Indijski filmovi
Moderator: _BataZiv_0809
-
Damirov
#1 Indijski filmovi
Zna li neko kako se zove ovaj romanticni indijski film.Radnja je takva da nesto kao on ode na put na jedno vrijeme sa mogucnoscu da se nikad ne vrati,a ona obeca da ce ga cekati,i usput se vjere.Njega nije dugo bilo i pojavi se drugi covjek koji je cijelo to vrijeme pravio joj drustvo,nasmijavao je,volio je...ali ona je ipak cekala svoj vjerenika do kraja,i onda je on zaista dosao...uglavnom davno sam gledao film i ne sjecam se najbolje,znam samo da je kraj skroz tuzan i hitno mi treba pomoc oko ovoga
- mrtva kokoš
#2 Re: Indijski filmovi
gdje ces to ?!
-
Damirov
#4 Re: Indijski filmovi
taj sto se zaljubio u nju je pjevac...a vjerenik je musliman koji je otisao na put.i et to je nesto novo cega sam se sjetio
-
silver testelone
#5 Re: Indijski filmovi
znaš li otprilike iz koje je godine film? jer gledo sam većinu poslije 2000., a i iz devedesetih, pa bih mogao i tog se sjetit...
-
Damirov
#6 Re: Indijski filmovi
sjecam se samo da sam ga gledao prije 4 godine.sumnjam da je snimljen prije 2000.godine.Isto tako sam cuo od nekoga da ime filma pocinje sa slovo S,ali ne mogu biti siguran da je upravusilver testelone wrote:znaš li otprilike iz koje je godine film? jer gledo sam većinu poslije 2000., a i iz devedesetih, pa bih mogao i tog se sjetit...
-
silver testelone
#7 Re: Indijski filmovi
Gledao sam ga vjerovatno onda, jer sve što postoji titl na našem jeziku sam pogledao, preko 100 filmova nekih... A po tom scenariju jbg ne mogu se sjetit ničeg 100% da je tako, a ima dosta sličnih... pogledaću malo večeras šta imam u kolekciji, pa ću napisat, uglavnom ima toga dosta...
EDIT: ne znam jbg, šta god pogledam, ima obilježja tog scenarija, al nije 100% to o čemu pišeš... jbg sad me baš zainteresova, jer sam siguran da sam gledao... da se nisi malo zafrko u scenariju? aj ako saznaš javi da vidim o čemu se radi
EDIT: ne znam jbg, šta god pogledam, ima obilježja tog scenarija, al nije 100% to o čemu pišeš... jbg sad me baš zainteresova, jer sam siguran da sam gledao... da se nisi malo zafrko u scenariju? aj ako saznaš javi da vidim o čemu se radi
-
Damirov
#8 Re: Indijski filmovi
evo sjetio sam se jos nekih djelova.Taj vjerenik je otisao ja mislim u vojsku i rekao joj da ga svaku noc u 00:00 ceka na nekom mostu,i ona je tako 4 godine ga cekala dok joj je ovaj pjevac sto se zaljubio u nju svaku tu noc pravio drustvo,zabavljao je...i na kraju kad je ona vec izgubila nadu da ce doci odlucila je ja mislim da odustane i et poslednji put neki je predosjecaj natjera da ode na most u ponoc kad on nju tamo ceka..i onda tuzan kraj skroz skroz,haman mi isuze potekle bile,ghahasilver testelone wrote:Gledao sam ga vjerovatno onda, jer sve što postoji titl na našem jeziku sam pogledao, preko 100 filmova nekih... A po tom scenariju jbg ne mogu se sjetit ničeg 100% da je tako, a ima dosta sličnih... pogledaću malo večeras šta imam u kolekciji, pa ću napisat, uglavnom ima toga dosta...
-
silver testelone
#9 Re: Indijski filmovi
jbg nemam pojma stvarno... ako saznaš javi da baš vidim
jbg većina indijskih filmova je s tim takvim krajem, nepredvidivim preokretima i sl...
-
Damirov
#10 Re: Indijski filmovi
hajte vi djevojke kako ne znate ove stvari,morale ste bar jedna gledati ovaj film 
-
silver testelone
#11 Re: Indijski filmovi
Eeee pa gledao sam ako je ovaj, a sudeći po tim tvojim opisima velika je vjerovatnoća... Dakle, da li je to "Saawariya"?
http://www.imdb.com/title/tt0758053/
http://www.imdb.com/title/tt0758053/
-
sanšajn
#12 Re: Indijski filmovi
to je film Saawariya 100% nisam gledala ali mi je neko isprico radnju, film izgleda ko bajka radnja se odvija u mracnim ulicama
-
Damirov
#13 Re: Indijski filmovi
evo malo prije saznao ime tog filma i posao da javim silveru kad ono i vi saznali vec odavno
...to je taj,malo se prije prikazivao na pinku movies ali tog kanala nemam,sad ne znam gdje i kako nabaviti film,izgleda da na netu sa prevodom nema,ako neko nadje neki link nek postavi
-
Damirov
#14 Re: Indijski filmovi
nasao i na netu sa prevodom,hvala dragom Bogu,pogledajte najjaci film ikada snimljen
http://bollywood.moy.su/publ/filmovi_on ... 22-1-0-148
http://bollywood.moy.su/publ/filmovi_on ... 22-1-0-148