Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
medjutim wrote:
Zadnja tri paranormal activity-a su me razocarala, trailer za ovaj zadnji izgleda obecavajuce, a i za ovaj devils due, jedva cekam
meni ff horor paše pa sam zadovoljan svim nastavcima. ne bih rekao da će "the marked ones" donijet nešto novo ,al opet jedva čekam . a za devils due sam čuo od vas ,pa ću ga zabilježit(trailer djeluje obečavajuće) iako mi je ova ocjena šuveli malo
Ja sam gledala "Paranormal Activity: The Marked Ones" u kinu, s obzirom da je 5. dio, nije los, svidjet ce se fanovima fransize. "Devil's Due" se ceka, super mi je reklama koju su uradili s onom bebom.
@Stjui: Jesi gledao ovaj Dead of the Nite (2013), danas izasao torrent? Ja sam u stisci s vremenom, a tvoji prijedlozi su mi uvijek , pa javi isplati li se gledati.
medjutim wrote:
Zadnja tri paranormal activity-a su me razocarala, trailer za ovaj zadnji izgleda obecavajuce, a i za ovaj devils due, jedva cekam
meni ff horor paše pa sam zadovoljan svim nastavcima. ne bih rekao da će "the marked ones" donijet nešto novo ,al opet jedva čekam . a za devils due sam čuo od vas ,pa ću ga zabilježit(trailer djeluje obečavajuće) iako mi je ova ocjena šuveli malo
Ma joj ja vise ovim ocjenama na IMDB ne vjerujem, 100 puta sam pogledao dobar film sa slabim ocijenama, a ispostavi se da je film vrhunski, ali vidjet cemo, kad ga pogledamo pa cemo ocijenjivati .
Bas mi drago da ima ljubitelja horora, tek sam skoro ovu temu provalio hehehe.
brown.sugar wrote:
@Stjui: Jesi gledao ovaj Dead of the Nite (2013), danas izasao torrent? Ja sam u stisci s vremenom, a tvoji prijedlozi su mi uvijek , pa javi isplati li se gledati.
dosadno .izdržao do 43 min . ne isplati se pročerdat sat i po na ovaj film,pogotovo još ako si u stisci s vremenom
Ujedam wrote:Ja neku noć pregledah film "Nepozvana" na Pinku. Prijatno sam se iznenadila. Preporuka
Ja sam ovaj film panično ugasila nakon 20 minuta, jer sam ga gledala sama usred noći Pogledah ga sa sestrom sutradan po danu, nije toliko strašan, ali svejedno je bio intrigantan, vjerojatno je original kvalitetniji, ali nije ni ovaj loš, da se pogledati, svidio mi se kraj
kraj je skroz neočekivan, zato sam se prijatno iznenadila.. uglavnom kad počne film već znam šta će biti iz minute u minutu.. a ovako, baš super.. napeto
Ujedam wrote:Zamisli ja ga gledala sama u po noći.. a
kraj je skroz neočekivan, zato sam se prijatno iznenadila.. uglavnom kad počne film već znam šta će biti iz minute u minutu.. a ovako, baš super.. napeto
Mozda bi trebala da pocnes gledati filmove unazad, kad vec znas kraj...pocetak sigurno neces moci da pogodis :p
Ujedam wrote:Zamisli ja ga gledala sama u po noći.. a
Mozda bi trebala da pocnes gledati filmove unazad, kad vec znas kraj...pocetak sigurno neces moci da pogodis :p
annoy wrote:Ja inače horore gledam samo u društvu, ovo što sam išla gledat sama po noći je moj mazohizam koji ponekad progovara iz mene, i treba mi tako
Budi žensko, sjedi sama i upali turski horor Semum