pocetna ocjena za prvu epizodu 8.3.
nisam jos pregledo, al nek se nadje, zlu ne trebalo
Moderator: _BataZiv_0809

Kako 4? Red Dragon, Silence of the lambs i Hannibal? Koji je 4.?KnuckleHead wrote:ova serija kako pishe je bazirana na red dragonu, onom filmu sa edvard nortonom, ugl na tom fazonu se bazira, i mala ispravka, 4 filma o hannibalu imaju
ima i ovo http://www.imdb.com/title/tt0091474/BHF_Manijak wrote:Kako 4? Red Dragon, Silence of the lambs i Hannibal? Koji je 4.?KnuckleHead wrote:ova serija kako pishe je bazirana na red dragonu, onom filmu sa edvard nortonom, ugl na tom fazonu se bazira, i mala ispravka, 4 filma o hannibalu imaju
Jah, ustvari ima i Hannibal rising, ali mi je ubjedljivo najgluplji od svih dijelova, tako da ga ne mogu ozbiljno ni racuinati medju ova 3 remek djela, posebno ne sa Jaganjcima!
što? [neda mi se googlati]Laza9292 wrote:NBC je zabranio emitovanje 4-te epizode ... od 3 prelaze na 5 ...
Ne znam ni ja ... samo znam da je nece prikazivati, nego ce od trece na petu epizoduharač wrote:što? [neda mi se googlati]Laza9292 wrote:NBC je zabranio emitovanje 4-te epizode ... od 3 prelaze na 5 ...