anoush wrote:Skroz si normalnamaybelline wrote:Ja sam je pregledala vise ni sama ne znam koliko putaSvi mi kazu da nisam normalna,
časna riječ
I sama sam Frendzove pregledala XY puta
FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Moderator: _BataZiv_0809
- maybelline
#51 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
-
Adiis
- Rauber
#53 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Ma fuseraj s market.bashaqqa wrote:Gdje si kupio, ove fušerske ili original?Rauber wrote:E vala citajuci vase komentare odlucih da kupim svih 10 sezona , haj' da i to pogledam.
A ja majke mi već neko vrijeme kontam da nađem par ljudi da se utalimo i kupimo originalnih 10 dvd-ova, ja već imam urađene covere/omote tako da bih sebi samo presnimio i proslijedio dalje...
- Rauber
#54 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Drug Hvala tebiLud i ponosan wrote:A sta bolan kupujete, ja cu sprziti ako je neko zainteresovan, samo nek' donese prazne DVD-ove...
Imam svih 10 sezona sa sredjenim prevodima, kvalitet slike je dobar i sve stima, svaka epizoda. Kao bonus imam i scene sa snimanja,itd.
- shalla
#55 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Pazi, hvala tebi ali imam i ja svih 10 sezona na 10 DVD-ova ali je snimak kako-takoLud i ponosan wrote:A sta bolan kupujete, ja cu sprziti ako je neko zainteresovan, samo nek' donese prazne DVD-ove...
Imam svih 10 sezona sa sredjenim prevodima, kvalitet slike je dobar i sve stima, svaka epizoda. Kao bonus imam i scene sa snimanja,itd.
Nije na svim sezonama al mislim da je na minimalno 3 sezone (kolimo se sjećam na 5, 9 i 10-oj) baš ono loš, skidano sa neta ili sl...
P.S. prošle godine mi je jedan lik spržio 10 dvd-ova i stvarno sve ok ali ne mogu da ih puštam na kućnom kinu
- vee-jay
#56 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Najbolji su Joey i Monica, ali svi su bili
Nadam se da ce jednog dana biti neki film ili mozda krene serija ponovo

Nadam se da ce jednog dana biti neki film ili mozda krene serija ponovo
- maybelline
#57 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Lud i ponosan wrote:A sta bolan kupujete, ja cu sprziti ako je neko zainteresovan, samo nek' donese prazne DVD-ove...
Jel ta ponuda vazi i za ostale?
- neprilagodjena
#58 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Rauber wrote:E vala citajuci vase komentare odlucih da kupim svih 10 sezona , haj' da i to pogledam.
Ja cu traziti za rodjendan
- maybelline
#59 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Zna li iko ista za taj film? Hoce li ga biti, snima li se? O cemu bi voljeli da se u njemu radi?
-
start123
#60 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Evo pitanje za lud i ponosan ili ko god moze pomoci...imam svih 10 sezona u avi formatu i samo prva radi na kucnom kinu ostale pokazuje data error, a svaka radi na kompjuteru normalno...kucno kino sony, fakat ne znam sta je...necu da gledam petu sezonu i dalje dok ne rijesim problem, jaran koji je przio kaze da je sve radio na istoj brzini i ne vidim razlog zasto prva radi a ostale ne...tacnije prva i deseta...neko mi rece da moze biti do prevoda...zna li iko sta je uzrok ovome i kako rijesiti...pozdrav za sve fanove "Prijatelja"
- nineinchnails
#61 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Meni su najbolje Phoebine pjesmice uz gitaru 
- nineinchnails
#62 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
[quote="start123"]Evo pitanje za lud i ponosan ili ko god moze pomoci...imam svih 10 sezona u avi formatu i samo prva radi na kucnom kinu ostale pokazuje data error, a svaka radi na kompjuteru normalno...kucno kino sony, fakat ne znam sta je...necu da gledam petu sezonu i dalje dok ne rijesim problem, jaran koji je przio kaze da je sve radio na istoj brzini i ne vidim razlog zasto prva radi a ostale ne...tacnije prva i deseta...neko mi rece da moze biti do prevoda...zna li iko sta je uzrok ovome i kako rijesiti...pozdrav za sve fanove "Prijatelja"[/quote]Imao sam slican problem. Preprzio na drugi DVD i proradilo 
-
Strpljiva
#63 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Omiljena. A stan gube jer nisu znale Chandlerovo zanimanjeAdiis wrote:Uuuuu, dobra tema
Pravi sam zaluđenik ovom serijom, gledao sam je više puta i znam svaku scenu napameti smatram da je ovo neprevaziđena serija i da nikad ništa ovako dobro neće napraviti...
pa sad, evo neke scene/epizode
- epizoda kad im nestane struje i Chandler se zaglavi u "ATM vestibule" sa Jill Goodacre...
- sve scena sa "We were on a breke", "how you doin'", "divorced 3 times", "ugly naked guy"...
- jedna od najboljih epizoda je kad se klade ko više o kome zna i kad Monica i Rachel izgube stan... iii ima ovog punooo, al' treba se sjetiti
Sve u svemu, mislim da su prejaki, svako je specifičan na svoj način i zbog toga i valjaju
Smelly cat, smelly cat, what are they feeding you...
Edit: prvi post
Last edited by Strpljiva on 22/11/2010 22:33, edited 1 time in total.
-
kuma
#64 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Phoebe: [Right after playing a song in the coffee shop ] If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer.
Joey Tribbiani: [upon hearing Ross doesn't want to go to the movies with him] Come on, man! Tom Hanks! Meg Ryan! They get mail!
Chandler: I can handle this. "Handle" is my middle name. Actually, "handle" is the middle of my first name.
Monica: Chandler, it's okay. You don't have to be so macho all the time.
Chandler: I'm not macho.
Monica: You're right. I don't know what I was thinking.

