Kerozin na FTV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Hendrix

#1 Kerozin na FTV

Post by Hendrix »

Gledam jučer malo epizode Kerozin na FTV , i kontam kakva promocija debila za volanom. Nekakav Kenan sa svojim "napucanim" Golfom po gradu jurca i preskače auta , prolazi kroz crvena , 100 puta prelazi punu liniju kao što i svi gledamo svakodnevno , mislim kakva je ovo emisija uopšte?
Zar ne bi policija sada mogla uzeti onu snimku i momčini lagano naplatiti za sve prekršaje što je napravio za 5 minuta vožnje?
I šta će sada raja koja vidi ovog Šumahera nego po gasu i traži ga po gradu da se trkaju pa ko prije u banderu njegova. :roll:
bih_finest

#2 Re: Kerozin na FTV

Post by bih_finest »

Hendrix wrote:Gledam jučer malo epizode Kerozin na FTV , i kontam kakva promocija debila za volanom. Nekakav Kenan sa svojim "napucanim" Golfom po gradu jurca i preskače auta , prolazi kroz crvena , 100 puta prelazi punu liniju kao što i svi gledamo svakodnevno , mislim kakva je ovo emisija uopšte?
Zar ne bi policija sada mogla uzeti onu snimku i momčini lagano naplatiti za sve prekršaje što je napravio za 5 minuta vožnje?
I šta će sada raja koja vidi ovog Šumahera nego po gasu i traži ga po gradu da se trkaju pa ko prije u banderu njegova. :roll:
Ma zalosna emisija, volim vidjeti lijepo auto i emisije o istim, ali onaj golf od jucer toga nije vidio. Sto se tice onih snimaka gdje prelazi pune linije, pretice po pjesackim prelazima policija ima dobar materijal da mu pukne fine kaznice. Ideja o emisiji je veoma dobra, ali izvodjenje te ideje je sranje, no sta i ocekivati od amaterskog FTV-a. :roll:
Hendrix

Post by Hendrix »

Jedva čekam iduću da vidim nekog šanera sa kadetom kako pokušava oboriti vrijeme Kenana na stazi ČVILA-MDVOR :D
Daphna

Post by Daphna »

Isto sam razočarana! Toliko su najavljivali tu emisiju da sam je sa nestrpljenjem čekala! Mada sam bila skeptična na sam pomen autora emisije! Boris Cigler?! :? Mislim, šta on zna o autima? Apsolutno ništa, što je juče i demonstrirao. Pa više ja znam od njega!

Još priča nepovezana, u autu se vozaju po gradu i pričaju o Keninom najboljem prijatelju, te dobro dijete, nije pokvaren... Nidje veze :D

Pa ono okupljanje kod Holiday Inn-a?! Sad bar znamo ko su idioti koji jurcaju gradom!

Nadati se da će naredne emisije biti profesionalnije. Mada...
sinus

Post by sinus »

Da li neko zna kad je repriza i da li je ima uopšte?
Daphna

Post by Daphna »

sinus wrote:Da li neko zna kad je repriza i da li je ima uopšte?
Aha, biće repriza naredne godine, kada nastupi ljetnja šema, da malo popune program! :D

A sad ozbiljno, vidi na ttx ima li kakvih informacija. Ja mislim da neće biti repriza.
amalka

Post by amalka »

Gledala sam isto i nije bas nesto special :roll: Mogli bi malo paziti na rijecnik. Svako malo piiip ... piiip :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Upravo sam se konektovao samo da vidim je li neko pokrenuo ovakvu jednu temu.
Nisam mogao da vjerujem sta vidim na TV-u!
Pa ne zna se ko je ludji - da li sam autor emisije koji je dosao na ideju tako sto da napravi (on kao da je prespavao zadnjih 10 godina i problematiku Sarajeva sa lokalnim trkacima), urednik koji je dopustio da se emisija emituje ili kamerman koji je onog debila pratio?!

Ima li neko nadlezan da ovo sankcionise, kome se moze prijaviti?
Samo jedna ovakva emisija napravila je vise stete nego sto bi se moglo popraviti nekom kampanjom godinu dana!

Imbecili! :x :x :x
sulesavic

Post by sulesavic »

Rek'o sam ja jo¹ juèer - ono je bio proljev.

