Za serije ima jedna jos boljaswirl wrote:Ne znam je li iko stavljao ovaj link http://www.free-tv-video-online.info/internet/ , ovdje imaju sve moguce serije, mislim i filmovi
http://www.sidereel.com
Moderator: _BataZiv_0809
Za serije ima jedna jos boljaswirl wrote:Ne znam je li iko stavljao ovaj link http://www.free-tv-video-online.info/internet/ , ovdje imaju sve moguce serije, mislim i filmovi
True Blood jeNeyDan wrote:Redovno pratim seriju True Blood, drugacija je od ostalih.
Znam da je serija radjena po knjigama, koje nazalost nisam imao priliku da citam medjutim sumnjam da u njima ima prisutan istospolni sex, mislim da to producenti vise rade radi gledanosti. Inace, interesantna je serija od prve epizode. Pogotovo sada, u toku je emitiranje 3. sezone, 8. epizoda je bila u nedjelju i jos uvijek se ne moze predvidjeti kako ce se zavrsiti ova sezona. Prva sezona je dosta napeta i interesantna jer se do samog kraja ne otkrije ko je ubica, dok je druga sezona malo drugacija al' opet interesantna.SOMA wrote:True Blood jeNeyDan wrote:Redovno pratim seriju True Blood, drugacija je od ostalih., a i sokira na jedan jako cudan nacin (sex izmedju dva muskarca...)
Ja sam tek nedavno otkrila MadMen, super serije, ali me redovno izbacuje iz cipela, kad vidim kakav stav su imale zene u 60tim.
Ma kakvi, ne interesuju me uopste. Obicno nakon toga nastupa razocaranje, ili su knjige bezze, ili je serija nakon knjige bezze.NeyDan wrote:Znam da je serija radjena po knjigama, koje nazalost nisam imao priliku da citam medjutim sumnjam da u njima ima prisutan istospolni sex, mislim da to producenti vise rade radi gledanosti. Inace, interesantna je serija od prve epizode. Pogotovo sada, u toku je emitiranje 3. sezone, 8. epizoda je bila u nedjelju i jos uvijek se ne moze predvidjeti kako ce se zavrsiti ova sezona. Prva sezona je dosta napeta i interesantna jer se do samog kraja ne otkrije ko je ubica, dok je druga sezona malo drugacija al' opet interesantna.SOMA wrote:True Blood jeNeyDan wrote:Redovno pratim seriju True Blood, drugacija je od ostalih., a i sokira na jedan jako cudan nacin (sex izmedju dva muskarca...)
Ja sam tek nedavno otkrila MadMen, super serije, ali me redovno izbacuje iz cipela, kad vidim kakav stav su imale zene u 60tim.
Da li si ti mozda imala priliku citati knjige?!
Mozda si u pravu sto se tice knjige i same serije. Ovo je prva serija, il' bar prva za mene za koju znam, da je otvorena sto se tice tih sex scena i u kojoj ih ima zaista puno. Nema mnogo serija, pa cak ni filmova, gdje se moze vidjeti onoliko stvari (SOMA wrote:
Ma kakvi, ne interesuju me uopste. Obicno nakon toga nastupa razocaranje, ili su knjige bezze, ili je serija nakon knjige bezze.
Ne znam, ne vjerujem da Ameri zbog "gledanosti" pokazuju istospolni sex, cini mi se da su oni sto se toga tice gori od nasmislim, meni su oci izletile od cudjenja u zadnjoj epizodi kad Eric ubije onog "muza od kralja" tj. musku kraljicu.
Meni je by the way muzika prva liga
SOMA wrote:Za serije ima jedna jos boljaswirl wrote:Ne znam je li iko stavljao ovaj link http://www.free-tv-video-online.info/internet/ , ovdje imaju sve moguce serije, mislim i filmovi![]()
http://www.sidereel.com
ako hoćeš ja ću ti rećiNeyDan wrote:Mozda si u pravu sto se tice knjige i same serije. Ovo je prva serija, il' bar prva za mene za koju znam, da je otvorena sto se tice tih sex scena i u kojoj ih ima zaista puno. Nema mnogo serija, pa cak ni filmova, gdje se moze vidjeti onoliko stvari (SOMA wrote:
Ma kakvi, ne interesuju me uopste. Obicno nakon toga nastupa razocaranje, ili su knjige bezze, ili je serija nakon knjige bezze.
