Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nakon što su sve živo kopirali s nove
ovo je vrhunac
copy FARME
a u hayat verziji naslov je IZGUBLJENI
a kuća se nalzi 30 km od Sa
a učestvuje 14 celebrity osoba iz bih (vjerovatno propalee zvijezde hayat production)
Last edited by StupskaBitanga on 24/08/2008 12:48, edited 1 time in total.
StupskaBitanga wrote:nakon što su sve živo kopirali s nove
ovo je vrhunac
copy FARME
a učestvuje 14 celebrity osoba iz bih (vjerovatno propalee zvijezde hayat production)
ovo je vrhunac
copy FARME
ovo je vrhunac
copy FARME
da bi neke zvijezde bile propale, prvo moraju biti zvijezde
a hajat tih slagera ima na bacanje
ja mislim da ce gljiva biti "babo kuce"
ovo je vrhunac
copy FARME
ljutim se što i hayat i obn naprave showw koji je kopija orginala
naime obn je napravio kopiju show zvijezde pjevaju a kod njih je bilo zvijezde sa zvijezdama
a sada ovo sa hayatom
problem je što ne kupuju llicence da gledamo orginal
in33sa wrote:Dakle, selebritiji su najvjerovatnije Hana, Fudo, onaj derpe sa tangama, Rizzo, Fistik, Edwin Po, Vedrana Seksan, Don Almir i tako...
Rizzo ce ih sve ziiik
ih ti kontas bas da zovu zvijezde
ma ja mislim da ce zvat onog malog sto je pleso pa sad pjeva i et jos nek zovnu familiju gegaj i mozda minku muftic i puna kuca pjevaca
mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.
RIZVA wrote:mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.