Martin jeste bolji i opširniji....i živ.Amar_Chulle_Custic wrote:Martin je prekucao Tolkiena, za koplje minimalno.
Nego na stranu sve, kakve veze imaju Ice Dragonsi sa Jonom, pa nisu smješteni ni u istom svijetu
Ali Tolkien s onim jezikom vilenjaka. Kako ono dobro zvuči i melodicno. Svaka mu čast. A ne ko Dorthrakiji...
Cregan wrote:Meni je od svega toga najzanimljivije kako ce Jon reagovati kad sazna da je krho tetku. Ne bi me cudila reakcija slicna onoj Tomenovoj iz zadnje epozode.mali_balon wrote:AKO cemo gledat po krvnoj liniji, sve od treceg koljena moze da se krha, da prostis, i bitno je da nisu brat i sestra po mljeku. Tako je po serijatu..... i ja im halalim ako nisu blizak rod ili brat i sestra po mljeku.... [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] a ako nije tako onda prestajem gledat scene gdje se oni krhajuannoy wrote: Koji opis, ovo moram navest u CV-u![]()
![]()
Ma, slažem se sa tvojim postom. Ja mislim da Dany o ničemu od tog ne razmišlja jer ju nije briga za nikoga drugog i ništa drugo osim da joj guzica sjedne na tron
Nego, jeste primjetili kako se ljudi inače gade na incest u GoT, fuj, ovo ono, ali odjednom nitko nema problema s time ako su u pitanju Jon i Dany
Sent from my LG-H818 using Tapatalk