Sjeća li se ko?
Ima li gdje za download?
Moderator: _BataZiv_0809

a ja mislila da sam samo ja imala fobije od tog filmastochar wrote:volio bih da ga se ne sjecam... ne znam kako bih sad reagovao na taj film, ali me svojevremeno dobro isprestravljiv'o, im'o sam danima nocne more i sanj'o onu crnu fleku na stomaku... brrrrrrrrr, da se najezhish!
vidim po silnim postovima da nisam jedinastochar wrote:volio bih da ga se ne sjecam... ne znam kako bih sad reagovao na taj film, ali me svojevremeno dobro isprestravljiv'o, im'o sam danima nocne more i sanj'o onu crnu fleku na stomaku... brrrrrrrrr, da se najezhish!
malo offtopic:karanana wrote:Variola Vera je bio jos jedan zbog kojeg sam morao promjeniti gace kad sam ga prvi put gledao.
Nedavno sam ga gledao opet i nije bio bas tako strasan.
Tasko Nacic je bio davitelj. Mislim da je umro, a dobar glumac bio. U svakom srpskom filmu je glumio. Dobar je bio i kao lovac u Ko to tamo peva.
da i ja skrenem malo...Interesantno za to ko je umro. Spomenuo si ga, Bata Stojiljkovic (jeli se tako zove) je jos jedan od legendarnih glumaca, pokoj mu dusi, odlican je bio (sjetim se prvo maratonaca i balkanskog spijuna). A zaboravio si u zivima navesto i Dragana Nikolica, jednog od najvecih glumaca danas na ovim prostorima. Bio je neki dan u Coloseumu na izvlacenju nagrada Grand Kafe.sulesavic wrote:malo offtopic:karanana wrote:Variola Vera je bio jos jedan zbog kojeg sam morao promjeniti gace kad sam ga prvi put gledao.
Nedavno sam ga gledao opet i nije bio bas tako strasan.
Tasko Nacic je bio davitelj. Mislim da je umro, a dobar glumac bio. U svakom srpskom filmu je glumio. Dobar je bio i kao lovac u Ko to tamo peva.
Iz ekipe Ko to tamo peva živi su ostali Berček, Štimac, Arnerić... Pokojni su: Stojković, Načić, onaj deda solunac (Mija Aleksić), Vujisić...
ontopic:
Leptiricu moram pogledati. Niko, apsolutno niko mi nije rekao da se nije sasr'o gledajući taj film
Variola Vera
Beatrice_22 wrote:ljudi, molim vas, rcite mi, onako realno... nisam taj film smjela nikada pogledati zbog prica koje sam slusala. sad imam... preko 25 godinanije bitno kolko preko
ali voljela bih da mi oni koji su gledali kazu koliko je strasan za odraslog covjeka? mislim, prilicno sam osjetljiva, ali posto sam se u zivotu zaista nagledala filmova (koji nisu svi holivudski) uvijek sam se mogla distancirat i posmatrati to kao film, dakle fikciju.
hajd molim vas jedan objektivan sud bez uvelicavanja
ovi me na linku isprepadase...

a da mi je znati... sta su do tad imali nocivat' u vodenici...Sri wrote: ...ona vodenica sa pocetka filma stvarno postoji, negde na zapadu srbije, u sumadiji, i i dalje je turisticka atrakcija...... ...mestani priznaju da niko od kada je snimljen film nije prenocio u njoj....![]()