Joey Tribbiani: [upon hearing Ross doesn't want to go to the movies with him] Come on, man! Tom Hanks! Meg Ryan! They get mail!
Chandler: I can handle this. "Handle" is my middle name. Actually, "handle" is the middle of my first name.
Monica: Chandler, it's okay. You don't have to be so macho all the time.
Chandler: I'm not macho.
Monica: You're right. I don't know what I was thinking.
- ellmichak
#65 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
daleko najjaca scena
- maybelline
#66 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Meni pocinju govoriti da sam fakat odlijepila jer gotovo svakodnevno upalim Prijatelje (mnogo hvala Lud i ponosan
) i ako ih ne gledam aktivno, onda su mi barem u pozadini dok ovamo radim kucu, pravim rucak ili nesto. Radi li to jos neko? 
- maybelline
#67 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Lud i ponosan wrote:Suti ne pricaj nikommaybelline wrote:Meni pocinju govoriti da sam fakat odlijepila jer gotovo svakodnevno upalim Prijatelje (mnogo hvala Lud i ponosan) i ako ih ne gledam aktivno, onda su mi barem u pozadini dok ovamo radim kucu, pravim rucak ili nesto. Radi li to jos neko?
![]()
I ja gledam skoro pa svaki dan, ali u mom slucaju je to aktivna rabota, gdje ce kucni poslovi biti ispred prijatelja...
- Alhemicarkaa
#68 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Meni je jedna od najboljih scena kad Joey treba da smisli umjetničko ime, i Chandler mu u šali kaže Jozef Staljin, a ovaj se upali i ode da prijavi to ime
Kasnije se vraća i kaže - znaš li ti da je bio neki ruski diktator s tim imenom, čovjek bi rekao da ti to znaš
Jao, kako je meni krivo što nisu nastavili snimati
Lud ponosan, čim kupim DVDove, javim ti se da mi napržiš. ok? Hvajaaaa
Jao, kako je meni krivo što nisu nastavili snimati
Lud ponosan, čim kupim DVDove, javim ti se da mi napržiš. ok? Hvajaaaa
- maybelline
#69 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Ma dobro, snimali su 10 godina, ljudi, pa i to je za ne povjerovati! Ne bi valjalo da su nastavili... Ja se samo sada nadam filmu, a scenarij je neki, kao nalaze se svi, Monica i Chandler sa bebama, a onda ona skonta da je trudna; Phoebe i Mike u totalno normalnom zivotu i Volvu; Rachel i Ross skupa sa Emom i mozda jos jedna beba na pomolu.... Joey vjeciti samac, a onda se u filmu smrtno zaljubi i zavrsi s tamo nekom sasvim prosjecnom, slatkom curom, cak mozda malo i bucmastom, ono totalno suprotnom od cura koje je do tada bario, hehehe... Zapleta radi, mogla bi se desiti neka situacija a la one "We were on a break!", naravno na kraju s happy endom
A u nekoj buducnosti, vidim seriju gdje su glavni likovi Emma, Ben, Erica, Jack + buduca djeca od Pheobe i Mike + eventualno lik/djevojka koja ce doci i traziti svog long lost father, a to ce, naravno, biti ko drugi nego Joey
A u nekoj buducnosti, vidim seriju gdje su glavni likovi Emma, Ben, Erica, Jack + buduca djeca od Pheobe i Mike + eventualno lik/djevojka koja ce doci i traziti svog long lost father, a to ce, naravno, biti ko drugi nego Joey
- sheilak
#70 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
sjooooo!!!!Lud i ponosan wrote:
Za ove ostale musterije, ducan ja zatvoren i przenje u narednom periodu vise nije dostupno, tako da cekajte trenutak dobre volje, kad pticice budu cvrkutale i leptiri zivjeli duze od jednog dana
- maybelline
#71 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Hej, ljudi, u kojoj je sezoni ona epizoda sa Rossom kad je on na onim svojim predavanjima i pocne glumiti onaj skotski naglasak? Ne mogu nikako da se sjetim...
- neprilagodjena
#72 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Kod nas u MM Friends na rasprodaji,10€ po sezoni

-
manki
#73 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
OBOŽAVAM IH! Znam skoro sve napamet.
Najjače kad je Rachel umro pas, i sad plače, i dolazi Phoebe:
"Awww sweety what's wrooong?"
Rachel: "Its Le Pooh..."
Phoebe: "I know it's Le Pooh right now, but it will get better"
Ili kad je trebala prići Chandlerovom ocu transeksualcu, pa ga zamijenila s ženom nekom Rachel:
"Hi I'm Rachel!"
Žena: "Nice to meet you, I'm Amanda"
Rachel: "Oooh, I get it! A-man-duuh!"

Najjače kad je Rachel umro pas, i sad plače, i dolazi Phoebe:
"Awww sweety what's wrooong?"
Rachel: "Its Le Pooh..."
Phoebe: "I know it's Le Pooh right now, but it will get better"
Ili kad je trebala prići Chandlerovom ocu transeksualcu, pa ga zamijenila s ženom nekom Rachel:
"Hi I'm Rachel!"
Žena: "Nice to meet you, I'm Amanda"
Rachel: "Oooh, I get it! A-man-duuh!"
- maybelline
#74 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Jel nek zna u kojoj je sezoni ona epizoda kada Monici i Phoebe dođe ona prijateljica iz Engleske (plava, krupna, visoka), pa ima onaj fake brittish accent, pa je one pokusavaju otpiliti, ali im ne ide?
-
todd_smith
#75 Re: FRIENDS - Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Ross i Joey
Chandler....could he BE any funnier?