Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gledo sam sinoc edu....
nista narocito...
nicim me nije impresionirao... jedino sto se dodvorava hrvatima...
sto me uostalom i nije iznenadilo, ja ga inace ne bih sluso taman da mi pistolj stave na celo!
Ma daj ljudi ne serite, svi mi imamo neki propusta pa tako i edo!!!
Ja mislim da je on covijek na svome mijestu sa svim svojim losim i dobrim osobinama
Pusa za edu legendu [/list]
ma oces iskreno ? JEBE SE edi i za hrvatsku i za bih, sve sto ga zanima je trziste. njegova muzika je meni bezveze-sranje, ali cim ima trziste znaci da zna sta radi. gleda kako zaraditi i sutra ako bi mogao sigurno bi svirao tako i u beogradu...a zasto i ne ! oni imaju puno boljih bandova samo se nisu dobro iskomercijalizirali (prodali) kao edo, ali i to treba znati !
Ja mislim da ste vi pomalo ljubomorni na Edu za ono sve sto je on postigao a opet je ostao pravi Bosanac. A da ste vi nesto postigli vi bi vec bili u Americi ili negdje i zaboravili bi da Bosna uopste postoji.
Tornjak wrote:Ja mislim da ste vi pomalo ljubomorni na Edu za ono sve sto je on postigao a opet je ostao pravi Bosanac. A da ste vi nesto postigli vi bi vec bili u Americi ili negdje i zaboravili bi da Bosna uopste postoji.
a sta je to doticni postigao?
to sto ga slusaju budale zoves uspijehom?
manijak1 wrote:Uspjeh je ..........nešto što drugi omalavažavaju dok ga drugi doživljavaju , narodski rečeno
AJDE nw lupaj da si reko da je hari mata hari postigo uspijeh to bi bilo ok:
a da je edo postigao nesto ne budi smjesan
pa njegov "uspijeH" nam sam govori u kakvom to vremenu zivimo.
cuj edo uspio e volim sto sam neuspjesan.
manijak1 wrote:Uspjeh je ..........nešto što drugi omalavažavaju dok ga drugi doživljavaju , narodski rečeno
Sta je tebi mjera uspjeha?
Edo uspijeva na gostujucem terenu, a znas da gol u gostima vrijedi duplo vise nego kod kuce...
Naravno da je uspio! Da nije uspio, nebi punio dvorane po Hrvatskoj, BiH i danas-sutra po Srbiji niti bi redao tolike muzicke i glazbene nagrade! E sad, jedni ga ne vole zato sto je Bosanac i Bosnjak koji je uspio u Hrvatskoj, drugi ga nevole zato sto je uopste uspio o a neki treci zato sto misle da se 'prodo'! Covjek je bez dlake na jeziku a ako neko javno u po Zagreba kaze da su mu jebali mater balijsku u Zadru kad je dosao kao izbjeglica, nemora znacit da ima nesto protiv drzave u kojoj zivi! Ti isti, kojima smeta sto se izjasnjava kao Bosanac u Hrvatskoj a ne kao Hrvat su mu odbili zahtjev za drzavljanstvo '98 zato sto im tad nije potreban (a sad im odjednom treba)! E sad, sto se tice komercijalizacije, u svakom biznisu para vrti gdje burgija nece a samim tim su i svakom poznatom enterteineru potrebni sponzori jer bi inace karte na koncertima bile 500 marona umjesto 20! To s jedne strane a s druge strane, njegovu popularnost su pokazali i rezultati ankete na jucerasnjoj emisiji gdje se 84% posto gledalaca izjavilo da Edo nije kriv sto pjeva pod pokroviteljstvom H-T-Com-a a razloge zbog cega je 'upao' u tako nesto je sasvim jasno obrazlozio u emisiji! Po meni je on ziva legenda, a sto rece Zox, kaci i jedne i druge i trece u svojim pjesmama tako da su pojedine kritike po ovom pitanju suvisne!
Edo uspijeva na gostujucem terenu, a znas da gol u gostima vrijedi duplo vise nego kod kuce...
pa on rece da je odrastao u zagrebu i da je valjda purger?
jedno sto mislim za njega je to da momak nije glup.
Aristokrata wrote:
pa on rece da je odrastao u zagrebu i da je valjda purger?
Pa svi znamo da se danas gleda nacionalna i vjerska pripadnost (bez obzira bio vjernik ili ne), tako da je on tamo ipak gostujuci...
I nisi mi odgovorio na pitanje: Sta je tebi mjera uspjeha?
Ja mislim da momku treba skinuti kapu bez obzira dali ga volili ili ne
ipak je postigao kao sto neko rece gol u gostima a to se pika duplo.
Gledo sam tu njegovu emisiju i mislim da momak kaze otvoreno ono sto misli a takvi su danas rijetki i samim tim moje postovanje
Mislim da u Sarajevu nikad nebi uradio to sto je uradio tamo tj.nebi postigao takav uspjeh