Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#19276 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mozda je imo shtelu u uredu za rezanje chuna.
- Pismonosa
#19277 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 09:20, edited 1 time in total.
- banjaluka078
- Moderator
#19278 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:imaju kite al nemaju jaja... kastracija muda a ne kite...
Unsullied begin as young male slaves chosen for their size, speed, and strength. Every day they choose new names at random by drawing tokens from a bucket, each consisting of a color and a type of vermin, such as "Grey Worm".
Their training starts at age five and is from dawn to dusk. It is brutal, designed not only to teach them how to fight, but to strip away all individuality, empathy, and self-worth. Slaves that fail any aspect of their training are killed. Only a third of the slaves to enter training survive to become Unsullied.
The eunuchs are fully castrated, with their penis and testicles cut, and their manhoods are burned at the altar of the Lady of Spears. This means that they cannot be as strong as whole men, but this is more than made up for by discipline. They regularly consume an elixir called the wine of courage to deaden their sensitivity to pain. They drink it with every meal, and every year feel less and less pain.
On the day a boy is cut, he is given a puppy to take care of. At the end of the first year, the boy is made to strangle the puppy. Should he fail to do so, he is killed and fed to the surviving dogs. During training boys are culled whenever they fail a task, be it running all day in full pack, scaling a mountain at night or walking across a bed of coals. To win their spiked cap they must take a silver mark go to the slave markets and buy a newborn slave child and kill it before its mother and pay the slave's owner for his loss.
- SanskiBiser
#19279 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pismonosa wrote:Zanimljivo pitanje.VenomousV wrote: nemaju nista
znas da je grey worma jedva nekako missandei nagovorila da se skine
Može li kastriran čovjek doživjeti erekciju?
Znam da psi mogu.
Al ne znam za insana.
A ovim Uškpljionima je, čini mi se da se to negdje ranije naglašavalo, odfikaren i Kučuk Hoki.
Psi su cudo prirode, adaptabilnijih zivotinja od kanida uopsteno tesko da mozes naci kod njih nadbubrezna zlijezda je u stanju da kompenzira u dobroj mjeri nedostatak testosterona cak kod nekih pasa i potpuno pa se ponasaju kao da nisu kastrirani, kod ljudi vec ne moze, odrastao muskarac koji je prosao pubertet i adolescenciju i zatim ostao bez oba testisa ne moze imati erekciju bez redovnog uzimanja testosterona obicno ide preko koznih flastera, kontrola nivoa hormona svakih par mjeseci i obicno imaju potpuno normalan seksualni zivot, ejakulat je samo tecnost iz prostate i to jako malo cesto i nista.
- Pismonosa
#19280 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 09:20, edited 2 times in total.
- Pismonosa
#19281 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 09:20, edited 1 time in total.
- banjaluka078
- Moderator
#19282 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Čega to tačno?Pismonosa wrote: banjaluka, sram te bilo
-
swanfilter
#19283 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda upuceniji znaju, a mozda i ne. Da bih saznao malo vise sta bi sa zmajem, da li ce ta radnja poceti sa ovom knjigom sto se ocekuje ili tek ona zadnja za koju ne znamo nit hoce li ugledati printanje. Hvala ...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19284 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
banjaluka078 wrote:pici wrote:imaju kite al nemaju jaja... kastracija muda a ne kite...Unsullied begin as young male slaves chosen for their size, speed, and strength. Every day they choose new names at random by drawing tokens from a bucket, each consisting of a color and a type of vermin, such as "Grey Worm".
Their training starts at age five and is from dawn to dusk. It is brutal, designed not only to teach them how to fight, but to strip away all individuality, empathy, and self-worth. Slaves that fail any aspect of their training are killed. Only a third of the slaves to enter training survive to become Unsullied.
The eunuchs are fully castrated, with their penis and testicles cut, and their manhoods are burned at the altar of the Lady of Spears. This means that they cannot be as strong as whole men, but this is more than made up for by discipline. They regularly consume an elixir called the wine of courage to deaden their sensitivity to pain. They drink it with every meal, and every year feel less and less pain.
On the day a boy is cut, he is given a puppy to take care of. At the end of the first year, the boy is made to strangle the puppy. Should he fail to do so, he is killed and fed to the surviving dogs. During training boys are culled whenever they fail a task, be it running all day in full pack, scaling a mountain at night or walking across a bed of coals. To win their spiked cap they must take a silver mark go to the slave markets and buy a newborn slave child and kill it before its mother and pay the slave's owner for his loss.
onda pisaju na gujcu... dodushe i theon je bez kite osto... sto volko debelom kite smetaju... i varys je otfikaren... zato fHeministiknje vole ovaj show
-
asker
#19285 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Poslije starbucks case sad i ove flase s vodom. Oba Jimmyja su to obradili u svojim emisijama, vjerujem i mnogi drugi.
Ono ljudi bas pisali po fanovima, u svim segmentima serije, kao, gledajte ako hocete, we don't care.
Zaista nerazumljiv takav odnos prema planetarnoj paznji gledalaca.
Ono ljudi bas pisali po fanovima, u svim segmentima serije, kao, gledajte ako hocete, we don't care.
Zaista nerazumljiv takav odnos prema planetarnoj paznji gledalaca.
