Ako neko naleti na neki link
Sa vise informacija...
pleeeeease post...
Moderator: _BataZiv_0809
taj je dio dobar. brega, kradljivac, pokrao johny-jevu ideju. dobar mi je bio i djoko (ako se tako zove tip) koji je johny-ju rekao kako grupa treba da se zove. a pri tome je i svojoj kcerci dao isto ime. i mene je raspilavilo tj. vratilo u puno bolja vremena. jedini dio koji mi se nije svidio a koji nisam znao je onaj o vezi j. sa kcerkom od vladimira bakarica. to mi nekako ne ide uz njega i citavu tu ekipu koja se tu pojavljuje. ona i sad, a i tada da to definisem na prost nacin, dolazi iz nekog shminkerskog svijeta, svijeta guzonja i njihove djece, sto johny i ovi drugi nisu bili. eto sad onaj kipo zivi u nekakvoj baraci. vecina, osim chere i ekipe iz rijeke, mi djeluje kao neki kokuzi, odnosno ljudi koji su zivili boemski. to je i chera rekao - kao svi su po cijeli dan bili u kafani i cugali, a samo je on radio.korto_malteze wrote:ali ljudi, vidjeste li ono za bregu?!?!!! znao sam da je plagijator, ali da je imidž ukrao... nije loš film, mene je pravo raspilavio, vratio u te davne, divne osamdesete...