Horori...
Moderator: _BataZiv_0809
- hopi
#702 Re: Horori...
People under the stairs 1991god
ok film, baca malo na film sam u kući, nije strašan, čak malo i komdeije ima
A Nightmare on Elm street 1984
možda sam imao prevelika očekivanja od filma, ali nije me nešto posebno dojmio. Film je dobar, ima dobrih scena i priča mi se sviđa ali nemam želju gledati daljne nastavke, jel propuštam šta ako ih ne pogledam?
možda sam imao prevelika očekivanja od filma, ali nije me nešto posebno dojmio. Film je dobar, ima dobrih scena i priča mi se sviđa ali nemam želju gledati daljne nastavke, jel propuštam šta ako ih ne pogledam?
- Stjui
#703 Re: Horori...
Skinwalker Ranch (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2881698/
http://www.imdb.com/title/tt2881698/
ako vam se nije svidio prvi nastavak ,onda vam ni ostali neće odgovarati.hopi wrote:
- brown.sugar
-
Nevena94
#705 Re: Horori...
dead silence, 7 below, martyrs, high tension, the skeleton key, from within, the conjuring, frontieres, the abandoned (2006), insidious, open grave, the haunting in connecticut, abandoned (2010), sleep tight, carrie, useljiv odmah, chain letter, the sinister, the cabin in the woods, a tale of two sisters... itd
ima puno horora koji su po meni bas dobri
- brown.sugar
#706 Re: Horori...
Devil's Due sinoc pogledan u kinu. Nista sto vec nije vidjeno, gluma solidna, sve u svemu, fanovima FF ce se svidjeti.
-
quepasa
#707 Re: Horori...
probaj sa japanskim hororima tipa kruga meni puno bolji neko americka kopija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#708 Re: Horori...
det okanda
švedski
unknown
jest iz 2000 i šlepa se na blair witch ali je zabavan, kratko traje
uglavnom nije dosadno a i ima nekolike skeri momenata
švedski
unknown
jest iz 2000 i šlepa se na blair witch ali je zabavan, kratko traje
uglavnom nije dosadno a i ima nekolike skeri momenata
-
Yapi Yapo
#709 Re: Horori...
Pregledao sam Shutter (2004), meni nije opravdao ocjenu na iMDb.
Kraj je lud kad skonta što ga boli vrat.
Uopšte nije strašan.
Uopšte nije strašan.
- Legollas
#710 Re: Horori...
rec će da bude dobar, vraćaju priču o novinarki 
- JOHNNYJUVE
#711 Re: Horori...
propuštaš punohopi wrote:People under the stairs 1991god
Filmčina! DUGO, dugo nisam sotao zakucan za ekran kao za ovaj film
- alcho
#712 Re: Horori...
Eto na ovu preporuku pogledah film...tugo moja...JOHNNYJUVE wrote:Filmčina! DUGO, dugo nisam sotao zakucan za ekran kao za ovaj filmnapokkon nestoda valja, VELIKA PREPORUKA Skinwalker Ranch (2013)
Ako ti je ovo filmcina, onda nema rijeci. Smislenije i bolje bi film napravila djeca u osnovnoj skoli da im das kameru.
Nisi ti puno horora pogledao u zivotu, jelde?
- irac300
#713 Re: Horori...
Ja sam ga podavno pogledao i smorio se, pa kad vidjeh ovu preporuku, kontam, kada sam ja mog'o, neka i ostali na teži način skontaju kakvo sranje gledaju.alcho wrote:Eto na ovu preporuku pogledah film...tugo moja...JOHNNYJUVE wrote:Filmčina! DUGO, dugo nisam sotao zakucan za ekran kao za ovaj filmnapokkon nestoda valja, VELIKA PREPORUKA Skinwalker Ranch (2013)
Ako ti je ovo filmcina, onda nema rijeci. Smislenije i bolje bi film napravila djeca u osnovnoj skoli da im das kameru.
Nisi ti puno horora pogledao u zivotu, jelde?
- JOHNNYJUVE
#714 Re: Horori...
u čemu je problem? sta tacno ne valja u filmu? il ste vi oni sto na filmoviziji i slicnim stranicam poslije svakog filma napise: ne valja ku.rcu ja bih to bolje, gubljenje vrmeena i ostale foluške... svako ima svoju ukus, a ovaj film je jako dobro urađen ssa jako dobrom pricom i istinitom pozadinom
naravno, vi ste zavrsili filmske akademije pa cete nam objasniti sta to ne valja... ukoliko razlikujete vrste horrora
naravno, vi ste zavrsili filmske akademije pa cete nam objasniti sta to ne valja... ukoliko razlikujete vrste horrora
- irac300
#715 Re: Horori...
Što se pališ k'o kutnjak?JOHNNYJUVE wrote:u čemu je problem? sta tacno ne valja u filmu? il ste vi oni sto na filmoviziji i slicnim stranicam poslije svakog filma napise: ne valja ku.rcu ja bih to bolje, gubljenje vrmeena i ostale foluške... svako ima svoju ukus, a ovaj film je jako dobro urađen ssa jako dobrom pricom i istinitom pozadinom
- alcho
#716 Re: Horori...
