Koji je ovo film, poomooooooć?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Klitemnestraaa

#1 Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by Klitemnestraaa »

Pozdrav.
Gledala sam jedan predobar film na TV-u, i duugooo ga tražim, ali ne mogu ga naći.

Radnja govori o grupici ljudi koji su zatvoreni na nekom ostrvu ili gradu ili tako nesh, uglavnom sami i svaki od njih biva ubijen prema svojim slabostima. Sjećam se scene kad ovisnica o cigarama sjedi i iz automata izadju cigare i ona odmah otvori, zapali kad ono cigare otrovne.
Na kraju, po običaju, jedna preživi na način da skonta da je ubica jedan od njih i njegova slabost je vrijeme, odnosno, svakih sat vremena tačno je ubistvo. Ona pospe sat nekim prahom i lampom predje po prstima ovom jednom malo se hrvaju, ko će koga ubiti i ona, naravno, preživi.

Guglala sam satima i na našim i stranim sajtovima, znači nigdje.

Ko god zna naslov, zahvalna sam mu mnoogoooooo. :D
brown.sugar

#3 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by brown.sugar »

Not My Idea

#4 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by Not My Idea »

ma nije,ovo je sto sam joj stavila. a to tvoje je serija

Klitemnestraaa wrote:
Guglala sam satima i na našim i stranim sajtovima, znači nigdje.
sta li si ti guglala satima :mrgreen:
ja ukucala movie about group of people trapped in house. each being killed. woman smokes poisoned cigarette
i izbacilo mi ga :P
Klitemnestraaa

#5 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by Klitemnestraaa »

Je taj, jooooooooooj hvala ti, dan si mi uljepšala. :D :mrgreen:
ujfaluši

#6 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by ujfaluši »

pozz

ovaj film sam davno gledao, i ne sjećam se skoro ničega, uglavnom u pitanju je western, grupa pljačkaša ili lovaca na glave, nešto u tom fazonu, tokom jednog okršaja jednog od likova upucaju u lice, čini mi se u usta, pa on poslije žvače barut valjda da rane zacijele, možda je žvakao i nešto drugo ali mislim da je u pitanju, uglavnom ako je nekome poznat film bio bih zahvalan da napiše naziv filma
Senor Chael

#7 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by Senor Chael »

ujfaluši wrote:pozz

ovaj film sam davno gledao, i ne sjećam se skoro ničega, uglavnom u pitanju je western, grupa pljačkaša ili lovaca na glave, nešto u tom fazonu, tokom jednog okršaja jednog od likova upucaju u lice, čini mi se u usta, pa on poslije žvače barut valjda da rane zacijele, možda je žvakao i nešto drugo ali mislim da je u pitanju, uglavnom ako je nekome poznat film bio bih zahvalan da napiše naziv filma
moze biti bilo koji eastwoodov film lol al pokusaj sa fistful of dollars
TheMule

#8 Re: Koji je ovo film, poomooooooć?

Post by TheMule »

The Outlaw Josey Wales?
Post Reply