Zar ne bi policija sada mogla uzeti onu snimku i momčini lagano naplatiti za sve prekršaje što je napravio za 5 minuta vožnje?
I šta će sada raja koja vidi ovog Šumahera nego po gasu i traži ga po gradu da se trkaju pa ko prije u banderu njegova.
Moderator: _BataZiv_0809
Ma zalosna emisija, volim vidjeti lijepo auto i emisije o istim, ali onaj golf od jucer toga nije vidio. Sto se tice onih snimaka gdje prelazi pune linije, pretice po pjesackim prelazima policija ima dobar materijal da mu pukne fine kaznice. Ideja o emisiji je veoma dobra, ali izvodjenje te ideje je sranje, no sta i ocekivati od amaterskog FTV-a.Hendrix wrote:Gledam jučer malo epizode Kerozin na FTV , i kontam kakva promocija debila za volanom. Nekakav Kenan sa svojim "napucanim" Golfom po gradu jurca i preskače auta , prolazi kroz crvena , 100 puta prelazi punu liniju kao što i svi gledamo svakodnevno , mislim kakva je ovo emisija uopšte?
Zar ne bi policija sada mogla uzeti onu snimku i momčini lagano naplatiti za sve prekršaje što je napravio za 5 minuta vožnje?
I šta će sada raja koja vidi ovog Šumahera nego po gasu i traži ga po gradu da se trkaju pa ko prije u banderu njegova.
Aha, biće repriza naredne godine, kada nastupi ljetnja šema, da malo popune program!sinus wrote:Da li neko zna kad je repriza i da li je ima uopšte?
U pravu si, definitivno moze! 100% kaznjivo i upotrebljivo kao dokaz!nekooo wrote:sto pitate moze li se kazna za ono opaliti,naravno da moze.skoro sam cito na netu,a bilo je i u novinama da su kaznjeni likovi sto su svoje klipove stavljali na youtube...
jos likovi pametni bili pa osim sto su snimali svoje divljanje,snimali i sebe i tablice.tako da su maksimalno olaksali policiji...
Podrzavampdiddy wrote:Izgleda da je i ovoga puta bili istinita ona da se prvi macici bacaju u vodu. Gledao sam ovosedmicno izdanje Kerozina i moram priznati da me je prikazani autmobil odusevio. Fakat je strasno uradjen, sa lambo vratima, bijelom kozom, ugradjenim playstationom, muzikom itd itd. Ovaj se nije trkao ni krsio zakon, izlgeda da nisu ni svi tokmaci.
Ko bi rekao da tako cool auto u Cazinu
ni ne lici na pimp my ridehatorio_hanzo wrote:emisija za promovisanje dna bosanskog drustva
emisija za lijecenje komplexa klosara i propalica
bosanska varijanta pimp my ride samo sto boris nije xzibit![]()
![]()
a tog borisa malog pedercica i njegovu anoreksicnu kozu naidu treba istjerat iz ove drzave![]()
pdiddy wrote:Izgleda da je i ovoga puta bili istinita ona da se prvi macici bacaju u vodu. Gledao sam ovosedmicno izdanje Kerozina i moram priznati da me je prikazani autmobil odusevio. Fakat je strasno uradjen, sa lambo vratima, bijelom kozom, ugradjenim playstationom, muzikom itd itd. Ovaj se nije trkao ni krsio zakon, izlgeda da nisu ni svi tokmaci.
Ko bi rekao da tako cool auto u Cazinu