Sve sam mogao tolerisati, pa i ono ponoæno peep, peep okupljanje, dok nije do¹ao kraj - kada mladi i ponosni vlasnik dizel (¹to je nagla¹eno) golfa druge generacije natjerava auto kroz semafore i, ¹to se jasno vidi, ugro¾ava sigurnost saobraæaja, prelazeæi punu liniju, ubacujuæi se bez ¾migavaca ispred, nju sam vidio, jedne ¹kode feilcije, èiji vozaè pomalo panièno poku¹ava izbjeæi eventualnu nesreæu.

Smeæe.
Klikerica

Post by Klikerica »

Ja sam isto gledala emisiju i bas sam htjela da vidim kakva ce biti, obzirom da je nesto novo na tv-u, a i cinilo mi se zanimljivo.. mislim da ima svojih dobrih i losih strana, kao uostalom i sve... ne moze bas da nista ne valja, pa ne mozemo tako- o bilo cemu da je rijec - samo isticemo lose strane, a pozitivne se kao podrazumijevaju ili presucuju...

Ovako: svaka cast za montazu emisije, smjenjivanje kadrova, brzinu i energicnost, nije dosadno za gledanje, brzo prodje 25 minuta. Dalje- odabir muzike mi je dobar, koliko sam upratila 5-6 numera se provlaci kroz emisiju, sto opet daje energicnost (neophodno kod ovakve emisije), a i hip hop je pravi odabir za automoto fazon :D
Dobre su kategorije po kojima se ocjenjuje automobil, mislim da je sve obuhvaceno i realno sagledano (iako se bas ne razumijem u sve to, brat mi je rekao da je puni pogodak).

Sto mi se ne svidja- upravo je ono sta su vec drugi forumasi naveli- opasna voznja, preticanje, ugrozavanje ostalih ucesnika saobracaja, neki slalom po ulici itd... los uticaj na mlade, ali valjda ce u narednim emisijama to izbaciti, i samo se skoncentrisati na predstavljanje auta i vlasnika.
To sa biib fazonom (psovke) mi ne smeta, nego je valjda logicno da se cenzura stavi, da je nisu stavili- popljuvali bismo taj prostakluk!

Hmm, ako mi sta jos padne na pamet.. do tad.. odoh gledat aute na autopijaci :D
pdiddy

Post by pdiddy »

Procitah u hAavazu u petak da je emisija koncipirana kao miks reality i auto emisije. Ako je reality onda lika moraju pratiti sta god on radio, mislim da oni ne uticu na to sta on radi, jer koliko sam upratio isli su i na okupljanje raje i na posao pa da ugradi one smijesne nastavke za auspuh. Ne odobravam trkace, niti promociju vratolomije ali upravo takvi likovi su nasa realnost.
Treba im dati neku staru pistu pa nek se tamo krse, kao sto je Mostar rijesio sa AMK nitro pa sad vise nema trkanja po gradu.
bih_finest

Post by bih_finest »

Ja sam ocekivao da ce ovo biti emisija o specijalnim autima, koja se razlikuju od ostalih, imaju nesto posebno. Onaj golf od jucer je smijesan, ima dugme za nekakvo posebno trubanje, siroke gume, kromirani nastavke za auspuh, mp3 player i to je to. Jos ga onaj Cigler pita okrece li se raja za tobom kada vozis po gradu :-? kaze lik ma okrece naravno, pa gdje nece kada ga sprzis 160 kroz titovu i proizvedes milion decibela...ccc
Neelix

Post by Neelix »

ooooo kako bi ja to sve na lomachu i pushto cecu dok im slusam urlike :x
Shamrock

Post by Shamrock »

Pogledao sam, ne ba¹ sve jer sam sluèajno vidio ali dosta, èak i previ¹e. :D

Emisija je srednja ¾alost, auta su katastrofa, voditelj je debil, oni na FTV-u jo¹ veæi debili ¹to cenzuriraju. Pa jebemu nismo jameri da cenzuriramo 'jebemti' 'jebajga' i sl. :)

I da, nisam mogao vjerovati na kraju kad su pustili snimku onog drkanja po cesti. :roll:
Ne znam jeli prije ne¹to slièno bilo, ali se nadam da video dokazi vrijede na sudu (mada sumnjam).