Jako dobra prica, ako imas 9 godina...prica je toliko losa da u nekim momentima ne znas da li bi se smijao ili ugasio film jer ne mozes da vjerujes da je neko takvu glupost mogao da snimi. Istinita pozadina kazes?JOHNNYJUVE wrote:u čemu je problem? sta tacno ne valja u filmu? il ste vi oni sto na filmoviziji i slicnim stranicam poslije svakog filma napise: ne valja ku.rcu ja bih to bolje, gubljenje vrmeena i ostale foluške... svako ima svoju ukus, a ovaj film je jako dobro urađen ssa jako dobrom pricom i istinitom pozadinom
-
Ujedam
#717 Re: Horori...
Pusti ti alchu, on je plav, garant nije skontao poentu filma

- Truba
#718 Re: Horori...
http://www.imdb.com/title/tt2165859/
nisam gledao ali kažu u odnosu na smeće koje nam se potura jedan od boljih posljednjih mjeseci
nisam gledao ali kažu u odnosu na smeće koje nam se potura jedan od boljih posljednjih mjeseci
- medjutim
#719 Re: Horori...
Ne sjecam se fakat da sam pogledao neki dobar film horor odavno
. Neki dan sam citao Dyatlov Pass incident(to je istinit dogadjaj koji je do danas ostao misterija), pricu i pozadinu slucaja i bas nesto kontam kako bi bilo dobro da snime neki dobar film na tu temu, kad ono ima film, ali ipak nije originalna prica http://www.imdb.com/title/tt1905040/.
Jel jos nema valjanog The marked ones i devils due?
- Stjui
#720 Re: Horori...
odlična scena .a slažem se što se tiče ocjena japanskim i korejskim hororima. na imdb-u 7,7 i po ,a onda ispadne prosječna 5 .vjerovatno ,publika iz zemalja porijekla spuca veliku ocjenu samo zato što su "njihovi" .Yapi Yapo wrote:Pregledao sam Shutter (2004), meni nije opravdao ocjenu na iMDb.
Uopšte nije strašan.
- Truba
#721 Re: Horori...
nije baš tako ali eto... bio je bomba u vrijeme kad su azijskih horori pravili invaziju na angloameričko tlo
i nije mjerilo horora koliko će se jedan korisnik koji gleda film na pause u društvu uplašiti... tu je radnja, estetika, muzika da ocijeni kakav je film i kojeg je žanra...da sad ne idem dalje u teoriju žanra...
kao što znamo neke ljude ne plaši klanje a drugi se boje igle...
klanje uz smiješnu muziku i scenografiju može se postaviti kao komedija
a vađenje krvi iz vene uz horor scenografiju može postati strašna scena
i nije mjerilo horora koliko će se jedan korisnik koji gleda film na pause u društvu uplašiti... tu je radnja, estetika, muzika da ocijeni kakav je film i kojeg je žanra...da sad ne idem dalje u teoriju žanra...
kao što znamo neke ljude ne plaši klanje a drugi se boje igle...
klanje uz smiješnu muziku i scenografiju može se postaviti kao komedija
a vađenje krvi iz vene uz horor scenografiju može postati strašna scena
- brown.sugar
#722 Re: Horori...
Dyatlov Pass Incident je imao ogroman potencijal, ali su ga pred kraj bas uhelacili. Isti slucaj kao i s Chernobyl Diaries. Steta.medjutim wrote:Ne sjecam se fakat da sam pogledao neki dobar film horor odavno. Neki dan sam citao Dyatlov Pass incident(to je istinit dogadjaj koji je do danas ostao misterija), pricu i pozadinu slucaja i bas nesto kontam kako bi bilo dobro da snime neki dobar film na tu temu, kad ono ima film, ali ipak nije originalna prica http://www.imdb.com/title/tt1905040/.
Nema jos dobrih snimaka za te filmove. Inace, oba sam ih gledala u kinu i nisu ponudili nista novo, ali se mogu pogledati.
Preporuka za:
The Caller (2011)

Derrière les murs (2011)
6 Films To Keep You Awake (Películas para no dormir):
To Let
The Christmas Tale
The Baby's Room
Blame
A Real Friend
Spectre
- irac300
#723 Re: Horori...
brown.sugar wrote:Dyatlov Pass Incident je imao ogroman potencijal, ali su ga pred kraj bas uhelacili. Isti slucaj kao i s Chernobyl Diaries. Steta.medjutim wrote:Ne sjecam se fakat da sam pogledao neki dobar film horor odavno. Neki dan sam citao Dyatlov Pass incident(to je istinit dogadjaj koji je do danas ostao misterija), pricu i pozadinu slucaja i bas nesto kontam kako bi bilo dobro da snime neki dobar film na tu temu, kad ono ima film, ali ipak nije originalna prica http://www.imdb.com/title/tt1905040/.
Nema jos dobrih snimaka za te filmove. Inace, oba sam ih gledala u kinu i nisu ponudili nista novo, ali se mogu pogledati.
Za oba filma već odavno imaju BrRip-ovi od 720 p.
- brown.sugar
#724 Re: Horori...
Citaj pazljivije. Odgovor se odnosi na Paranormal Activity: The Marked Ones i Devil's Due, za koje je @medjutim i postavio pitanje.
- irac300
#725 Re: Horori...
IzvinjaJEm se.brown.sugar wrote:Citaj pazljivije. Odgovor se odnosi na Paranormal Activity: The Marked Ones i Devil's Due, za koje je @medjutim i postavio pitanje.