volim kickass
Moderator: _BataZiv_0809
Sezona nominacija za oskara je sezona screenera...kada pošalju filmove uvijek procurekaranana wrote:volim kim jong una i hackere sjeverne koreje
birdman 8,7. e to me bas interesuje kako tolika za film a izgleda mi glupkast nekakav. jedino interview ima vecu ja mislim.
ma i nije mi ostao u glavi.tipičan time travel smor od filma.wolfie wrote:Da i ja jednom nešto preporučim:
Time Lapse (2014)
http://www.imdb.com/title/tt2669336/?ref_=fn_al_tt_1
Nagrađivan film malog budžeta koji će vam dugo nakon gledanja ostati u glavi i koji ćete poželjeti gledati opet. Mindfuck.
Cekamo jos prevode!ćiribiribela wrote:
volim kickass![]()

Večeras gledam u kinu , nadam se da je ova visoka ocjena opravdanaćiribiribela wrote:filmove gledam na laptopu i meni je ovaj snimak vise nego dobar.
the imitation game predobar.
aux wrote:Ne razumijem kako mozete gledati takve snimke zar nije logicnije uzivati u HD kvaliteti filmova koje niste gledali i cekati da izađu ti filmovi pa ih onda gledati u vrhunskoj slici tad ce bar film sto je u mom slucaju doci do izrazaja
HD pravi razliku na svakom ekranu.cassius wrote:aux wrote:Ne razumijem kako mozete gledati takve snimke zar nije logicnije uzivati u HD kvaliteti filmova koje niste gledali i cekati da izađu ti filmovi pa ih onda gledati u vrhunskoj slici tad ce bar film sto je u mom slucaju doci do izrazaja
HD pravi razliku na velikom ekranu. I tad vrijedi gledat, ali dok se gleda na laptopu ili racunaru koji ima manji monitor, nista od toga.
Boateng wrote:HD pravi razliku na svakom ekranu.cassius wrote:aux wrote:Ne razumijem kako mozete gledati takve snimke zar nije logicnije uzivati u HD kvaliteti filmova koje niste gledali i cekati da izađu ti filmovi pa ih onda gledati u vrhunskoj slici tad ce bar film sto je u mom slucaju doci do izrazaja
HD pravi razliku na velikom ekranu. I tad vrijedi gledat, ali dok se gleda na laptopu ili racunaru koji ima manji monitor, nista od toga.
Tako je ćiri samo kukaju..ćiribiribela wrote:pa gledali smo filmove sa kaseta na televizorima koji su imali manji ekran od laptopa pa nismo kukali, ali eto sad MORA biti hd da bi se uzivalo u filmu.
+1ćiribiribela wrote:filmove gledam na laptopu i meni je ovaj snimak vise nego dobar.
the imitation game predobar.
Pa nemaju svi plazmucassius wrote:
Slazem se, ali gledanje HD-a na laptopu i na plazmi , je nebo i zemlja.

kakav ti je film... ja sam evo na pola, trudim se da ga odgledam do kraja...nema me tamo wrote: Mada moraš ih shvatiti poššto ih ima dosta koji nece ni da pomisle da gledaju bez finog HD snimka..
Dok evo upravo pogledah American Sniper i slika je sasvim ok..
Imam malo veci ekran tako da..