- pici
#19286 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
fHeministinje na Haparatima... ode vam kraljica
- Mali_Vuk
#19287 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nevjerovatno koliko se cura emotivno vezala sa sudbinu likova. Fakat iskrena reakcija bez imalo glume.
Duša draga
Duša draga
-
90minut
#19288 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Toljagom.Mali_Vuk wrote:Nevjerovatno koliko se cura emotivno vezala sa sudbinu likova. Fakat iskrena reakcija bez imalo glume.
Duša draga![]()
-
Coconut
#19289 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To im je kompliment da su dobro odglumili ovu smrt.
Mada mene realno nije potresla ta scena njene smrti, mlako mi je to nekako bilo. Potresao me Drogon i njegova bol.
Mada mene realno nije potresla ta scena njene smrti, mlako mi je to nekako bilo. Potresao me Drogon i njegova bol.
- Mali_Vuk
#19290 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Što boga ti odmah toljagom?
Neko to doživljava malo emotivnije od drugih. Neka djeteta.
Kaže u prvom dijelu da je odrasla uz ove likove i da su joj značajno obilježili to razdoblje. Posjetila skoro sve lokacije gdje je serija snimana. I u Dubrovnik putovala
Meni je nekako simpatično što se ovoliko identificirala sa glavnim junacima
Kalisi joj bila omiljeni lik.
Kaže u prvom dijelu da je odrasla uz ove likove i da su joj značajno obilježili to razdoblje. Posjetila skoro sve lokacije gdje je serija snimana. I u Dubrovnik putovala
-
kakavdanakneiskustvu
#19291 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ferratilis wrote:Jedino sto je postalo bolje kako su sezone odmicale su njegove uvredekakavdanakneiskustvu wrote:
najjaci lik u seriji
- xoklix
#19292 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Koji klinac ima stavljati na yt ?Mali_Vuk wrote:Što boga ti odmah toljagom?
Kaže u prvom dijelu da je odrasla uz ove likove i da su joj značajno obilježili to razdoblje. Posjetila skoro sve lokacije gdje je serija snimana. I u Dubrovnik putovalaMeni je nekako simpatično što se ovoliko identificirala sa glavnim junacima
![]()
Isto kao neki dan , brat joj umro u Sloveniji i ona isti dan na 5 portala piše kako je to njen brat , voli te sestra ovo ono...
- SanskiBiser
#19293 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
xoklix wrote:Koji klinac ima stavljati na yt ?Mali_Vuk wrote:Što boga ti odmah toljagom?
Kaže u prvom dijelu da je odrasla uz ove likove i da su joj značajno obilježili to razdoblje. Posjetila skoro sve lokacije gdje je serija snimana. I u Dubrovnik putovalaMeni je nekako simpatično što se ovoliko identificirala sa glavnim junacima
![]()
Isto kao neki dan , brat joj umro u Sloveniji i ona isti dan na 5 portala piše kako je to njen brat , voli te sestra ovo ono...
gori od ovih sto stavljaju svoje reakcije su oni koji te reakcije vole gledati evo prvi ja.
- pici
#19294 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma bitcHulja je morala umrijeti, pisem evo godinama, za Jona sam bio uvjeren da ce se zrtvovati za nesta al et njegova ta zrtva je da ubije zenu koju voli da bi spasio familiju i ostale koji ne prihvataju njezinu ludost o nekom opstem dobru, kao sto mu rece "Nemaju izbora"... i zikkkk... mene je potresao sami kraj kad Jon sa Tormundom,Ghoustom i divljanima ide i nestaje u sumi dalekog sjevera jer je to kraj serije
mogli su ovo posloziti u 8-10 sezona sa po deset epizoda da to sve legne na svoje ... jebiga valjda im dojadilo
- SanskiBiser
#19295 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kad ste vec kod reakcija ona najbitnija pozersko hipsterska
-
kakavdanakneiskustvu
#19296 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:
fHeministinje na Haparatima... ode vam kraljica
one gledaju epizodu i snimaju sebe i svoje reakcije,koja budalastina
- Mali_Vuk
#19297 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SanskiBiser wrote:xoklix wrote:Koji klinac ima stavljati na yt ?Mali_Vuk wrote:Što boga ti odmah toljagom?
![]()
gori od ovih sto stavljaju svoje reakcije su oni koji te reakcije vole gledati evo prvi ja.![]()
Nije ni meni mrsko pogledati kako ko ovo sve doživljava.
A to je sad kao neki trend, ove reakcije na filmove, serije, muzičke spotove. Ko omladina
Šta se danas sve stavlja na internet, ovo ti dođe ko melem.
- pici
#19298 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SanskiBiser wrote:Kad ste vec kod reakcija ona najbitnija pozersko hipsterska![]()
ove hipstere ne mogu ocima gledat, koji kiceraj proslu epizodu doveli momka koji je glumio mladog hodora
- Mali_Vuk
#19299 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovi su mi vazda bili negledljiviSanskiBiser wrote:Kad ste vec kod reakcija ona najbitnija pozersko hipsterska![]()
Još dok je bila ona sisata pozerka. Ne znam pojavljuje li se u ovoj zadnjoj sezoni
-
zilog
#19300 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Damir Marjanovic redovan u Burlingtonu...