Serija je još daleko (navodno tek 2026), ali u međuvremenu može služiti kao mjesto za vijesti, memes, eventualne diskusije o knjigama/filmovima, i all things Harry Potter.
Počinjem prikladno:

Moderator: _BataZiv_0809

Dina, Terminator, ima i jos nekih zakon, ali orginali, prvi dijelovi tih filmova i knjiga. Ja volim taj zanr, Sci-Fi gdje ima futurologije, ideja o novim napravama i izumima i sl.
That Marauders story everyone has been hankering for? Consider it green-lit. A Harry Potter and the Cursed Child screen adaptation? It’s coming. Hogwarts founders? You got it. These are just some of the projects Warner Bros. has confirmed are now in development, in addition to stories set at each of the wizarding schools around the world, in the years after Voldemort’s defeat, and at the Ministry of Magic. A Voldemort origin story, a Ted Lasso-esque Quidditch comedy, and Diagon Alley-based sitcom are all on the table as well, with content aimed at adults, teens, and children.
"True Blood", "True Blood", "True Blood"... puno bolje od Twilighta. Doduše, oni su i počeli kao serija po knjizi "Living Dead in Dallas". Prva dva serijala su bila odlična. Poslije su zglajzali.MehmedPasaMoric wrote: ↑12/03/2024 00:30 Meni je bolji Twilight od Pottera, slobodno ospite paljbu po meni sad
Naravno da covjek koji se predstavlja kao zlikovac ali je na kraju heroj mora biti crnac