Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7801 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld :mrgreen:

Čak je i onaj debeli frajer, Queens nešto, smiješniji od obje serije zajedno :mrgreen:

I ovo je ona prava hipsterska priča.. Sve što nije mainstream je vrh, bla bla, HIMYM je za umno skučene bla bla. :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 23/01/2015 16:37, edited 1 time in total.
karanana

#7802 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

od seinfelda pa na ovamo, svi sitcomi su mi sranja. seinfeld included.
sizifinho

#7803 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sizifinho »

Velkoski wrote:Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld :mrgreen:

Čak je i onaj debeli frajer, Queens nešto, smiješniji od obje serije zajedno :mrgreen:

I ovo je ona prava hipsterska priča.. Sve što nije mainstream je vrh, bla bla, HIMYM je za umno skučene bla bla. :mrgreen:
HIMYM je fina serija, dok nisu počeli preseravati sa sezonama i repeticijama starih fazona. Vidiš :D nema hipsterluka ovdje, samo konstruktivna rasprava.
ćiribiribela

#7804 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ćiribiribela »

Velkoski wrote:
E vala i ti kad pretjeras... :lol: :mrgreen:

Meni je dobar i Seinfeld i Friends i HIMYM i TBBT, a kad bih birala najdrazu od tih to bi bila Friends. :D
KPNCTNJAH

#7805 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by KPNCTNJAH »

@sizifinho, pa poredio je Prijatelje sa HIMYM, samim tim kao da je rekao da su i Prijatelji smece, jer ta druga to definitivno jeste :mrgreen:

Taj klip sam postavio jer mi je naletio, nije stvar u tome sto je ispao rasista, nego stand up komicar koji je dopustio da ga toliko iznervira neki random lik iz publike :-) :mrgreen:

Pa tebi je Murphy beze, meni je recimo Chappelle bolji od svih tih koje si nabrojao, sta cemo sad :mrgreen:

I ne mogu da vjerujem da ste se fakat uhvatili tih treba :mrgreen: to je bila ocigledna zajebancija... u Muckama nije bilo treba, pa su u top tri svih vremena...
Capajebo

#7806 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Capajebo »

U sustini, ne seri. The Friends su najbolja humoristicka serija poslije Mucki :zoka:
omar little

#7807 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

jao, rasprave o stand up komediji. fino ja kazem da treba tema :D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7808 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Capajebo wrote:

U sustini, ne seri. The Friends su najbolja humoristicka serija poslije Mucki :zoka:
Brate, kad vidim i čujem onu Phoebe dođe mi da bacim TV kroz balkon :roll: :(
Boateng

#7809 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Boateng »

.
Last edited by Boateng on 14/07/2015 06:51, edited 1 time in total.
dale cooper

#7810 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

sizifinho wrote:
dale cooper wrote:a da ne spomenem velikog Richarda Pryora koji
je veliki uticaj i vjerovatno najbolji crni komičar svih vremena.
jaro, respect Richardu, ali.. Bill Cosby xD
Rekoh najbolji, ne najpopularniji. :D

Čuj Seinfeld nije mainstream. :-) Ljudi u prvoj sezoni imali prosječnu gledanost od 19 miliona da bi u zadnjoj sezoni
ta brojka narasla na gotovo 40 miliona ljudi. Ako to nije mainstream onda ne znam šta jeste. :-)

A i ti si vala opsjednut hipsterajem, kukaš na to i gdje nema nikakvog smisla. Čemu toliko ozlojađenost? :zoka:
Jesu li ti to neki hipsteri ukrali neku igračku, ubili ljubimca ili ti oteli curu? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7811 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Pregazili mi mačku kad sam bio maWi :(

Ne bih znao kolika je bila gledanost, nisam se ni rodio kada je tek izašla, no bitno je da sada nije mainstream i ovo me podsjeća na jugonostalgičnost, hmm :zoka: :mrgreen:

Šalim se ba, boli me briga, samo malo zakuhavam, pozz svima. :kiss:
Capajebo

#7812 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Capajebo »

De ba Velkoski, bar sam ocekiv'o da ti imas PhD iz humora :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7813 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Svaka joj šamara išće..
Saian

#7814 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

omar little wrote:jao, rasprave o stand up komediji. fino ja kazem da treba tema :D :D
ma i ja tebi :D
Saian

#7815 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

sizifinho wrote: Image
dejr ril en dej ar spektekjula (rainman sindrom :D skuzhajte)
sizifinho

#7816 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sizifinho »

KPNCTNJAH wrote:@sizifinho, pa poredio je Prijatelje sa HIMYM, samim tim kao da je rekao da su i Prijatelji smece, jer ta druga to definitivno jeste :mrgreen:

