Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
the other iz 1972
blizanci i njihove vratolomije... jedan zao drugi dobar... i tako polako se otkrivaju tajne jedne obitelji na farmi prije nekih 80 godina...
nije baš pravi horor osim ako vam dijelovi ljudskog tijela u tuđem džepu nije horor
ima malo nešto atmosfere ali ja koji rijetko kad šta pogodim ovdje tvist i tvist unutar tvista bukvalno ko semafor pokazuje
eto ako je neko pogledao da porazgovaramo
Logovan wrote:
Ma nemam ništa konkretno. Samo da je noviji film neki. Prvi koji ti padne dobar na pamet javi.
Pretpostavljam da si ove gledao, ali evo: "Friday the 13th" (2009), "The Texas Chainsaw Massacre" (2003), "Halloween" (2007), "Wolf Creek" (2005), "The Hills Have Eyes" (2006), "Wrong Turn" (2003) + nastavci svakog od njih. Mogla bi ti se svidjeti i fransiza Final Destination. Ako se ipak odlucis na nesto starije filmove: "I Know What You Did Last Summer" (1997), "Urban Legend" (1998), "Scream" (1996)...
Logovan wrote:
Ma nemam ništa konkretno. Samo da je noviji film neki. Prvi koji ti padne dobar na pamet javi.
Pretpostavljam da si ove gledao, ali evo: "Friday the 13th" (2009), "The Texas Chainsaw Massacre" (2003), "Halloween" (2007), "Wolf Creek" (2005), "The Hills Have Eyes" (2006), "Wrong Turn" (2003) + nastavci svakog od njih. Mogla bi ti se svidjeti i fransiza Final Destination. Ako se ipak odlucis na nesto starije filmove: "I Know What You Did Last Summer" (1997), "Urban Legend" (1998), "Scream" (1996)...
Iako radjen u dokumentaristickom stilu (poput Lake Mungo), ima atmosferu i drzi paznju. Gluma je uvjerljiva. Medjutim, ako vam ne pase sporiji tempo, bez nekih spektakularnih jump scena, onda preskocite.
Jelde, nekako mi taj film dodje kao Jumanji samo malo "strasniji".
Imao sam cd jednog filma davno i bas sam jucer razmisljao kako se zvao taj film i konacno sam ga pronasao, muzika je strava u ovom filmu, iako ima prelosu ocjenu moze se pogledati ako nemate bas nista raditi, mada nemojte ocekivati nesto superiorno.
zaista cudno
prvi film koji sam pogledao ili nabavio na divxu ili medju prvima
dobio ga na poklon iz nekog grada uz rumunjsku granicu
gledao ga na poslu 2002 jer kuci nisam imao adekvatan komp
sad je slucajno prvi naslov koji gledam na tabletu