Evo ne znam dali ste vidjeli ali na netu se pojavila snimka gdje neki Talijan ide prema križu i pred kraj mu se u desnom kutu križa pojavi Gospin lik.
Šta mislite o tome?
VIDEO - Gospin lik na Križevcu
Gospin lik na Križevcu - VIDEO!
Moderator: _BataZiv_0809
-
pajo85
-
konyan
#2 Re: Gospin lik na Križevcu - VIDEO!
A po cemu je to gospin lik tacno.pajo85 wrote:Evo ne znam dali ste vidjeli ali na netu se pojavila snimka gdje neki Talijan ide prema križu i pred kraj mu se u desnom kutu križa pojavi Gospin lik.
Šta mislite o tome?
- Drvosjeca iz Dejcica
#6 Re: Gospin lik na Križevcu - VIDEO!
Meni ovo vise lici na oko iz Gospodara prstenova...pajo85 wrote:Evo ne znam dali ste vidjeli ali na netu se pojavila snimka gdje neki Talijan ide prema križu i pred kraj mu se u desnom kutu križa pojavi Gospin lik.
Šta mislite o tome?

- GandalfSivi
#8 Re: Gospin lik na Križevcu - VIDEO!
heheheDrvosjeca iz Dejcica wrote:Meni ovo vise lici na oko iz Gospodara prstenova...pajo85 wrote:Evo ne znam dali ste vidjeli ali na netu se pojavila snimka gdje neki Talijan ide prema križu i pred kraj mu se u desnom kutu križa pojavi Gospin lik.
Šta mislite o tome?
- Lace
pa posto sunce snimano kamerom izgleda kao crna tacka sa sjajnim obrucem...a ovdje je cosak krsta pokrio dio sunca pa to isto sunce...se malo "izduzilo" meni na ovom snimku nema NISTA KONTROVERZNO NI NEOBICNO
usput, ne bih to skontala da se meni nije desilo slicno
pokusala sam fotografisati izlazak sunca...i kameru direktno prema suncu okrenula...rezultat: umjesto sunca crna tacka sa sjajnim obrucem...iznad krovova
zasto: kamera je srednja zalost i nema mogucnost filtera i kojecega da bi ta slika ispala dobra
usput, ne bih to skontala da se meni nije desilo slicno
pokusala sam fotografisati izlazak sunca...i kameru direktno prema suncu okrenula...rezultat: umjesto sunca crna tacka sa sjajnim obrucem...iznad krovova
zasto: kamera je srednja zalost i nema mogucnost filtera i kojecega da bi ta slika ispala dobra