Ne znam, ne vjerujem da Ameri zbog "gledanosti" pokazuju istospolni sex, cini mi se da su oni sto se toga tice gori od nasmislim, meni su oci izletile od cudjenja u zadnjoj epizodi kad Eric ubije onog "muza od kralja" tj. musku kraljicu.
Meni je by the way muzika prva liga) kao u ovoj seriji, sto se definitivno moze reci da serija i nije namijenjena previse mladoj populaciji. Cudno je takodjer to sto se serija prikazuje na TV-u, a Ameri se opcenito ''zgrazavaju'' na takve stvari. Sjecas se samo onog skandala sa Justin Timberlake i Janet Jackson na Super Bowlu?!
![]()
![]()
Vidim i ti redovno pratis seriju.![]()
Na jednoj stranici sam procitao kako ce se otprilike ova sezona zavrsiti ... najvise me interesuje sta je Sookie?!![]()
Ocekujem PP.Ravenn wrote:ako hoćeš ja ću ti rećiNeyDan wrote:Mozda si u pravu sto se tice knjige i same serije. Ovo je prva serija, il' bar prva za mene za koju znam, da je otvorena sto se tice tih sex scena i u kojoj ih ima zaista puno. Nema mnogo serija, pa cak ni filmova, gdje se moze vidjeti onoliko stvari (SOMA wrote:
Meni je by the way muzika prva liga) kao u ovoj seriji, sto se definitivno moze reci da serija i nije namijenjena previse mladoj populaciji. Cudno je takodjer to sto se serija prikazuje na TV-u, a Ameri se opcenito ''zgrazavaju'' na takve stvari. Sjecas se samo onog skandala sa Justin Timberlake i Janet Jackson na Super Bowlu?!
![]()
![]()
Vidim i ti redovno pratis seriju.![]()
Na jednoj stranici sam procitao kako ce se otprilike ova sezona zavrsiti ... najvise me interesuje sta je Sookie?!![]()
evo bas sam sad gledala na Wikipediji sadrzaj knjiga, cini mi se da ima relativno malo veze s sadrzajem serije. Osim inspiracije naravno. Vidim da je u drugoj knjizi Lafayette ubijen, sto se u seriji na srecu nije desiloRavenn wrote:imas PP
ako neko zeli knjige u PDFu mogu poslati
a što se tiče paralela izmedju knjiga i serije, serija se prilično slobodno oslanja na knjige tj uzme interesantne detalje, prilagodi, izmjeni tako da se knjige slobodno mogu čitati bez straha od razočarenja
Procitao, zahvaljujem.Ravenn wrote:imas PP
a što se tiče paralela izmedju knjiga i serije, serija se prilično slobodno oslanja na knjige tj uzme interesantne detalje, prilagodi, izmjeni tako da se knjige slobodno mogu čitati bez straha od razočarenja
Na poslu sam pa nemam toliko vremena da i ja to provjerim na wiki-u.SOMA wrote:evo bas sam sad gledala na Wikipediji sadrzaj knjiga, cini mi se da ima relativno malo veze s sadrzajem serije. Osim inspiracije naravno. Vidim da je u drugoj knjizi Lafayette ubijen, sto se u seriji na srecu nije desiloRavenn wrote:imas PP
a što se tiče paralela izmedju knjiga i serije, serija se prilično slobodno oslanja na knjige tj uzme interesantne detalje, prilagodi, izmjeni tako da se knjige slobodno mogu čitati bez straha od razočarenja![]()
Nego reci, ima li stvarno toliko sexa u knjigama ili HBO tako slobodan?
Ja necu da znam sta je Sookie, mrzim spoilerea nesto mislim da to i nije tako bitno
zbog nje najmanje gledam seriju, trenutno uglavnom zbog zgodnog vukodlaka
Lost???suncan_dan wrote:ima li mi neko preporuciti neku dobru seriju? vecinu pocnem, pa mi se nekako ne svidi.
nisam nesto posebno zahtjevna, ali koju god pocnem nemam strpljenja do kraja sagledati kao npr. dexter, true blood, lie to me, californication, the wire..fakat mi se gleda nesto dobro
hvala unaprijed..
ja se spremam ovo gledati uskoro kad dodje na redharisis wrote:Ja sam nedavno gledao seriju Babylon 5. Ko voli SF mora je pogledati. Briljantna serija
ja sam mislio ovo ER da znaci emergency rescuetrimi68 wrote:E.R. Emergency Room