da trenutni univerzum u kojem se nalazi može da alter u neki njemu pogodniji...
Bloo wrote:
Thanos upija energiju, a Darkseid puca one beams iz očiju..tako je tu sam sebe zajebao.
I da Gauntlet mu uvijek daje opciju da trenutni univerzum u kojem se nalazi može da alter u neki njemu pogodniji...
Thanos wins.
Thanos je favorit u svakom slučaju. Nećemo to nikad vidjeti. Zanimljivije mi je Goku vs Superman, ali to je već teški offtopic jer veze sa MCU nemaju
Možda nam Yamcha ipak oprosti
spree wrote:Sve pregledao i jedva cekam ovaj iw. Valjda opravda ovoliki hype. Nadam se da ce se barem u jednom dijelu okupiti svi zajedno, a ne da se grupice bore sa thanosom po raznim lokacijama.
Sve pregledala i ovo očekujem da će biti dobro.
Da, kao neki grand finale <3
Ma po trailerima su razbacani. Neki u wakandi, neki u new yorku, neki na titanu? Valjda se okupe.
Isto se nadam da nece previse nedovrsenog ostaviti za sljedeći film, jer je ovo kao part1.