http://www.imdb.com/title/tt1255913/

Moderator: _BataZiv_0809

teky92 wrote:Ne znam,tek sam se prijavila....convict wrote:Bila je ovdje tema o House-u. Ne znam gdje je nestalateky92 wrote:Dr.House.....najjaci je ....
hehehe ja sam skinuo dosta giga zbog te serije i nakon 2 epizode obrisao. nemoj me pogresno shvatiti, blago mi se onom tko se moze smijati onom humoru!!!aNTropocentrio wrote:Već sam je jednom preporučio dok sam bio negdje na polovini sa gledanjem.
Sad kad sam završio mogu reći samo jedno: Onaj ko nije gledao Arrested Development nije gledao ništa.![]()
Genijalnost od prve do zadnje sekunde.
Takodjer, skinuo prvih 5-6 epizoda...pregledao prve 2 i nikako se ne mogu natjerati da pogledam ostatakclarion_ wrote:hehehe ja sam skinuo dosta giga zbog te serije i nakon 2 epizode obrisao. nemoj me pogresno shvatiti, blago mi se onom tko se moze smijati onom humoru!!!aNTropocentrio wrote:Već sam je jednom preporučio dok sam bio negdje na polovini sa gledanjem.
Sad kad sam završio mogu reći samo jedno: Onaj ko nije gledao Arrested Development nije gledao ništa.![]()
predobra serija, nedavno sam je ponovo pogledao i još više dere guzove nego prvi put.aNTropocentrio wrote:Već sam je jednom preporučio dok sam bio negdje na polovini sa gledanjem.

Kad pocinju Borgie?komi wrote:počinju i borgijemada ne znam kako ću sve stizat nešto ću morati pauzirati

Odlična serija!Emilija Kovačev wrote:Letimice pređoh preko serija (vaših postova), nisam uočila da je neko spomenuo "Laži me"/"Lie to me". Vrlo interesantna serija, interesantan način privlačenja pažnje gledatelja. Preporučujem.![]()