Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ama na kojem kanalu covjece Boziji, kako je nema ne mogu ko insan da zaspim i ako jos jednom pomenes to neko furanje/nafuravanje, ili sta ti ja znam, licno cu ti kroz avatar iscupati grkljan
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ama na kojem kanalu covjece Boziji, kako je nema ne mogu ko insan da zaspim i ako jos jednom pomenes to neko furanje/nafuravanje, ili sta ti ja znam, licno cu ti kroz avatar iscupati grkljan
Sta ja znam gdje si dosad pratio/la i do koje sezone i epizode si dosao/la?!
Skoro svakog ponedjeljka se emituje u USA, a odmah sutradan ima da se skine preko torrenta. Ove sedmice je bila 13-ta epizoda sedme sezone.
Ako ti trebaju linkovi za download, javi se na pp.
Ja pregledah tek prvu sezonu. Nešto me nikako nije privlačila ova serija da je počnem gledati, par puta sam na nju naletila na Fox-u i činila mi se dosadnom, ali kako je svi hvale, skinem prvu epizodu samo da vidim o čemu se stvarno radi - i onda sam se zarazila...
Anne Boleyn wrote:Ja pregledah tek prvu sezonu. Nešto me nikako nije privlačila ova serija da je počnem gledati, par puta sam na nju naletila na Fox-u i činila mi se dosadnom, ali kako je svi hvale, skinem prvu epizodu samo da vidim o čemu se stvarno radi - i onda sam se zarazila...
ne brini, kad dođeš do 7 sezone i dalje ti ništa neće biti jasno
FreeSol2 wrote:Da se hoce vise i zavrsiti, toliko je dosadna postala serija da je nazor gledam.
Jos kad cujem da ih neko poredi s Prijateljima dodje mi da se upucam
Meni za sad nisu dosadni, jer sam tek na početku, ali isto mislim da se ne mogu porediti sa "Prijateljima" koji su mi puuuuno bolji.