Taj klip sam postavio jer mi je naletio, nije stvar u tome sto je ispao rasista, nego stand up komicar koji je dopustio da ga toliko iznervira neki random lik iz publike :-) :mrgreen:

Pa tebi je Murphy beze, meni je recimo Chappelle bolji od svih tih koje si nabrojao, sta cemo sad :mrgreen:

I ne mogu da vjerujem da ste se fakat uhvatili tih treba :mrgreen: to je bila ocigledna zajebancija... u Muckama nije bilo treba, pa su u top tri svih vremena...
Haha, to što mi je Murphy bezveze, ne znači da mi je Chappelle bezveze. Nisam to nigdje napisao, sam si to zaključio. Chappelle je bolji od Murphya. ali definitivno nije bolji od tih što sam naveo. Znaš zašto? Zato što je svaki od ovih imao ogromnu karijeru, ne samo u komediji, već i u književnosti, režisiranju, seminarima itd. Carlin nije samo stand-up komičar, Carlin je bio i fantastičan pisac. Bill Hicks nije bio samo komičar, bio je i veliki filzof. I tako dalje i tako dalje. Dave je dobar, ima dosta potencijala ali mu fali 1. godina, 2. drugih frontova.
omar little

#7817 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

jes mi zao sto nemam vremena za pisati puno ovdje, al bas. :D sta se sve ovdje napisa i prihvati zdravo za gotovo. kuku.
KPNCTNJAH

#7818 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by KPNCTNJAH »

Gubis se, napisao sam da mi je Dave bolji od svih tih, a ne da je tebi los.. :-)

Meni gore ubacis malo latinskog, a onda ti uradis jos goru stvar.. dakle, po tebi je dobar stand up komicar onaj koji je ujedno i pisac, scenarist, filozof itd... :-) ispade da ti je bitnije ono sta je on u privatnom zivotu, od njegovih nastupa na sceni, a ja sam samo to komentarisao... nema smisla ova diskusija, zavrsio sam.. svakako mi mrsko preko mobitela pisati ovolike postove :mrgreen:

Iz ovog tvog treba izvuci da ja ne bih smio reci da je los stand up komicar onaj koji se u slobodno vrijeme bavi humanitarnim radom :mrgreen:
Saian

#7819 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

Velkoski wrote:ja sam glup i meni je Charlie Harper vrh :(

bracika samo zato sto ti to napishes 'vako sam, daznt mejk it a laj :D, nema ovdje pola se prasta

Al momacki me neki svrbite po prstima ovim osrednjim kritikama meni dragih serija. Srecom batalio sam objasnjavati takve stvari, nema dzabe kolege, tako da se drzhim ovoga iz imena teme, preporuchim, ko bude umio skontace, ko ne bude, televizijskog krajolika srecom ima za svachije dosege i jos vecom srechom ja ne moram trpiti, a vlastitim izborom ni promovirati nista. Svoj izbor (u bilo chemu) sam apsolutno prestao hvaliti bilo kome chak i lichno poznatom, kamoli forumskom dunjaluku. Osim obichne spartanske preporuke, "Ovo mi se svidja, probaj, mozda ti se svidi." slabo ces jos sta cut. Mnooooogo je zdravije! A sad odoh pogledat epizodu prijatelja, jer postoji realna shansa da me fisne u doba kad sam imao dvaneS pa da se brate malo odmorim.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7820 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

ko traži oprost?

meni je samo žao što nisam na višem nivou :(
Saian

#7821 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

Velkoski wrote:ko traži oprost?

meni je samo žao što nisam na višem nivou :(

ma meni je zhao mene
MedenoSrce

#7822 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by MedenoSrce »

meni je blekeder vrh i sajnfild mi je super i femili gaj

al realno

chirz ih sve sije za klasu

joooj i alo alo je bio dobar i yada, yada, yada
Jack Be Nimble

#7823 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Volim Friends i How I Met ali Seinfeld mi je mnogo bolji. Seinfeld je dobar sto nije imao sindrom sapunice kao sve te druge serije. Nisu se dva lika trebala zgotiviti i na kraju da bude happy end kao npr sa Friends. Sve su te serije dobre prvih par sezna kada je humor frisak i nov. Ali nakon pete sezone dojadi how you doing i chandlerov sakrazam pa nam jedino ostane da pratimo ko ce sa kime u krevetu zavrsiti. Latino sapunica sa vise para.

I naravno

Image

:izet:
Boateng

#7824 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Boateng »

Jack Be Nimble wrote:
I naravno

Image

:izet:
Et tu, Brute?
Jack Be Nimble