Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:moras li gledati
zasto me ne poslusas
ajd sad spring gledaj pa javi kakav je
Mor'o sam vala! Pa nema vise covjece strajih filmova, koji su dostupni, a da nisam pogled'o, mislim da su u mom nekom zanru. Zato gledam od ovih novijih sta stignem.
Ovaj Spring mi je u startu neprivlacan, zato ga izbjegavam.
BHF_Manijak wrote:Pogledah Clown... Film prosto smrdi niskobudzetstvom, realno!
Imam osjecaj da su onaj uvod od 5-10 minuta sjeli i za 10 sekundi skontali ,eto cisto da film bude horor, jer je tako glupo i nas silu uradjen, da je to prosto iritantno.
Bezze film, nije me odusevio.
meni je gledljiv bio nego,trebali ste poslušati g.labuda pa pogledati filmove sa njegove liste
neka samo ti gledaj svako govno koje se snimi
samo da je novo to je moto
a što ga pravi i kurto i murto i svaki amater koji se dočepo kamere između snimanja dvije reklame bez imalo talenta i srca
Black swan wrote:neka samo ti gledaj svako govno koje se snimi
samo da je novo to je moto
a što ga pravi i kurto i murto i svaki amater koji se dočepo kamere između snimanja dvije reklame bez imalo talenta i srca
ajmo ne prostačiti,g.labude,važi?odmah mi se i ne citira takav post.kriza je za horore i ja ću svakom sa ocjenom većom od 4.5 dati šansu,a ako i sam odustanem od gledanja,sigurno ga neću preporučiti drugima da nabijem koji komentar više.jel' pošteno od mene?
BHF_Manijak wrote:Aaa, de mi kazite sto ste vas dvojica na ratnoj nozi? Ono se doslovno gledate preko nisana?
uopšte nismo,g.manijak.ovo je malo opušteniji podforum,gdje rijetko padaju ružne riječi pa se i nije lahko sa nekim zamjerit,ono baš.može bit pokoji šuk tu i tamo ,al sve je to u granicama fer pleja.
Ukratko: Radnja filma se odvija u kinu, svi se pretvaraju u zombije i ganjaju ono malo preživjelih koji ne znam zašto ne mogu pronaći izlaz iz tog istog kina...
Ovaj film sam kao dijete negdje pred rat sa "rajom" gledao u kinu i sjećam se da smo se usrali svi od reda.
Kasnije smo išli da gledamo samo one filmove gdje Van Damme, Stalone i slični njima glume
dragma wrote:Ukratko: Radnja filma se odvija u kinu, svi se pretvaraju u zombije i ganjaju ono malo preživjelih koji ne znam zašto ne mogu pronaći izlaz iz tog istog kina...
Ovaj film sam kao dijete negdje pred rat sa "rajom" gledao u kinu i sjećam se da smo se usrali svi od reda.
Kasnije smo išli da gledamo samo one filmove gdje Van Damme, Stalone i slični njima glume
dragma wrote:Ukratko: Radnja filma se odvija u kinu, svi se pretvaraju u zombije i ganjaju ono malo preživjelih koji ne znam zašto ne mogu pronaći izlaz iz tog istog kina...
dobar ovaj backcountry sinoc sam ga gledao ali mi nestade baterije pred kraj i bas sam htio pauzirati jer je bilo kasno
spojler
bolje bi bilo da ne znas o cemu je rijec jesu li manijaci ili zivotinje...onda bi jos efektniji bio
samo problem je sto medu cekas 49 minuta i vise