Pregledao ove dvije epizode koje su do sad izašle. Jako mi je simpatično vidjeti Sarajevo u ovakvoj seriji, sa ozbiljnom radnjom.
Na temi će biti spoilera, oprezno s čitanjem.
Moderator: _BataZiv_0809
Ponedjeljkom na MY TV, nedjeljom na FTV, sa kašnjenjem (MY TV već bila druga epizoda, na FTV će u nedjelju).
To nije odgovor na moje pitanje.
Jadno, d jadnije ne može. E sad u inat neću ni pratiti seriju. Sve živo možeš vratiti unatrag i gledati i to dosta puno ekskluzivnijeg sadržaja, ali na FTV umislili da su neko i nešta, pa onemogućili da možeš pogledati seriju izvan redovnog termina.
karanana wrote: ↑08/10/2022 17:20
Glavni inspektor klise inspektora iz 10 serija koje smo gledali. One mlade nade, uposlenici muzeja nula gluma. Mladji inspektor tankosava. Novinarka nula gluma. .... Taksista prepoznaje frajera koji trazi voznju bez i da pogleda ko je i da bar malo promjeni izraz lica.....
Jebes dron i fine snimke sarajeva....
Srbi nisu perfektni (vjerovali ili ne), ali ovi nasi imaju jos tonu nauciti da bi dosli na njihov nivo.
Ovo su sitnice koje se tako lako mogu popraviti. Ništa gore od loše, isprane glume ala LZN. Viza za budućnost je ledeni brijeg domaće glume. Nadam se da Kotlina nije tako isprana…HelaS wrote: ↑09/10/2022 11:50karanana wrote: ↑08/10/2022 17:20
Glavni inspektor klise inspektora iz 10 serija koje smo gledali. One mlade nade, uposlenici muzeja nula gluma. Mladji inspektor tankosava. Novinarka nula gluma. .... Taksista prepoznaje frajera koji trazi voznju bez i da pogleda ko je i da bar malo promjeni izraz lica.....
Jebes dron i fine snimke sarajeva....
Srbi nisu perfektni (vjerovali ili ne), ali ovi nasi imaju jos tonu nauciti da bi dosli na njihov nivo.![]()
Neviđena glupost Federalne televizije. Umislili da su neko i nešta, ačisti odron od televizije i programa. Znači daleko kvalitetniji kanali i sadržaj koji je daleko ekskluzivniji se može normalno vratiti unatrag i pogledati, dok Kotlina FTV ne može. Ovim potezom FTV direktno radi protiv interesa svojih gledalaca. Ja ionako ništa i nepratim na FTV.