4 cilindrièni dizeli sa 2 auspuha, izglaèanim branicima i zvuènicima iz linije. Jeli oni to ozbiljno? :)
Hendrix

Post by Hendrix »

Kaže nije neki motor ali njegov vlasnik kao što možemo vidjeti iz njega zna izvući maksimum :lol:
Pa onako šaltanje iz trake kad svi drugi idu 50 na sat možeš i trabantom izvodit .
A da je reality , jest vala , fakat onako i jest po gradu po čitav dan samo eto malo mi smiješno što FTV sada promovira ovaj stil vožnje.
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

treba oderat i FTV, zbog promocije i napumpavanja malih kretena, i urednika i majmune! nevjerovatno!!!
Fiore

#17 we

Post by Fiore »

Ako iko ima mozga prestace placati pretplatu zbog svoje djece i zbog sebe samih.. pa stvarno ne mogu da s enacudim da toliku slobodu u prikazivanju imaju neki ljudi i sto je najopsnije onakve teme.. Zna li taj Boris sad koliko mladih fura taj fazon i cemu to vodi.. Ah naravno on se u aute razumije kao i onaj magarac sto tegli.. Pa covjece jesi ti onaj cuveni maneken.,sta nosis u toj svoj glavi.,gdje zivis ba?
Ak te sretnem gotov si :x

recicu ti onda ko sam ja..
nekooo

Post by nekooo »

sto pitate moze li se kazna za ono opaliti,naravno da moze.skoro sam cito na netu,a bilo je i u novinama da su kaznjeni likovi sto su svoje klipove stavljali na youtube...
jos likovi pametni bili pa osim sto su snimali svoje divljanje,snimali i sebe i tablice.tako da su maksimalno olaksali policiji...
nausnica

Post by nausnica »

nekooo wrote:sto pitate moze li se kazna za ono opaliti,naravno da moze.skoro sam cito na netu,a bilo je i u novinama da su kaznjeni likovi sto su svoje klipove stavljali na youtube...
jos likovi pametni bili pa osim sto su snimali svoje divljanje,snimali i sebe i tablice.tako da su maksimalno olaksali policiji...
U pravu si, definitivno moze! 100% kaznjivo i upotrebljivo kao dokaz!
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

emisija za promovisanje dna bosanskog drustva
emisija za lijecenje komplexa klosara i propalica
bosanska varijanta pimp my ride samo sto boris nije xzibit :lol: :lol:
a tog borisa malog pedercica i njegovu anoreksicnu kozu naidu treba istjerat iz ove drzave :x :x
pdiddy

Post by pdiddy »

Izgleda da je i ovoga puta bili istinita ona da se prvi macici bacaju u vodu. Gledao sam ovosedmicno izdanje Kerozina i moram priznati da me je prikazani autmobil odusevio. Fakat je strasno uradjen, sa lambo vratima, bijelom kozom, ugradjenim playstationom, muzikom itd itd. Ovaj se nije trkao ni krsio zakon, izlgeda da nisu ni svi tokmaci.
Ko bi rekao da tako cool auto u Cazinu :-)
sulesavic

Post by sulesavic »

Jest, kr¹io je zakon.
TheGodfather001

Post by TheGodfather001 »

pdiddy wrote:Izgleda da je i ovoga puta bili istinita ona da se prvi macici bacaju u vodu. Gledao sam ovosedmicno izdanje Kerozina i moram priznati da me je prikazani autmobil odusevio. Fakat je strasno uradjen, sa lambo vratima, bijelom kozom, ugradjenim playstationom, muzikom itd itd. Ovaj se nije trkao ni krsio zakon, izlgeda da nisu ni svi tokmaci.
Podrzavam
Last edited by TheGodfather001 on 02/03/2021 20:31, edited 1 time in total.
Neelix

Post by Neelix »

hatorio_hanzo wrote:emisija za promovisanje dna bosanskog drustva
emisija za lijecenje komplexa klosara i propalica
bosanska varijanta pimp my ride samo sto boris nije xzibit :lol: :lol:
a tog borisa malog pedercica i njegovu anoreksicnu kozu naidu treba istjerat iz ove drzave :x :x
ni ne lici na pimp my ride :-) :D
amalka

Post by amalka »

pdiddy wrote:Izgleda da je i ovoga puta bili istinita ona da se prvi macici bacaju u vodu. Gledao sam ovosedmicno izdanje Kerozina i moram priznati da me je prikazani autmobil odusevio. Fakat je strasno uradjen, sa lambo vratima, bijelom kozom, ugradjenim playstationom, muzikom itd itd. Ovaj se nije trkao ni krsio zakon, izlgeda da nisu ni svi tokmaci.

Sta tacno hoces reci? Da je Cazin selendra i da ljudi nemaju smisla za lijepo ili za cool? Jah, sto smo umisljeni :roll:
Post Reply