ukljucuju mijenjanje spola kod Barneya (i Marshalla), kidnapiranje i vanzemaljce.
mislim da ce na kraju jedna od njih objasniti sve, kao i cnjenicu da se ta seRija JOS NIJE ZAVRSILA.
Moderator: _BataZiv_0809
dragonz wrote:
![]()
![]()
Definitivno im je inspiracija presušila. Izgleda da se maksimalno štede za iduću sezonu, jer ove epizode ne liče ni na šta. Tako to obično biva kada žele štancat epizode samo zbog profita, a priča nidje veze. Iskreno se nadam da će 8. sezona biti i posljednja.Bubalo1 wrote:Nek im neko posalje mail da ih napomene da je ovo valjda jos uvijek humoristicna serija .. Da bog sacuva ko telenovela jos cu se i rasplakat u sljedecoj epizodi
smijesni ste miLakat Jebić wrote:ova zadnja opet nako, ispucali su fazone, sad samo pricaju pricu
To mi je bila prva epizoda koju sam gledao i to u avionu.... Oh Honey - sesta sezona, 15 epizodaBubalo1 wrote:Zna li neko mozda tacno koja je epizoda bila kada su se Zoey i Ted "skontali" i rekli jedno drugom sta osjecaju .. na hodniku ispred njegovog stana je to bilo .. ja mislim da je u toj epizodu Marshal bio tamo kod mame poslije smrti oca ali ne znam u kojoj je epizodi to biloA obrisao sve sezone sa kompa pretrazio bih ja to ..

Jesi naso vrijeme kad ces reci da je zadnja dosadna .. Sinoc je bila nova epizoda ja kontam ti govoris za tu od sinocJack Be Nimble wrote:
Ova zadnja je![]()
![]()
aaa originalni post sa slikom je postavljen u 23:18, a onda nakon gledanja serije napisao sam da je ta od sinoc dosadna jer nisam htjeo da postavljam dva posta zaredomBubalo1 wrote:Kako jebote napisao u 00:18 post ..Zar ne bude serija u 8 navece odnonsno u 2 ujutro po nasem ?
leet wrote:spojler
Dosadni su sa Ted-Robin rilejsinsipom.. Znamo da ona nije mater
e jeboga ti, pa serija jeleet wrote:Pa ne moze imat' djecu